Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Как да разберем какъв е полът на бебето?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Забавни, Бременност и раждане, Всичко за бебето и детето | Все още няма коментари. | 868 прегледа на този пост

Трикове за определяне пола на бебето без лекарска помощ

Въпреки че методите за познаване на пола на Вашето бебе, които ще Ви споделим днес, могат да работят, не трябва да забравяте, че те нямат научна обосновка, така че не могат да се считат за напълно надеждни.

Когато става въпрос за познаване на пола на бебето, има много трикове.Когато става въпрос за познаване на пола на бебето, има много трикове, с които да се ориентирате към синята или розовата секция в детския магазин. Някои от тях са традиционни, а други модерни. Всъщност има дори древни математически формули и по-формални и технически методи като ултразвук, които се съсредоточават върху най-вълнуващия въпрос по време на бременността - момче или момиче?

Методът на пръстена

Много хора казват, че методът с пръстена е непогрешим за определяне пола на детето Ви. За да го приложите, се нуждаете от гладък пръстен като годежен пръстен или халка, както и конец, косъм или златна верижка, която да послужи като махало.

Как да го приложите?

Провисете махалото върху ръката на жената. В зависимост от това как пръстенът се движи, ще разберете дали е момче или момиче. Според твърденията, ако се движи напред-назад – ще имате момче. Ако се движи в кръг – бебето е момиче.

Математически формули

Капнете няколко капки масло в най-високата част на корема на майката.Можете да изчислявате пола на бебето и чрез формули въз основа на възрастта на бременната жена плюс месеца на раждане и месеца на зачеването. Според тази теория, ако резултатът е четно число, детето ще бъде момиче. Ако числото е нечетно, бебето ще бъде момче.

Тест с масло

Капнете няколко капки масло в най-високата част на корема на майката. Ако маслото се стече бързо – бебчето е момче. Ако не – очаквате момиче.

Формата на корема

По формата на корема може да разберете пола на вашето дете.Привърженици на този тест са най-вече онези, които казват, че природата "говори" с нас чрез форми. В случая можете да ги използвате, за да разберете пола на Вашето дете. Когато коремът на майката е кръгъл – детето е момиче. Ако е заострен – бременна е с момче.

Китайската диаграма за бременност

Сред традиционните методи за разпознаване пола на детето съществува и китайската или майската диаграма за бременност, които използват възрастта на майката и датата на зачеването.

Сърдечен пулс

Сред най-красивите звуци за всяка майка е звукът от сърцето на бебето и. Според някои честотата на сърдечния пулс на плода може да Ви даде много полезна информация, с която да познаете пола на бебето си. Ако сърцето на бебето бие повече от 140 пъти в минута – то е момиче. Ако сърцето е по-бавно – бебето ще е момче.

Трикът с чесън

За майките, които харесват тази съставка, тестът с чесън е перфектният начин да разберат пола на детето си. Когато ядете чесън, ако забележите, че кожата Ви мирише лошо, имате момче. Ако кожата Ви не мирише изобщо, то тогава сте бременна с момиче.

Положението на бебето

Ако бебето е разположено с лице към гръбнака Ви – ще бъде момиче. Ако е обърнато с лице към стената на корема – бебето ще бъде момче.

Сладко или солено

Апетитът също може да бъде точен ориентир за пола на бебето.Апетитът също може да бъде точен ориентир за пола на бебето. Когато често изпитвате глад за сладкиши, вероятно очаквате момиченце. Ако пък предпочитате пържени картофи или някаква солена закуска, можем да се обзаложим, че ще имате момче.

Соден тест

За да направите този тест, Ви трябват чаша вода със сода за хляб в нея и малко урина. Към содата и водата добавете няколко супени лъжици урина и наблюдавайте резултата. Ако се образуват мехурчета – имате момче, а ако нищо не се случи и течността е спокойна – имате момиче.

Пъпки по лицето

Понякога по време на бременност жените имат кожни проблеми, а по-конкретно – пъпки на лицето. Още от древни времена бременността на жените се разпознава благодарение на пъпките по лицето. Когато майката не е имала проблеми с акне по време на бременността, ще има момченце. Ако лицето на бременната обаче е пъпчиво, предполага се, че е бременна с момиче. Предполагаме сте чували твърдението, че майките, бременни с момчета, запазват сияйния си и красив вид, докато момиченцата "открадват" красотата на майката.

Влиянието на тестостерона

По време на бременност тялото се променя постоянно. Ако забележите, че косата и окосмяването Ви започнат да растат по-бързо, най-вероятно очаквате момче. Ако пък растежът на космите се забави – ще се радвате на момиченце.

Безспорно за всеки родител най-важно е детето му да се роди здраво, без значение от пола. Момченце или момиченце обаче е може би най-трепетният и вълнуващ въпрос, който ще определи посоката на живота Ви! Научете как сами да разберете дали да започнете да купувате розови или сини дрешки.

Как да разберем какъв е полът на бебето? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™