Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Никога не е късно да откажете цигарите. Рискът от заболяване и ранна смърт значително намалява, когато спрете. Има ползи за здравето на всяка възраст – и колкото по-рано спрете, толкова по-големи са те.

Има много различни ефективни лекарства без рецепта за отказване от тютюнопушенето, които да Ви помогнат да се отървете от навика. Важно е да намерите помощното средство за спиране на цигарите, което работи най-добре за Вас и което ще Ви помогне да откажете цигарите завинаги.

Пристрастяването към никотина е основният проблем при отказването на цигарите. Има много лекарства и продукти, както без рецепта, така и с рецепта, които могат да помогнат. Научете повече за пластирите, таблетките за смучене и дъвките, които могат да улеснят прехода Ви към живот без тютюнев дим.

Ако сте пушач, желанието за цигара със сутрешното кафе не е само в ума Ви. Тютюнопушенето причинява истинско физическо пристрастяване, което може да бъде трудно за преодоляване.

Никотинът е пристрастяващата съставка в тютюна. Никотиновата заместителна терапия може да Ви помогне да ограничите апетита и да Ви откаже от тютюна. И това определено е нещо, което искате да направите.

Употребата на тютюн е причина за около една трета от всички видове рак. И 90% от случаите на рак на белия дроб! Освен това допринася за сърдечни заболявания, инсулт и белодробни заболявания. Може да намерите лекарства без рецепта за отказване на тютюнопушенето - пластири, таблетки за смучене и дъвки. Други продукти, като инхалатори и спрейове за нос, също са вариант.

Основната причина хората да пушат е, че са пристрастени към никотина.

Лекарствата без рецепта за отказване от тютюнопушене осигуряват ниско ниво на никотин, без катран, въглероден окис и други отровни химикали, присъстващи в тютюневия дим. Могат да помогнат за намаляване на неприятните ефекти на отказване, като лошо настроение и глад, които могат да се появят, когато спрете да пушите.

Никотинови пластири

В тази категория можете да намерите никотинови лепенки. Тези продукти действат, като доставят малки дози никотин през кожата, така че да намалят желанието за пушене. Преминавате през серия от пластири с все по-ниски дози, докато по същество не се откажете от никотина. Процесът обикновено отнема между 8 и 12 седмици.

Никотинова дъвка

Оралният навик за пушене понякога може да бъде толкова труден за прекъсване, колкото и самата никотинова зависимост. Никотиновите дъвки без рецепта доставят никотин, за да помогнат за намаляване на желанието за пушене. Подобно на пластира, пушачите започват с по-висока доза или честота, като я намаляват с времето, за да се откажат от никотина. За разлика от лепенката, дъвките също дават възможност на спиращите цигарите да правят нещо с устата си.

Пастили

Никотиновите таблетки за смучене са друг продукт, заместващ никотина, продаван без рецепта. Те са с кратко действие и можете да приемате около 20 таблетки за смучене всеки ден, за да контролирате желанието за никотин.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
32.25 лв.
Nicorette Berrymint 1 мг 13,2 мл Спрей | Johnson & Johnson Помага да спрете пушенето Помага за намаляване на пушенето Никотинова заместителна терапия Никорет Бериминт Спрей за Спиране ..
35.71 лв.
Nicorette Clear 10 мг/16 часа 7 трансдермални пластири | Johnson & Johnson Помага за спиране на пушенето Намалява симптомите на абстиненция Никорет лепенки за Спиране на Цигарите е ..
35.71 лв.
Nicorette Clear 15 мг/16 часа 7 трансдермални пластири | Johnson & Johnson Премахва желанието за пушене Облекчава симптомите от отказването Помага за отказване от тютюнопушенето Никоре..
35.71 лв.
Nicorette Clear 25 мг/16 часа 7 трансдермални пластири | Johnson & Johnson Помагат за спиране на пушенето Намаляват симптомите на абстиненция Никорет лепенки за Спиране на Цигарите 25 мг..
32.25 лв.
Nicorette Freshmint 1 мг 13,2 мл Спрей | Johnson & Johnson Помага за спиране на пушенето Клинично доказано бързо действие Намалява симптомите на абстиненция Свеж ментов вкус Ник..
22.92 лв.
Nicorette Icemint 4 мг 30 дъвки | Johnson & Johnson Потискат желанието за цигари Намаляват симптомите на абстиненция Със свеж ментов вкус Никорет Дъвки за Спиране на Цигарите е на добр..
38.73 лв.
Табекс 1,5 мг 100 таблетки | Sopharma Помага за постепенно прекратяване на употребата на цигари Облекчава никотиновата абстиненция Не съдържа никотин Табекс за Отказ от Цигарите таблетки е..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™