Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки
Производители
Категории
Пълен каталог

Ние от BioMall.bg Ви предлагаме богат асортимент от кафе на водещи марки. Някои от тях са Caffe Gioia, Lavazza, Musetti Miо, Mauro caffe и други изключителни лидери с доказано качество, стил и невероятен вкус. Богатата гама от кафе, която предлагаме, е от кафе на зърна, което е приготвено от зърна Арабика и Робуста. Кафе на капсули, мляно кафе, кафе на дози и кафе за различни системи са продуктите, които можете да откриете тук. За любителите на кафе, които обаче желаят да избегнат приема на кофеин, ние предлагаме и безкофеинови кафета, които са в различни варианти.

Насладете се на ароматните кафета с невероятен вкус.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
SOLD OUT Caffe Gioia Argento 30% Арабика 1кг. Кафе на зърна
35.44 лв
Caffe Gioia Argento 30% Арабика 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Gioia? Историята на Gioia започва преди повече от 50 години, когато Доминико Джоя купува зарзаватчийница. Там той се захваща с &..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 1 кг Кафе на зърна
28.80 лв
Caffe Gioia Argento Strong 1 кг Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водещ в света производител на кафе с най-високо качество. Компанията е основана през 1981 година и вече по..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. капсули Espresso point система
4.55 лв
Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е водеща компания в производството на кафе. Основана е през 1981 година и е на светов..
SOLD OUT Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози
4.20 лв
Caffe Gioia Argento Strong 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Компанията Caffe Gioia е водеща на световния пазар в произвеждането и продажбата на кафе. Тя е основана през 1981 годин..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca 40% Арабика 1кг. Кафе на зърна
37.56 лв
Caffe Gioia Bianca 40% Арабика 1кг. Кафе на зърна Какво знаем за Gioia? Gioia е компания, създадена през 1949 година от Д. Джоя, чиято идея била да се занимава със зарзаватчийство, по-точно, да ..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Bianca decaffeinata 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания доказала се на световния пазар с високото качество на своите продукти. Занимава се от п..
SOLD OUT Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система
6.30 лв
Caffe Gioia Bianca Decaffeinata 10бр капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световноизвестна компания, занимаваща се с производството на кафе и кафени изделия. ..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. капсули Espresso point система
6.30 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се н..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози
5.04 лв
Caffe Gioia Nera 100% arabica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е световен гигант в произвеждането на кафени изделия под различна форма, наложила се на световния па..
SOLD OUT Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна
47.38 лв
Caffe Gioia Nera 100% Арабика 1 кг. Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia е компания, занимаваща се с производство на кафе, известна по целия свят, която предлага своите продукти..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. капсули Espresso point система
5.40 лв
Caffe Gioia  Verde Classica 10 бр. капсули Espresso point система Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia се занимава с производство на кафе с високо качество и успешно наложило се на с..
SOLD OUT Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози
4.60 лв
Caffe Gioia Verde Classica 10 бр. Кафе на дози Какво знаем за Caffe Gioia? Caffe Gioia се занимава с производство на кафе с високо качество и успешно наложило се на световния пазар. Основана пре..
10.50 лв
Caffe Gioia Чаши, бъркалки и захар /комплект/ по 150 бр. Аксесоари Какво знаем за Caffe Gioia? Кафе Джоя е световноизвестна компания за производство на кафени продукти, която се е наложила на св..
SOLD OUT Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна
49.74 лв
Caffe Mauro Biofairtrade 1кг Кафе на зърна Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за производство на висококачествено биологично чисто кафе. Известна е най-вече с това, че ..
SOLD OUT Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
7.40 лв
Caffe Mauro Brazil Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска фирма за производство на биологично чисто кафе. Компанията е известна най-веч..
SOLD OUT Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули
23.39 лв
Caffe Mauro Caffe Al Ginseng Espresso point система 25 бр. Кафе на капсули Какво знаем за Кафе Mauro? Caffe Mauro е фирма с италиански произход, която е водещ световен производител на биологично..
7.05 лв
Caffe Mauro Centopercento 10 бр. Кафе на дози Какво е Кафе Mauro? Caffe Mauro е италианска компания за произвеждане на природно чисто кафе. Отличителният белег на Mauro е това, че нейният основе..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento 100% арабика 1кг Кафе на зърна
46.70 лв
Caffe Mauro Centopercento 100% арабика 1кг Кафе на зърна Какво е Caffe Mauro? Специализирана работа, иновативност и традиционализъм са основните елементи, в които се усъвършенства марката Caffe ..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
7.40 лв
Caffe Mauro Centopercento Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Бавен метод за изпичане на кафе-зърната Съхранява полезните свойства на кафената напитка Има ободряващо въздействие ..
SOLD OUT Caffe Mauro Centopercento Lattina Кутия 250 гр. Mляно кафе
15.43 лв
Caffe Mauro Centopercento Lattina Кутия 250 гр. Mляно кафе Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е кафе, доказало своите качества по целия свят, благодарение на единствената по рода си технолог..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico 0.250 гр Мляно кафе
На база ( 1)  Коментара
8.00 лв
Caffe Mauro Classico 0.250 гр Мляно кафе Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е кафе-производител, доказал качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си технология з..
5.50 лв
Caffe Mauro Classico 10 бр Кафе на дози Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е марка, която е доказала качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си технология ..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули
5.73 лв
Caffe Mauro Classico Espresso point система 10 бр. Кафе на капсули Какво представлява Mauro Caffe? Кафе Mauro е марка, водеща в сферата на произвеждане на висококачествени сортове кафе. Заложила..
SOLD OUT Caffe Mauro Classico In Grani 0.500 кг Кафе на зърна
17.96 лв
Caffe Mauro Classico In Grani 0.500 кг Кафе на зърна Какво знаем за Caffe Mauro? Кафе Мауро е марка, която е доказала качеството си по целия свят, благодарение на единствената по рода си техноло..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™