Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Достъпът до качествени, достъпни и подходящи здравни продукти е необходим за напредъка на универсалното здравно покритие, справянето със спешни здравни ситуации и насърчаването на по-здравословно население.

Без медицински изделия обичайните медицински процедури – от превързване на изкълчен глезен до диагностициране на ХИВ/СПИН, имплантиране на изкуствено бедро или каквато и да е хирургическа интервенция – не биха били възможни. Медицинските изделия се използват в много различни условия, например от неспециалисти у дома, от парамедицински персонал и клиницисти в отдалечени клиники, от оптици и зъболекари и от здравни специалисти в съвременни медицински заведения, за профилактика и скрининг и при палиативни грижи. Такива здравни технологии се използват за диагностициране на заболявания, за наблюдение на лечението, за подпомагане на хора с увреждания и за намеса и лечение на заболявания, както остри, така и хронични.

Днес на световния пазар има приблизително 2 милиона различни вида медицински изделия и устройства, категоризирани в повече от 7000 генерични групи.

В тази категория ще откриете всички необходими фармацевтични и медицински консумативи.  

  • Консумативи за диабет
  • Медицински ръкавици
  • Хирургични платна
  • Антимикробно инцизионно фолио
  • Дезинфекциращи спрейове и много други.
Сравни
Покажи :
Сортиране по :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™