Фитър

Лубриканти

Що се отнася до секса, независимо какво Ви харесва, обикновено можете да играете по правилото: колкото по-влажно, толкова по-добре.

Според проучване на университета в Индиана от 2009 г. на 2453 жени, участниците съобщават, че в повече от 70 процента от времето лубрикантът прави секса по-приятен.

Така че нека се отървем от идеята, че смазването е единствената индикация за възбуда и нека започнем да се доверяваме на думите на нашия партньор.

Персоналният лубрикант може да се използва, за да направи сексуалния акт - като секс, мастурбация или игра със секс играчки - по-приятен. Лубрикантите работят за намаляване на триенето между кожата Ви и лицето/предмета/или частта от тялото, която използвате.

В тази категория ще откриете различни видове лубриканти:

На водна основа

Това са най-широко използваните лубриканти. Те са евтини и не цапат спалното бельо, а малки количества могат да бъдат погълнати безопасно по време на орален секс. Ако все още използвате контрацепция, лубрикантите на водна основа са безопасни за употреба с латексови контрацептиви (презервативи и диафрагми). По време на продължително правене на любов обаче лубрикантите на водна основа изсъхват. Нанесете повече или ги освежете с вода или слюнка. Изплакват се лесно с вода.

На маслена основа

Тези лубриканти включват растителни масла и ядкови масла, налични в супермаркетите. Те са безопасни за поглъщане, очевидно, и също така безопасни с латексови контрацептиви. Някои обаче ги намират за мазни и могат да оцветят спалното бельо. Лубрикантите на маслена основа се отмиват със сапун и вода.

На силиконова основа

Тези лубриканти са по същество интимни адаптации на добрия стар WD-40. Те не само са копринени и запазват гладкостта си по-дълго от лубрикантите на водна основа, те са безопасни с латекс. Лубрикантите на основата на силикон не цапат спалното бельо и се отмиват със сапун и вода. Все пак не е ясно колко безопасни са те за поглъщане - така че не участвайте доброволно като тестов обект.

На петролна основа

Най-добре е да избягвате лубриканти като вазелин и бебешко олио. Не ги използвайте във влагалището; те променят вагиналната химия, увеличавайки риска от инфекция. Лубрикантите на петролна основа никога не трябва да се поглъщат и могат да оцветят спалното бельо. И накрая, тези лубриканти разтварят латекса: Никога не ги използвайте с презерватив или диафрагма.

Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Ginexid 10 вагинални овули | NaturPharmaПодобрява възстановяването на нормалната вагинална флора  Може да намали вагиналните възпаления&..
23.13 лв.
Без данък:23.13 лв.
Статус: В наличност Марка: Dr. Wolff
Vagisan овлажняващ крем 25 гр с апликатор | Dr. WolffБез хормони Облекчава болката и раздразненията във вагиналната област Намалява дискомф..
23.63 лв.
Без данък:23.63 лв.
Добави в количката
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed