Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Що се отнася до секса, независимо какво Ви харесва, обикновено можете да играете по правилото: колкото по-влажно, толкова по-добре. 

Според проучване на университета в Индиана от 2009 г. на 2453 жени, участниците съобщават, че в повече от 70 процента от времето лубрикантът прави секса по-приятен.

Така че нека се отървем от идеята, че смазването е единствената индикация за възбуда и нека започнем да се доверяваме на думите на нашия партньор.

Персоналният лубрикант може да се използва, за да направи сексуалния акт - като секс, мастурбация или игра със секс играчки - по-приятен. Лубрикантите работят за намаляване на триенето между кожата Ви и лицето/предмета/или частта от тялото, която използвате.

В тази категория ще откриете различни видове лубриканти:

На водна основа

Това са най-широко използваните лубриканти. Те са евтини и не цапат спалното бельо, а малки количества могат да бъдат погълнати безопасно по време на орален секс. Ако все още използвате контрацепция, лубрикантите на водна основа са безопасни за употреба с латексови контрацептиви (презервативи и диафрагми). По време на продължително правене на любов обаче лубрикантите на водна основа изсъхват. Нанесете повече или ги освежете с вода или слюнка. Изплакват се лесно с вода.

На маслена основа

Тези лубриканти включват растителни масла и ядкови масла, налични в супермаркетите. Те са безопасни за поглъщане, очевидно, и също така безопасни с латексови контрацептиви. Някои обаче ги намират за мазни и могат да оцветят спалното бельо. Лубрикантите на маслена основа се отмиват със сапун и вода.

На силиконова основа

Тези лубриканти са по същество интимни адаптации на добрия стар WD-40. Те не само са копринени и запазват гладкостта си по-дълго от лубрикантите на водна основа, те са безопасни с латекс. Лубрикантите на основата на силикон не цапат спалното бельо и се отмиват със сапун и вода. Все пак не е ясно колко безопасни са те за поглъщане - така че не участвайте доброволно като тестов обект.

На петролна основа

Най-добре е да избягвате лубриканти като вазелин и бебешко олио. Не ги използвайте във влагалището; те променят вагиналната химия, увеличавайки риска от инфекция. Лубрикантите на петролна основа никога не трябва да се поглъщат и могат да оцветят спалното бельо. И накрая, тези лубриканти разтварят латекса: Никога не ги използвайте с презерватив или диафрагма.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
22.13 лв.
Ginexid 10 вагинални овули | NaturPharma Подобрява възстановяването на нормалната вагинална флора  Може да намали вагиналните възпаления  Осигурява защита за дълго време Гинексид..
20.44 лв.
Vagisan овлажняващ крем 25 гр с апликатор | Dr. Wolff Без хормони Облекчава болката и раздразненията във вагиналната област Намалява дискомфорта при вагинална сухота Вагизан Овлажняващ Инт..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™