Фитър

Кожни проблеми

Медицинските изделия за грижа за кожата ефективно лекуват множество кожни проблеми, включително фини линии, хиперпигментация, акне и розацея, изгаряне, белези, брадавици. Редовната употреба ще възстанови здравето на кожата и ще придаде сияен блясък на тена. Грижата за кожата у дома е също толкова важна, колкото всяка разкрасителна или козметична процедура. Всъщност медицинските изделия за грижа за кожата ще подобрят и поддържат резултатите, постигнати от клинични процедури като инжекционни лечения, лазерни лечения и клинични пилинги.

Обичайните съставки, намиращи се в медицинските изделия за кожата, включват витамин С, гликолова киселина, хиалуронова киселина, ферулинова киселина, коджикова киселина и транексамова киселина, наред с други. Витамин Е е друг основен играч в медицинските изделия за грижа за кожата.

Продуктите с витамин С обикновено са в тъмна бутилка, тъй като ако витамин С бъде изложен на светлина, той може бързо да се деактивира вътре в бутилката и за съжаление, това означава, че продуктът е безполезен, докато стигне до кожата Ви.

Също така често ще намерите AHA или алфа хидрокси киселини в медицинска грижа за кожата – тя може да има потенциала да увеличи ефикасността и абсорбцията, както и да подобри ексфолирането.

Ресвератролът е друга често срещана съставка в медицинските изделия за грижа за кожата. Ресвератролът е уникален ботанически антиоксидант, тъй като е доказано, че както директно търси увреждащите свободни радикали, така и регулира нашите клетки, за да произвеждат повече естествено срещащи се антиоксиданти. Ресвератролът се счита за фитоестроген, което означава, че може да осигури ползи за кожата от естрогена за целите против стареене, но без другите рискове, които могат да дойдат с естрогена.

Друга обичайна активна съставка в медицинските изделия за кожата е ретинолът. Ретинолът е чудесна съставка, която трябва да имате във Вашата рутинна грижа за кожата, като може да се използва за фини линии, тъмни петна и акне, и затова е и чудесна съставка против стареене.

Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Cicatridina Ointment 60 гр | NaturPharmaПредотвратява инфекции Намалява времето за заздравяване Улеснява нежната смяна на превръзката ..
31.58 лв.
Без данък:31.58 лв.
Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Cicatridina Spray 125 мл | NaturPharmaЛечебен спрей за рани С хиалуронова киселина С натурални етерични масла Медицинско изделие Цикатр..
30.65 лв.
Без данък:30.65 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed