Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Инконтиненция

Производители
Категории
Пълен каталог
Последно видяни

Уринарната инконтиненция представлява неволното изпускане на урина. Този проблем засяга най-често жените. Инконтиненцията не е нормално състояние, което да съпровожда остаряването, нито е неизбежна след раждане или като част от промените в организма през менопаузата. Зад този симптом най-често стои патологично състояние или друго сериозно заболяване. Тя може да бъде временно състояние или да продължи дълго време. Възможните причини за този проблем  включват лекарства, инфекция, мускулна слабост, затлъстяване, ендокринни заболявания и други проблеми.
Ако не се вземат мерки навреме могат да последват усложнения от инконтиненцията на урината, които се свеждат до възпаление на кожата в слабинната област с повишаване риска от инфекции, включително и на уринарния тракт. Оплакванията могат да доведат до промяна в начина на живот, ограничаване на социалните контакти, избягване на сексуални отношения, смущаване на работния процес. Уринарната инконтиненция е симптом, на който трябва да се обърне внимание. 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™