Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Не позволявайте на болките в ставите да пречат на нещата, които обичате. Ако имате болки в ставите или артрит, ние сме тук, за да Ви помогнем да намерите лечение, което да Ви осигури облекчаване на болки в ставите, от гел за болки в ставите до топлинни лепенки, ние имаме всичко необходимо, за да Ви помогнем с болката.

Болят ли Ви ставите, имате крампи в мускулите и търсите решение за успокояване на болката?

В тази категория ще откриете медицински изделия при проблеми със ставите и мускулите под формата на гел, мехлем, крем, спрей, които ще Ви помогнат да облекчите болката и ще противодействат на възпалителните процеси.

Болките в ставите и мускулите представляват две различни медицински състояния. Докато мускулната болка е болка, която се усеща, когато тялото е в движение, болката в ставите се усеща по-често, когато тялото е в покой.

Важно е да разберете различните симптоми, свързани с болки в ставите и мускулите, тъй като и двете състояния трябва да бъдат третирани по специфичен начин.

Въпреки че причините за болки в мускулите и ставите може да се припокриват, обикновено е възможно да се направи разлика между двете.

Мускулните спазми често придружават болката в мускулите, като в този случай дискомфортът понякога може да бъде облекчен чрез движение, което да помогне за освобождаването на натрупаните токсини или млечна киселина. Мускулната болка обикновено отшумява, когато не използвате засегнатия мускул, а почивката често е най-добрият лек.

Болката в ставите обикновено отнема повече време, за да се излекува от болката в мускулите, и може да е придружена с подуване на засегнатата става. Тъй като болката в ставите е по-дълбока от мускулна травма, тя вероятно ще продължи да боли дори когато си почивате.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
20.17 лв.
Allga San Akut Dolor Gel 100 мл | Natur Produkt Облекчава напрежение и болки в мускулите и ставите С естествени растителни екстракти и етерични масла Подобрява кръвообращението С успокоява..
25.28 лв.
Тендивал Емулгел 100 мл | Erbagil Действа болкоуспокояващо, противоревматично и противовъзпалително При остра и хронична травматична или ревматична болка За лечение на мускулно-сухожилни тра..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™