Фитър

Стави и мускули

Най-предпочитани в тази категория

Марка: Natur Produkt Модел: Allga San Akut Dolor Gel 100 ml
Allga San Akut Dolor Gel 100 мл | Natur ProduktОблекчава напрежение и болки в мускулите и ставите С естествени растителни екстракти и етеричн..
20.18 лв.
Без данък:20.18 лв.

Не позволявайте на болките в ставите да пречат на нещата, които обичате. Ако имате болки в ставите или артрит, ние сме тук, за да Ви помогнем да намерите лечение, което да Ви осигури облекчаване на болки в ставите, от гел за болки в ставите до топлинни лепенки, ние имаме всичко необходимо, за да Ви помогнем с болката.

Болят ли Ви ставите, имате крампи в мускулите и търсите решение за успокояване на болката?

В тази категория ще откриете медицински изделия при проблеми със ставите и мускулите под формата на гел, мехлем, крем, спрей, които ще Ви помогнат да облекчите болката и ще противодействат на възпалителните процеси.

Болките в ставите и мускулите представляват две различни медицински състояния. Докато мускулната болка е болка, която се усеща, когато тялото е в движение, болката в ставите се усеща по-често, когато тялото е в покой.

Важно е да разберете различните симптоми, свързани с болки в ставите и мускулите, тъй като и двете състояния трябва да бъдат третирани по специфичен начин.

Въпреки че причините за болки в мускулите и ставите може да се припокриват, обикновено е възможно да се направи разлика между двете.

Мускулните спазми често придружават болката в мускулите, като в този случай дискомфортът понякога може да бъде облекчен чрез движение, което да помогне за освобождаването на натрупаните токсини или млечна киселина. Мускулната болка обикновено отшумява, когато не използвате засегнатия мускул, а почивката често е най-добрият лек.

Болката в ставите обикновено отнема повече време, за да се излекува от болката в мускулите, и може да е придружена с подуване на засегнатата става. Тъй като болката в ставите е по-дълбока от мускулна травма, тя вероятно ще продължи да боли дори когато си почивате.

Статус: В наличност Марка: Natur Produkt
Allga San Akut Dolor Gel 100 мл | Natur ProduktОблекчава напрежение и болки в мускулите и ставите С естествени растителни екстракти и етеричн..
20.18 лв.
Без данък:20.18 лв.
Статус: В наличност Марка: Erbagil
Тендивал Емулгел 100 мл | ErbagilДейства болкоуспокояващо, противоревматично и противовъзпалително При остра и хронична травматична или ревма..
25.75 лв.
Без данък:25.75 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed