Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Аксесоари за кафе

Производители
Категории
Пълен каталог

Тук можете да откриете чаши, бъркалки, захарчета, сметана за кафе на водещи производители в отрасъла. Насладете се на кафето си с маркови аксесоари за кафе.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
10.50 лв
Caffe Gioia Чаши, бъркалки и захар /комплект/ по 150 бр. Аксесоари Какво знаем за Caffe Gioia? Кафе Джоя е световноизвестна компания за производство на кафени продукти, която се е наложила на св..
1.30 лв
Caffe Mauro Бъркалки за кафе 50 бр Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен с ун..
3.00 лв
Caffe Mauro Стъклени чаши за кафе 1 бр Кафе Мауро е фирма за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез която запазва полезността на..
8.00 лв
Caffe Mauro Термо чаша 100 мл Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, която  се занимава с произвеждането на висококачествени кафени продукти и изделия. Производителят е известен..
6.00 лв
Caffe Mauro Чаша за еспресо с чинийка 1 бр. Порцеланова чаша за кафе Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, ..
8.00 лв
Caffe Mauro Чаша за капучино или чай 1 бр. Порцеланова чаша Кафе Мауро е компания за производство на кафени изделия и продукти, която е известна в света с бавната си технология на печене, чрез коят..
13.00 лв
Caffe Mauro Чаша за чай 300мл / 1бр. Порцелановa чашa Кафе Мауро е наложила се на световния пазар компания, занимаваща се с произвеждането на висококачествени кафени и чаени продукти и изделия. Про..
9.00 лв
Шоколадово-кафената смес на Chicchi Di Caffe ще ви предостави голяма наслада и освен това ще ви накара да се влюбите в невероятния аромат на Caffe Mauro.  ..
2.50 лв
Пластмасови чаши 50 бр 80 мл Caffe Mauro Пластмасовите чаши с логото на Кафе Mauro са невероятно удобни за ежедневна употреба.Събират 80 мл кафена напитка, което ги прави изключително фун..
SOLD OUT Truffled almonds 750 gr Caffe Mauro
60.00 лв
Трюфелирани бадеми за кафе от Caffe Mauro ..
SOLD OUT Бяла захар на пакетчета по 5 гр 1 кг Caffe Mauro
6.20 лв
Бяла захар на пакетчета по 5 гр 1 кг Caffe Mauro Какво представлява Кафе Mauro? Мауро е марка кафени продукти, която се е наложила на световния пазар с високото качество на продукцията си. ..
SOLD OUT Кафява захар пакетчета по 5 гр 1 кг Caffe Mauro
9.00 лв
Кафява захар пакетчета по 5 гр 1 кг Caffe Mauro Какво знаем за Кафявата захар от Caffee Mauro? Кафява захар Caffee Mauro на пакетчета по 5 гр 1 кг Ви дава възможност удобно и бързо да п..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™