Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Отслабването може да бъде предизвикателство. Понякога, дори и да поддържате здравословна диета и редовно да ходите на фитнес, пак напредвате бавно. За щастие, тук можете да намерите различни медицински изделия за отслабване под формата на таблетки, капсули и сироп, които могат да Ви помогнат да отслабнете по-бързо.

Ако се борите със затлъстяването, не сте сами. Затлъстяването е често срещано състояние, за което се смята, че засяга около 1 на 4 възрастни. Това може да доведе до различни сериозни здравословни състояния като сърдечни заболявания, диабет тип 2 и инсулти.

Най-широко използваният метод за определяне на затлъстяването е индексът на телесна маса (ИТМ), който разглежда теглото Ви във връзка с височината Ви. За повечето хора ИТМ е полезен показател за това дали имате здравословно тегло, наднормено тегло или затлъстяване. Вие сте класифицирани като с наднормено тегло, ако вашият ИТМ е над 25, и затлъстели, ако имате ИТМ над 30. Това обаче не касае измерване за хора, които са много мускулести, тъй като те могат да имат висок ИТМ въпреки ниските нива на телесни мазнини.

Затлъстяването обикновено е резултат от консумацията на повече калории от храната, отколкото тялото може да изгори чрез физическа активност. В съвременното общество нарастването на затлъстяването може отчасти да се дължи на консумацията на прекомерни количества висококалорични храни, съчетани със заседнал начин на живот без много упражнения. Основните физически състояния, като неактивна щитовидна жлеза, също могат да бъдат фактор за наддаване на тегло. Ако смятате, че има основна медицинска причина за Вашето затлъстяване, трябва да говорите с Вашия лекар.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™