Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

За Нас

Категории

Онлайн магазин за хранителни добавки BioMall.bg е дъщерен магазин на MySense.bg.

Веригата отваря врати през месец октомври 2011 г. Магазинът е собственост на фирма “БИОМОЛ БГ” ЕООД.

През месец май 2012 г. в гр. Кърджали отвори първият магазин на "Биомол". Сега вече можете да ни намерите в Пловдив, на ул. Д-р Владо 24.

Основна дейност на БиоМол е да предостави на българския пазар висококачествени БИО натурални продукти и козметика на достъпни за всеки ценител на качественото цени. Нашата мисия е Вие, като наши бъдещи и настоящи клиенти, да оставате доволни всеки път от покупките си, за да получим Вашето доверие и спокойствие при пазаруване от нас.

В онлайн магазина BioMall.bg ще намерите широка гама от натурални продукти на водещи производители на качествена козметика и БИО продукти за лицекожакостиотслабванерегулиране на метаболизмалибидото и други ежедневни проблеми, свързани с човешкия организъм. Разнообразието от продукти ще Ви отвори вратите към един натурален свят, лишен от химическите съставки, с които ни залива пазарът, и ще Ви предостави безкраен избор. Веднъж влезли в този свят, ние ще сме там, за да Ви помогнем или насочим към най-добрия продукт, от който имате нужда. Нашите персонални консултанти ще Ви информират за всеки наш продукт.

В BioMall.bg можете да изберете и да поръчате Вашите био продукти бързо, лесно, сигурно, като ние Ви отговорим със същите бързина и качество при доставката! Продуктите, които предлагаме, са 100% натурални, с гарантирано качество и произход, в което сами ще се убедите - BioMall.bg!

Ние от екипа на BioMall.bg и MySense.bg ценим нашите клиенти и им предоставяме надеждна информация, безброй много награди и отстъпки още с първата поръчка.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™