Фитър

Разширени вени и хемороиди

Най-предпочитани в тази категория

Марка: NaturPharma Модел: Cicatridina 10 Suppositories
Cicatridina Suppositories 10 броя | NaturPharmaПомага за разграждане на възлите и зарастване на цепнатините Мощно противовъзпалително действи..
30.06 лв.
Без данък:30.06 лв.

Хемороидите са стомашно-чревно заболяване, от което обикновено страдат възрастни на възраст между 45 и 65 години. Въпреки това по-младите хора могат да ги получат, особено ако изпитват пристъпи на диария или запек.

Хемороидите могат да бъдат причинени от повишен натиск върху корема в резултат на продължително напрежение, седене, кашлица, запек или бременност.

Хемороидите са подути вени, които се появяват вътре и около ануса и ректума. Много хора не знаят за хемороидите, докато не прокървят, не се почувстват неудобно или не започнат да изпитват болка.

Въпреки че хемороидите са едно от най-често срещаните заболявания, търсенето на професионална медицинска помощ за проблема не е толкова често срещано, поради което ние сме тук, за да помогнем.

Разширените вени са разширени или подути и усукани тъмнолилави или зелени вени, които са разположени близо до слоя на кожата. Те често са бучки или изпъкнали като червеи и обикновено се появяват на различни части на тялото като хранопровода, матката, шийката на матката, тазовото дъно и ануса; но най-често се появяват на краката.

Има различни клинични възможности за лечение на разширени вени, в зависимост от тежестта и размера на вените. Опциите включват перорални лекарства за намаляване на възпалението на вените, носене на компресионни чорапи или чорапи против емболия, които са предназначени да сведат до минимум риска от натрупване на кръв в краката, и хирургично лечение.

В тази категория ще откриете различни медицински изделия и продукти при хемороди и разширени вени под формата на кремове, маз, унгвент, таблетки, капсули, супозитории и други, които ефективно успокояват и облекчават сърбежа, паренето, дразненето и болката.

Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Cicatridina Suppositories 10 броя | NaturPharmaПомага за разграждане на възлите и зарастване на цепнатините Мощно противовъзпалително действи..
30.06 лв.
Без данък:30.06 лв.
Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Proktis-M 30 гр | NaturPharmaЗа комплексна борба с хемороиди, анални разкъсвания, анални фисури  Облекчава хемороидални симптоми като па..
27.36 лв.
Без данък:27.36 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed