Загряващи пластири и гелове

Добре известно е, че топлината може да подобри заздравяването, да осигури усещане за благополучие и да облекчи болката. Загряващите пластири се предлагат в много форми и размери, които се поставят върху кожата, така че топлината да се абсорбира в тялото. Крайният резултат е повишаване на локалната температура на меките тъкани до няколко сантиметра дълбочина.

Независимо дали имате хронично заболяване, или сте претърпели леко нараняване, когато болката Ви удари, единствената Ви грижа е да намерите начин да я спрете бързо. Загряващите пластири и гелове за облекчаване на болката предлагат бърз и удобен начин за облекчаване на болката на почти всяка част от тялото. Самозалепващите се пластири остават стабилно на място, осигурявайки облекчаване на болката там, където имате най-голяма нужда.

По отношение на средства за облекчаване на болката без рецепта, трансдермалният пластир за болка е един от най-добрите избори на пазара. Загряващите пластири за болка се предлагат в различни форми и от различни марки, така че можете да изберете вида облекчение, който работи най-добре за Вас. Лепенките за локално облекчаване на болката могат да се използват както при ставни, така и при мускулни болки.

Едно от предимствата на лепенката е, че може да се използва на труднодостъпни места. Вместо да се напрягате, за да задържите нагревателната подложка на място, пластирът остава на място с лекота. Някои пластири са специално предназначени за използване върху определени части на тялото. Загряващите пластири за болки в гърба може да са по-големи, докато лепенката за коляно може да е по-малка. Има дори специални лепенки за облекчаване на болката в седалищния нерв. Където и да е болката, загряващите пластири и гелове за облекчаване на болката могат да Ви помогнат да преодолеете нараняването си, за да водите по-активен живот.

Няма продукти в тази категория.

Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed