Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Когато става въпрос да се насладите на Вашето кафе или чай за деня, искате най-добрите аксесоари, за да можете да извлечете максимума от напитката си. Независимо дали приготвяте любимия си чай, или ръчно правите свое собствено кафе, ние разполагаме с аксесоарите, от които се нуждаете, за да го направите и да се насладите на напитката си след това. Чайници, гарафи, чаши за пътуване и стъклени чаши — имаме всичко, от което се нуждаете!

Мокачино, капучино, лате, но също и коктейли, аперитиви и студени напитки... За всеки вид имате нужда от правилните аксесоари: изберете любимите си чаши за кафе и други аксесоари!

От кафе на капсули до пакетчета чай, Вашият начин на живот на любител на чай или кафе не е завършен без няколко аксесоарите за тях. Някои любители на чай се кълнат в чая от насипни листа, но ако искате да го опитате, ще Ви трябват някои принадлежности за чай, за да приготвите правилно чая си. По същия начин не всяко кафе идва готово за пиене; ще трябва да инвестирате в някои аксесоари за кафемашина, за да се насладите на сутрешната си чаша от комфорта на собствения си дом.

Може би сте намерили вкусен насипен чай, който искате да споделите с приятелите и семейството си. Като го опаковате в собствените си празни торбички за чай, можете лесно да споделите вкусовете и чаша чай. Като алтернатива можете да използвате цедка за чай, докато наливате напитката от чайника в чашата си. Фината мрежа ще предпази чаените листа и билки от разпръсване в напитката Ви. Ако Вашият чай вече е опакован, но искате да споделите няколко различни вкуса с някого, опитайте да ги подредите в кутия за чай. Това също е чудесен начин да съхранявате разнообразие от вкусове на чай на една ръка разстояние и у дома.

Любителите на кафе обикновено са доста настроени, когато става въпрос за наслаждаване и споделяне на приготвените напитки. Разбира се, ако използвате кафемашина за шварц кафе, ще искате да имате под ръка селекция от филтри за кафе. Независимо дали обичате кафе, или чай, ще намерите страхотен избор от аксесоари за кафе и чай точно тук в biomall.bg.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
32.89 лв.
Таблетки за декалциране 20 бр. | Woldo Разтварят се бързо, не съдържат остатъци и бързо отстраняват твърдия варовик от кафе машини Редовното премахване на котления камък гарантира дълъг живот ..
32.89 лв.
Течен препарат за декалциране 750 мл | Woldo Редовното почистване води до енергийна ефективност и дълга експлоатация на уредите Лесен и безопасен за използване  Не оставя следи и уредът..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™