Фитър

Интимна хигиена

Може да има няколко причини за интимен дискомфорт. Сърбежът и дразненето в интимната зона може да бъде причинена от гъбички, бактерии, контактна екзема, вагинална сухота и полово предавани болести. Затова винаги препоръчваме да посетите Вашия лекар за преглед, ако не сте сигурни за причината.

За да се отървете от сърбежа, миризмата и сухотата и да се предпазите от тях, препоръчваме да използвате продукти с балансирано pH, за които е доказано, че работят срещу интимния дискомфорт.

Страдате ли от интимни сърбежи и парене?

Интимният сърбеж и парене често се причиняват от сухота, но може да има и други причини. Препоръчваме Ви да използвате продукти с масло от чаено дърво, за които е известно, че помагат за намаляване на сърбежа, зачервяването и нежеланите миризми.

Имате ли проблеми с вагиналната сухота?

Всички жени могат да изпитат сухота в интимната област и влагалището – това може да се дължи на приема на орални контрацептиви или други лекарства или може да е във връзка със секс или менопауза.

Сухотата в интимната област често е тясно свързана със секса. Боли и поради това сексът рядко е добро изживяване.

Повечето жени изпитват интимна сухота по време на менопаузата, тъй като нивата на естроген намаляват, много от тях изпитват намалена влажност във влагалището.

Как да облекчите и предотвратите интимния сърбеж и парене?

  • Пяна за измиване – за ежедневно почистване на интимната зона

Интимната пяна за измиване е с балансирано рН и следователно гарантира, че е в баланс с кожата на интимните зони, така че да остане здрава и без сърбеж, щипене и зачервяване. Винаги използвайте интимно измиване, когато миете интимните си части, това ще Ви помогне да избегнете дразнене. Пяна за измиване може да се използва както от мъже, така и от жени за ежедневна интимна грижа.

  • Интимен гел – ежедневна грижа за интимната зона

В клинично проучване 100% от участниците заявяват, че интимният гел премахват сърбежа в интимната зона.

За да разрешите проблема със сърбеж, парене и миризма, можете да използвате интимен гел. След като проблемът бъде отстранен, препоръчваме Ви да използвате измивен продукт за интимната зона.

  • Бариерен крем – защитен крем за изложена на влага кожа в интимната зона

Ако се появят зачервяване, парене и миризма поради инконтиненция, менструация или триене, интимният крем е идеалният избор. Кремът образува защитен слой върху кожата, предпазвайки деликатната интимна кожа от бактерии и раздразнения.

Статус: В наличност Марка: NaturPharma
Ginexid 10 вагинални овули | NaturPharmaПодобрява възстановяването на нормалната вагинална флора  Може да намали вагиналните възпаления&..
23.13 лв.
Без данък:23.13 лв.
Статус: В наличност Марка: Dr. Wolff
Vagisan овлажняващ крем 25 гр с апликатор | Dr. WolffБез хормони Облекчава болката и раздразненията във вагиналната област Намалява дискомф..
23.63 лв.
Без данък:23.63 лв.
Добави в количката
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed