Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

В тази категория ще откриете медицински изделия при полови и урологични инфекции под формата на капсули и таблетки, които ще Ви помогнат да се справите с неприятните усещания.

Пикочните инфекции са медицинско състояние, засягащо основно жени, бебета и възрастни хора. Всъщност пикочните инфекции са вторият най-често срещан тип инфекция при хората и се изчислява, че около една на две жени и 1 на всеки 20 мъже ще страдат от инфекция на пикочните пътища през живота си.

Пикочно-половата система е проектирана да сведе до минимум риска от инфекция в бъбреците, като действа, за да предотврати връщането на урината обратно в бъбреците от пикочния мехур. Повечето инфекции на пикочните пътища са ограничени до пикочния мехур и въпреки че причиняват симптоми, обикновено не са сериозни или животозастрашаващи. Ако инфекцията се разпространи в бъбреците, това може да причини сериозни здравословни проблеми.

В повечето случаи пикочните инфекции се причинява от бактерии Escherichia coli (E coli), които обикновено живеят в червата (дебелото черво) и около ануса. Двете най-чести причини тази бактерия да се придвижи до отвора на уретрата са лошата хигиена и полов акт. Обикновено уринирането изхвърля бактериите от уретрата. Ако има твърде много бактерии, уринирането може да не спре разпространението.

Бактериите могат да се придвижат нагоре по уретрата до пикочния мехур, причинявайки инфекции. Ако бактериите достигнат до бъбреците, може да се развие бъбречна инфекция (пиелонефрит), която може да се превърне в много сериозно състояние, ако не се лекува своевременно.

Ако се появят симптоми на пикочно-полови инфекции, е най-добре да се консултирате с лекар, който ще Ви назначи правилното лечение.

Част от лечението може да включва и някои медицински изделия при полови и урологични инфекции, които предотвратяват прикрепянето на бактерии към вътрешната стена на пикочния мехур и развитието на инфекция.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
22.13 лв.
Ginexid 10 вагинални овули | NaturPharma Подобрява възстановяването на нормалната вагинална флора  Може да намали вагиналните възпаления  Осигурява защита за дълго време Гинексид..
20.44 лв.
Vagisan овлажняващ крем 25 гр с апликатор | Dr. Wolff Без хормони Облекчава болката и раздразненията във вагиналната област Намалява дискомфорта при вагинална сухота Вагизан Овлажняващ Инт..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™