Фитър

Простата

Лекарствата без рецепта за здравето на простатата станаха доста популярни сред по-възрастните мъже. Всяко от тези лекарства има различни предимства и помага за подобряване на енергийните нива или намаляване на броя пъти, когато мъжете трябва да уринират.

Здравето на простатата е важен фактор за мъжете над 40 години. Според Медицинския център на Университета на Тенеси приблизително 30 милиона мъже страдат от заболявания на простатата, вариращи от увеличена простата (наречена доброкачествена хиперплазия на простатата или ДПХ) до рак на простатата.

С напредването на възрастта се консултирайте с Вашия лекар относно здравето на простатата. Също така уведомете Вашия лекар, ако имате забележими симптоми на заболяване на простатата като често уриниране или намалено либидо.

Можете също така да поддържате здрава простата, като се храните здравословно. Има също доказателства, че добавките за простата допринасят за здравето на простатата. Тези добавки често използват вещества на растителна или билкова основа, за да възпрепятстват уголемяването на простатата, да произвеждат по-силен поток от урина и да Ви позволят да изпразните напълно пикочния си мехур при уриниране.

Някои от лекарствата без рецепта за здравето на простатата съдържат много здравословни съставки с естествени източници като цялостна добавка за здравето на мъжете, вместо да дава приоритет само на здравето на простатата. Най-често използваните съставки са екстракт от сао палмето, кверцетин, котешки нокът, кора от африкански пигеум, натурален зелен чай на прах, комплекс от растителни стероли, мед, цинк, селен, витамин Е и витамин В6.

Основното предимство, което тези формули предлагат, е, че може да подобрят здравето на простатата, което е съчетано със здравословния растеж на простатните клетки и подобрения във функцията на пикочните пътища. По същество се намалява постоянната нужда от уриниране, но това е само едно от многото предимства.

Най-добре проучените и най-често използвани съставки в лекарствата без рецепта за здравето на простатата са:

Бета-ситостерол: Това е вещество, намиращо се в много растения. Не влияе на размера на простатата, но може да помогне на пикочния Ви мехур да се изпразни и да Ви осигури по-силен поток на урина. Може да подобри и други симптоми на ДХП.

Африканска череша (Pygeum): Pygeum съдържа химикали, които помагат за свиване на простатата при мъже с увеличена простата. Това може да облекчи проблеми с урината като слаб поток на урина и нощно уриниране. Хората най-често използват пигеум за лечение на симптоми на уголемена простата (ДПХ).

Екстракт от ръж: Това вещество може да подобри редица симптоми на ДПХ, като:

  • Често уриниране
  • Болезнено уриниране
  • Слаба струя урина

Някои изследвания показват, че може също така да свие простатата, да Ви даде по-добър поток и да Ви помогне да изпразните пикочния си мехур.

Сао Палмето: Това е ниско дърво, което расте в Северна Америка. Няколко проучвания доказват, че Сао палмето намалява размера на простатата или облекчава уринарните симптоми. Мъжете може да опитат с надеждата да облекчат често срещаните симптоми на ДПХ като:

  • Често уриниране
  • Слаба струя
  • Спешна нужда от уриниране

Може също да помогне при събуждане през нощта, за да отидете до тоалетната, и усещане, че все още трябва да уринирате, след като току-що сте отишли. Може да отнеме около 4 до 6 седмици, за да се видят резултатите.

Простатната жлеза на мъжа продължава да расте през целия му живот. Ето защо по-възрастните мъже са по-склонни да имат проблеми с увеличена простата. Това състояние се нарича доброкачествено уголемена простата, което не е същото като рак на простатата. Това са две отделни здравословни състояния, които се лекуват по различни начини. Доброкачествено означава нераково. Въпреки това, дори и без рак, увеличената простата може да причини дискомфорт и усложнения.

Доброкачествено увеличената простата е най-често срещаният проблем при мъже над 50-годишна възраст. Мъжете с това състояние изпитват проблеми с пикочния мехур, които включват: често уриниране, неволна освобождаване на урина, слаба струя урина и болка по време на уриниране или след еякулация.

Статус: В наличност Марка: Swanson
Graminex Flower Pollen Extract 500 мг 60 капсули от Swanson - комплексна подкрепа за простатата, уринарния тракт и бъбрецитеGraminex Flower Pollen..
83.30 лв.
Без данък:83.30 лв.
Добави в количката
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed