Фитър

Суроватъчен изолат

Най-предпочитани в тази категория

Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Whey Gold Standard 454 g
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 454 гр100 % Whey Gold Standard Optimum Nutrition - суроватъчен протеин изолат номер 1 в светаСуроват..
53.00 лв.
Без данък:53.00 лв.
Марка: Now Foods Модел: Whey Protein Isolate Powder 544 g
Whey Protein Isolate Powder | Now FoodsАбсорбира се бързо  Помага за изграждането на чиста мускулна маса  Подпомага възстановяван..
72.00 лв.
Без данък:72.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Whey Isolate Unflavored 454 g
Whey Isolate 454/908/1814 гр | Pure NutritionЗа по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните от..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Марка: BioTech USA Модел: Iso Whey ZERO Powder 908 g
Iso Whey ZERO 908 гр | Biotech USAИзключително съдържание на протеини Максимална чистота С добавени аминокиселини: L-глутамин и BCAA За б..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.
Марка: Pure Nutrition Модел: Whey Isolate Unflavored 900 g
Whey Isolate 900 гр | Pure NutritionЗа по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните отлага..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.
Марка: Optimum Nutrition Модел: 100% Whey Gold Standard 908 g
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard 908 гр100 % Whey Gold Standard Optimum Nutrition - суроватъчен протеин изолат номер 1 в светаСуроват..
81.25 лв.
Без данък:81.25 лв.
Марка: Myprotein Модел: Impact Whey Isolate 1 kg
Impact Whey Isolate 1/2.5 кг I MYPROTEINУсвоява се изключително бързо от организма При СПИН и ракови заболявания За по-добри спортни р..
117.99 лв.
Без данък:117.99 лв.
Марка: Now Foods Модел: Whey Protein Isolate Powder 816 гр
Whey Protein Isolate Powder 816 гр| Now FoodsАбсорбира се бързо  Помага за изграждането на чиста мускулна маса  Подпомага възстан..
100.00 лв.
Без данък:100.00 лв.

Когато търсите фитнес добавка, е предизвикателство да откриете кой протеин е най-добрият, който да подпомогне Вашето представяне и възстановяване. С толкова много опции като суроватъчен протеин, суроватъчен изолат, суроватъчен хидролизат, казеин и дори веган опции като оризов и грахов протеин, можете лесно да се изгубите в безбройното количество опции.

Приемът на висококачествен, богат на хранителни вещества евтин суроватъчен протеин изолат ще Ви помогне да постигнете желаните резултати.

Какво е суроватъчен протеин изолат?

Ако се чудите кой протеин да изберете, изолатът от суроватъчен протеин може да бъде ефективен начин да снабдите мускулите си с качествените хранителни вещества, за да се възстановят и растат те. Суроватъчният изолат е една от най-добрите форми на протеини, налични на пазара, и причината за това е, че обикновено му липсват мазнини, въглехидрати, лактоза и холестерол, които се намират в много други форми на протеин на прах.

Суроватъчен протеин изолат, който също често се нарича "суроватъчен изолат", е естествен страничен продукт от процеса на производство на сирене. Това е сух прахообразен материал, който може да се използва за производството на много продукти като месо, бонбони и дори различни напитки. В процеса на производство на суроватъчен протеин изолат ние получаваме най-чистите форми на пълноценен протеин. Той има много по-висока концентрация на протеин от повечето други форми на суроватка, като суроватъчен протеин концентрат.

Освен това производственият процес за постигане на суроватъчен протеинов изолат помага за елиминирането на излишната лактоза и мазнини от суроватъчния прах, създавайки по-чист профил в сравнение с много други форми на протеинови добавки.

Кой трябва да използва суроватъчен протеин изолат?

Суроватъчният протеин изолат е идеален за тези, които не искат никакви мазнини или въглехидрати в диетата си. Като цяло, суроватъчният протеин е с ниско съдържание на въглехидрати, мазнини, лактоза и калории и е идеална хранителна добавка за подпомагане на изграждането на мускули.

Културисти, които имат непоносимост към лактоза, имат проблеми с храносмилането или дори се подуват лесно, когато консумират лактоза, могат да посегнат към изолат от суроватъчен протеин, тъй като неговият процес на микрофилтриране елиминира достатъчно лактоза, което не би трябвало да е проблем. Въпреки това, ако имате тежки алергии или непоносимост към лактоза, започнете само с малко, за да изпробвате продукта и да се уверите, че не Ви създава проблеми.

Предимства на суроватъчния протеин изолат

По-долу ще намерите шест предимства, които можете да изпитате, когато приемате суроватъчен протеин изолат.

Ниско съдържание на мазнини и въглехидрати

Да намерите нещо с ниско съдържание на мазнини и въглехидрати е доста забележително откритие – особено когато трябва да ги поддържате в ниски граници, ако следвате специална диета. Използването на един евтин суроватъчен протеин изолат може да осигури на тялото Ви протеина, от който се нуждае, без добавените калории, идващи от други макронутриенти.

Лесно смилаем

Суроватъчният протеинов изолат може да се усвои лесно, тъй като има висока степен на усвояване и може да се преработи много по-бързо от други форми на протеин. Консумирайте суроватъчния изолат с течност по Ваш избор за по-добро и бързо усвояване. Суроватъчният изолат помага за регулиране на движенията на червата и в специфични форми може да се консумира от хора с непоносимост към лактоза. Поради качеството и процеса му на усвояване изследванията са установили, че суроватъчният протеинов изолат може да подобри липидния профил на гладно, както и нивата на инсулин.

Съдържа всички есениални аминокиселини

В най-чистата си форма протеин изолатът от суроватъчен протеин има всичките девет основни аминокиселини. Тези аминокиселини помагат за правилното възстановяване на мускулите и синтеза на мускулен протеин. Проучванията са установили, че докато BCAA спомагат за максимално възстановяване и мускулен растеж, когато се използват всичките девет незаменими аминокиселини, има увеличение на синтеза на мускулен протеин с до 50% в сравнение с употребата само на BCAA.

Някои други ключове към аминокиселинния профил в суроватъчния протеин изолат са, че глутаминът и левцинът помагат за стимулиране на протеиновия синтез веднага след тренировка и са отговорни за намаляване на увреждането на тъканите и подобряване на издръжливостта. Освен това цистеинът подпомага създаването на глутатион, който е много мощен антиоксидант, който има способността да помага за запазването и поддържането на чиста мускулна маса.

Подобрява мускулната маса и възстановяването на тъканите

Важно е да консумирате изолат от суроватъчен протеин, ако искате да видите качествен растеж и възстановяване на чиста мускулна тъкан. Можете да приемате суроватъчен изолат преди тренировка, по време на тренировка и след тренировка, за да насърчите мускулната сила и да подобрите процеса на възстановяване на мускулите.

За атлетични постижения

Спортистите обикновено са склонни да избират добавка със суроватъчен протеин изолат, за да подобрят цялостното си представяне и да подобрят чистата мускулна маса. Тъй като тялото ни е изложено на физически стрес от неща като тренировки за резистентност, мускулната тъкан естествено се разгражда и възстановява.

Един евтин суроватъчен протеин изолат може да оптимизира процеса на възстановяване на мускулите, като ускорява времето, необходимо за регенериране на мускулната тъкан. В допълнение, производството на глутатион се увеличава и също така подпомага усилията за изграждане и възстановяване на чиста мускулна тъкан.

Предотвратява загубата на мускули

Суроватъчният протеинов изолат може да бъде от полза за тези, които страдат от болести на мускулна загуба. Суроватъчният изолат също може да бъде добър за възрастни хора и за тези, които може да губят мускулна маса поради естественото стареене.

По-важното е, че за тези, които са изпаднали в калориен дефицит, за да премахнат телесните мазнини, суроватъчният протеин изолат може да помогне да запазите чистата си мускулна тъкан дори по време на диета. Това е важно, тъй като колкото повече чиста тъкан запазите и поддържате, толкова по-висока е скоростта на метаболизма Ви, за да Ви помогне ефективно да изгаряте калории през целия ден.

Искате да подобрите мускулния растеж и възстановяването?

Това е глупав въпрос… разбира се, че искате! Кой би казал: "Не, добре съм.“ Добавянето на чиста мускулна тъкан подобрява Вашата физика и Ви осигурява по-силен, по-мускулест и по-атлетичен вид.

Ако търсите нов протеинов прах, който отговаря на Вашите цели и Ви осигурява най-висококачествените съставки, BioMall.bg предлага за Вас евтини суроватъчни протеинови изолати на прах от доказани световни и български производители с топ качество!

Статус: В наличност Марка: Myprotein
Impact Whey Isolate 1/2.5 кг I MYPROTEINУсвоява се изключително бързо от организма При СПИН и ракови заболявания За по-добри спортни р..
117.99 лв.
Без данък:117.99 лв.
Impact Whey Isolate 2.5 кг I MYPROTEIN Impact Whey Isolate 2.5 кг I MYPROTEIN
Безплатна доставка
Статус: В наличност Марка: Myprotein
Impact Whey Isolate 2.5 кг I MYPROTEINУсвоява се изключително бързо от организма При СПИН и ракови заболявания За по-добри спортни резултат..
256.49 лв.
Без данък:256.49 лв.
Статус: В наличност Марка: Pure Nutrition
Whey Isolate 1814 гр | Pure NutritionЗа по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните отлагания ..
175.00 лв.
Без данък:175.00 лв.
Статус: В наличност Марка: Pure Nutrition
Whey Isolate 454/908/1814 гр | Pure NutritionЗа по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните от..
49.00 лв.
Без данък:49.00 лв.
Статус: В наличност Марка: Pure Nutrition
Whey Isolate 900 гр | Pure NutritionЗа по-големи мускули Предотвратява ефективно катаболизма Помага за намаляването на мастните отлага..
95.00 лв.
Без данък:95.00 лв.