Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

В тази категория ще откриете набор от комплекти за тестване у дома и тестове за Covid-19. Използването на комплект за домашни тестове за Covid-19 може да Ви помогне да определите дали Вашите симптоми са на Covid-19. Въпреки това, ако се притеснявате за симптомите си, винаги търсете съвет от медицински специалист. Също така ще откриете тестови комплекти за състояния като висок холестерол и диабет, както и уникални персонализирани пакети за управление на теглото и комплект за домашен тест за наркотици.

Ако имате нужда от тест за бременност или не сте сигурни кога да направите тест за бременност, ние можем да Ви помогнем. Тук ще откриете набор от тестове, които можете да направите, за да проверите дали сте бременна, в уюта на собствения си дом.

Домашният тест за бременност осигурява точно отчитане в рамките на минути. Ако подозирате, че сте бременна преди следващата менструация, тестът за ранна бременност дава показания до шест дни преди менструацията.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™