Фитър

Памет и концентрация

Най-предпочитани в тази категория

Марка: Teva Модел: Neurobex 150 Tablets
Neurobex 150 таблетки | TevaЗа облекчаване на неврити, невралгии, дерматити, акне За възстановяване след продължително боледуване При пониж..
22.23 лв.
Без данък:22.23 лв.

Ами ако можете просто да вземете хапче, което моментално ще Ви направи по-интелигентни? Такова, което би подобрило когнитивните Ви способности, включително внимание, памет, фокус, мотивация и други изпълнителни функции?

Всичко, което засяга познанието - процесът на мислене, учене и запомняне - може да повлияе на паметта. Лекарите използват комбинация от стратегии, за да получат по-добра представа за случващото се.

Всеки има леки пропуски в паметта от време на време. Не можете да намерите ключовете за колата си един ден, а очилата Ви за четене изчезват на следващия? Това обикновено са само признаци на нормален мозък, който постоянно приоритизира, сортира, съхранява и извлича всички видове информация.

Какво причинява загуба на памет?

Лекарите оценяват загубата на памет чрез снемане на медицинска история, задаване на въпроси за тестване на умствените способности, провеждане на физически и неврологичен преглед и извършване на изследвания на кръв и урина. Образното изследване на мозъка – или с помощта на сканиране с компютърна аксиална томография (CAT), или с ядрено-магнитен резонанс (ЯМР) – може да помогне за идентифициране на инсулти и тумори, които понякога могат да причинят загуба на паметта.

Целта е да се изключат фактори, които са потенциално обратими, и да се определи дали загубата на памет се дължи на по-сериозно мозъчно заболяване.

Има лекарства за памет и концентрация без рецепта, които помагат за подобряване на когнитивната функция. Ежедневно много хора се стремят да бъдат най-добрите. Възможно е обаче да имате затруднения с вниманието и умствената издръжливост. Още по-лошо, в резултат на умора може да имате когнитивна мъгла.

Многобройни проучвания показват, че лекарствата за памет и концентрация без рецепта имат потенциала да подобрят паметта, мотивацията, креативността, вниманието и цялостното когнитивно представяне.

Невротрансмитерите помагат на невроните да комуникират един с друг в мозъка. Това докосване е от съществено значение за формирането на паметта и придобиването на нови способности. Някои от лекарствата за памет и концентрация без рецепта повишават производството на тези невротрансмитери. В резултат на това значително подобряват запомнянето, капацитета за учене и когнитивната яснота.

Някои от лекарствата без рецепта за памет и концентрация помагат на мозъка да получава повече кръв. Кръвта доставя на мозъка всички компоненти, необходими за генериране на енергия. Като следствие, приемането им помага да поддържате мозъка си активен.

Няколко биохимикали в мозъка регулират нашите емоции и мотивация. Двата най-важни са допаминът и серотонинът. Лекарствата без рецепта за памет и концентрация едновременно насърчават и регулират създаването на тези съединения. Това Ви държи мотивирани и оптимистични. Също така помага за облекчаване на стреса.

Алфа мозъчната вълна отговаря за творческото мислене. Когато сме тихи и обработваме малко информация, мозъкът ни произвежда алфа вълни. Това често се случва непосредствено преди да си легнем и малко след като се събудим сутрин. Лекарствата без рецепта за памет и концентрация могат да ускорят производството на тези алфа вибрации.

Статус: В наличност Марка: Teva
Neurobex 150 таблетки | TevaЗа облекчаване на неврити, невралгии, дерматити, акне За възстановяване след продължително боледуване При пониж..
22.23 лв.
Без данък:22.23 лв.
Статус: В наличност Марка: Teva
Neurobex 30/60/150 таблетки | TevaЗа облекчаване на неврити, невралгии, дерматити, акне За възстановяване след продължително боледуване При..
6.35 лв.
Без данък:6.35 лв.
Статус: В наличност Марка: Teva
Neurobex 60 таблетки | TevaЗа облекчаване на неврити, невралгии, дерматити, акне За възстановяване след продължително боледуване При пониже..
10.81 лв.
Без данък:10.81 лв.
Статус: В наличност Марка: Wörwag Pharma
Витамин B12 Анкерман 1000 мкг 50 таблетки | Worwag PharmaУкрепва функционирането на нервната система Оптимизира производството на червени кръ..
34.29 лв.
Без данък:34.29 лв.
Добави в количката
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Изпрати по Email
Спеделете >
Свързани продукти >
Оценете ни >
Viber >
Филтър за продукти
Добавен на | Последно обновен на
RSS Feed