Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Производители
Категории
Пълен каталог

Има няколко неща, които са по-досадни от опитите да прекарате деня с натрапчива кашлица – освен ако не се опитвате да прекарате нощта с такава. И за двете ситуации има редица медицински изделия за потискане на кашлица.

През повечето време кашлицата не изисква лечение. Кашлицата от настинка или грип обикновено изчезва от само себе си. Понякога лекарствата за кашлица могат да бъдат полезни, ако кашлицата Ви държи будни или пречи на ежедневните Ви дейности.

Някои видове кашлица не трябва да се лекуват с лекарства за кашлица, тъй като кашлицата помага да поддържате белите дробове чисти, за да можете да дишате. Примерите включват кашлица, причинена от тютюнопушене, емфизем, пневмония, астма или хроничен бронхит.

Какви видове медицински изделия за кашлица се предлагат?

Медицинските изделия за кашлица са продукти, които можете да закупите в аптека или дрогерия без рецепта от Вашия лекар. Има 2 вида лекарства за кашлица: антитусиви и отхрачващи, които включват сиропи, таблетки за смучене, разтвори, пастили

Как действат медицинските изделия за кашлица?

Антитусивите са средства за потискане на кашлицата. Те облекчават кашлицата, като блокират кашличния рефлекс. Отхрачващите разреждат слузта. Това може да помогне на кашлицата Ви да изчисти слузта от дихателните пътища. Пиенето на допълнителни течности също помага.

Как мога безопасно да съхранявам медицински изделия за кашлица?

Съхранявайте всички лекарства на място, далеч от обсега и погледа на малки деца. Съхраняването на лекарствата на хладно и сухо място ще им помогне да не станат по-малко ефективни преди изтичането на срока им на годност. Не съхранявайте лекарства в бани или шкафове за баня, които често са горещи и влажни.

Трябва ли да говоря с моя лекар, преди да взема продукт против кашлица?

Говорете с Вашия лекар, преди да приемете лекарство или медицинско изделие за кашлица, ако имате някой от следните симптоми:

  • Висока температура.
  • Недостиг на въздух.
  • Кашлица, която продължава повече от няколко седмици (наречена хронична или продължителна кашлица).
  • Хрипове, когато кашляте или дишате. Това може да означава, че се нуждаете от лекарство с рецепта за лечение на възпаление и стесняване на дихателните пътища.

Кога да посетите лекар?

Трябва да спрете да приемате лекарство за кашлица и да се обадите на Вашия лекар, ако кашлицата Ви продължи повече от 2 седмици или ако продължава да се появява.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
10.74 лв.
HerbalSept Kids 6 близалки | Dr. Theiss Облекчават болезненото гърло За овлажняване на лигавиците в устата Защитават устните лигавици от дразнения Успокояват болезненото гърло ХербалсСеп..
10.74 лв.
HerbalSept Kids Кашлица 6 близалки | Dr. Theiss Лечебни билкови близалки срещу кашлица Облекчават кашлицата и намаляват нейната честота Улесняват отхрачването Предпазват лигавицата на..
12.09 лв.
Джуниър-Ангин сироп за деца 100 мл | Klosterfrau Патентована активна формула Облекчава болките в гърлото  Успокоява раздразненото гърло Допълнително облекчава сухата кашлица Приятен..
11.01 лв.
Исла 30 пастили Касис| Engelhard Ефективно облекчаване на дискомфорта в гърлото и гласа Интензивно и дълготрайно овлажняване Насърчава регенерацията на лигавиците При сухота в устата и зат..
11.01 лв.
Исла 30 пастили Минт | Engelhard Ефективно облекчаване на дискомфорта в гърлото и гласа Интензивно и дълготрайно овлажняване Насърчава регенерацията на лигавиците При сухота в устата и зат..
11.01 лв.
Исла 30 пастили Мус | Engelhard Ефективно облекчаване на дискомфорта в гърлото и гласа Интензивно и дълготрайно овлажняване Насърчава регенерацията на лигавиците При сухота в устата и..
10.71 лв.
Исла Джуниър 20 пастили | Engelhard С противовъзпалителни свойства  Успокоява възпаленото гърло При сухи и раздразнени лигавици на гърлото и фаринкса В случай на ограничено назално ди..
26.83 лв.
Фитобалм Бимби 50 мл | NaturPharma Облекчава и успокоява дишането Ускорява процеса на оздравяване при грип и настинка За деца и бебета Без съдържание на камфор, ментол и вазелин Фитобалм..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™