Насладете се на лятното изобилие от зеленчуци, за да си приготвите нещо много апетитно, но и полезно за обяд.
Обелете авокадото. Нарежете всички продукти в желана форма. Разбъркайте ги добре и подправете с лимоновия сок и зехтина. Отгоре поръсете с магданоз.
Накъсайте зелената салата. Запечете скаридите на грил тиган с малко зехтин и чесън по желание. Прибавете ги към зелената салата. Добавете рибата тон и нарязания червен лук. Овкусете със зехтин и оцет балсамико. Поръсете със слънчогледовото семе.
Сварете пастата според указанията. След сваряването я поръсете със зехтин и малко сол. Нарежете доматите, чушката, шунката. Добавете и зеления фасул, и царевицата. Направете дресинг от горчица, зехтин, черен пипер и оцет. Поръсете салатата с него. Отгоре сервирайте с нарязан магданоз и джоджен.
Коментари (0)
Напишете коментар
Въведете кода за сигурност от картинката: