Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Нарушение на обмяната на веществата

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословни проблеми и състояния | Все още няма коментари. | 4032 прегледа на този пост

Съдържание на Нарушение на обмяната на веществата


Причините за нарушение на обмяната на веществата могат да бъдат много

Всички протичащи в организма на човека процеси, необходими за живота и растежа на клетките, се наричат обмяна на веществата. В този обмен участват различни химически и природни елементи, всеки от които изпълнява определена роля, а в съвкупност всички те си взаимодействат един с друг. В резултат на това всичко излишно се изхвърля от организма, а всичко полезно постъпва в кръвта.

От аеродинамичната работа на обмяната на веществата зависи снабдяването на клетките с полезни вещества, които постъпват в организма заедно с храната.

Причините за нарушение на обмяната на веществата могат да бъдат много, в които могат да влизат както наследственият фактор, така и заболявания на органите. И пренасищането, и недостигът на полезни вещества несъмнено вреди, така че тук е нужно равновесие. Пренасищането може да се получи при поемането на огромно количество храна, особено мазна, а недостигът възниква вследствие на строги диети например за отслабване.

Според американските учени много хора страдат от булимия. Това заболяване се получава, когато в семейството няма нормални отношения, няма разбирателство. Тогава хората се опитват да заглушат това неразбирателство с употребата на голямо количество храна. Получава се затлъстяване, което е причина за нарушение на обмяната на веществата.

Повечето хора с наднормено тегло смятат, че пълнотата е главният им проблем, от който е нужно час по-скоро да се избавят. Повечето хора с наднормено тегло смятат, че пълнотата е главният им проблем, от който е нужно час по-скоро да се избавят. Освен това те са убедени, че след отслабването животът им ще стане по-добър. Пристъпвайки към радикални мерки за понижаване на теглото, се получават сериозни заболявания. Повечето се опитват да отслабнат с диети, прочетени във вестниците или в женските списания. Нашият съвет е да прочетете повече, преди да си изберете диета, която да е подходяща за Вас.

И на последно място, но не по важност: „Не забравяйте, че без спорт няма резултати.“

И на последно място, но не по важност: „Не забравяйте, че без спорт - няма резултати.“
 
Нарушение на обмяната на веществата Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™