Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Диети

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Диети

В нашия форум ще намерите много съвети за отслабване и голямо разнообразие от изпитани диети. Тук ще говорим само за диети и за упражнения за отслабване. Ще обсъдим различните начини за отслабване и режимите на хранене. Всяка диета има различен ефект, има такива, с които ще отслабванете много бързо и такива, за които се исисква време за постигнати резултати. Има диети, които предлагат безопасен и ефективен начин за сваляне на излишните килограми. 

Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. Спазването на хранителен режим не означава гладуване, а правилна консумация на храна. За една диета са важни количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети, които ще помогнат и при различни болести, като диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др. 

Как да контролирате хормона на глада и 5 чести грешки в...

Как да контролирате хормона на глада и 5 чести грешки в храненето

Как да се научите да контролирате хормона на глада, да спрете да преяждате и да започнете да отслабвате? Споделяме съвети, които ще Ви помогнат да станете собственик на перфектната фигура в най-кра..

Ако ядете тези зеленчуци, можете да отслабнете с полови...

Ако ядете тези зеленчуци, можете да отслабнете с половин килограм на ден

Казваме Ви как да загубите няколко излишни килограма за минимално време, без да навредите на здравето. Отговорът на един на пръв поглед риторичен въпрос – какво трябва да ядем за да отслабнем..

Психическата подготовка действа по-добре от диетата...

Психическата подготовка действа по-добре от диетата

Ако просто не можете да отслабнете, имате нужда от нещо повече от фитнес треньор. Вашият мозък е много изобретателен и няма да спре да се отказва да Ви съблазнява отново и отново. Можете да му устоите..

Орторексия: опасностите от здравословното хранене...

Орторексия: опасностите от здравословното хранене

Към днешна дата няма човек, който да не е чувал за ползите от правилното хранене. Абсолютно всички медии редовно повдигат и разглеждат тази тема в детайли. В интернет има необичайно голям брой статии ..

Малки трикове за отслабване

Малки трикове за отслабване

Малки трикове за отслабване Изискванията за тези, които искат да отслабнат, са прости. ♥ Яжте поне 3-4 пъти на ден, за предпочитане на малки порции, само за да потиснете чувството на глад..

Как да отслабнете след 50 - част 2

Как да отслабнете след 50 - част 2

50. Фокусирайте се върху това, което е възможно в момента Когато планирате програмата си, не се фокусирайте върху това, което не можете да направите. Помислете откъде можете да започнете точно сега..

Как да отслабнете след 50 - част 1

Как да отслабнете след 50 - част 1

Подготвихме селекция от полезни съвети, които ще осигурят безценна помощ в такава трудна задача като отслабването. Само 90 трика, които наистина работят. Не са необходими изтощителни диети или прием н..

40 малки трика за тези, които искат да отслабнат...

40 малки трика за тези, които искат да отслабнат

Диетични ограничения, спорт, мотивация... Основните начини за отслабване са известни на всички, но малцина знаят за малки, но полезни трикове. Ето списък от 40 прости и... няколко неочаквани препоръки..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™