Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Диети

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Диети

В нашия форум ще намерите много съвети за отслабване и голямо разнообразие от изпитани диети. Тук ще говорим само за диети и за упражнения за отслабване. Ще обсъдим различните начини за отслабване и режимите на хранене. Всяка диета има различен ефект, има такива, с които ще отслабванете много бързо и такива, за които се исисква време за постигнати резултати. Има диети, които предлагат безопасен и ефективен начин за сваляне на излишните килограми. 

Диетата е хранителен режим, при който се спазва определен тип хранене с цел да се коригира теглото на човека или да се подобри здравословното му състояние. Спазването на хранителен режим не означава гладуване, а правилна консумация на храна. За една диета са важни количеството, качеството и съотношението на приеманите храни. Има различни диети, които ще помогнат и при различни болести, като диабет, сърдечни болести, наднормено тегло и др. 

Протеин за момичета: дали да приемате, ефективност за о...

Протеин за момичета: дали да приемате, ефективност за отслабване, правила за употреба

Протеинът (от английското "protein") е спортна добавка за поддържане и растеж на Вашите мускули. Спортното хранене се използва много активно по време на редовни упражнения, но най-често от м..

Гастроентерит – ужасът на почивката...

 Гастроентерит – ужасът на почивката

Летните чревни болести, които превръщат почивката ни в кошмар! Кое е първото нещо, което слагате в багажа, когато отивате на почивка? Голяма част от нас биха отговорили, че дрехите, аксесоарите и д..

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане н...

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане на фигура - част 1

Ограничавайки се в храненето, повечето хора искат да постигнат определени цели. Така се появява минимализмът в храната - често срещано съвременно явление, възникнало на основата на желанието за използ..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 1

Как да отслабнете без спорт е въпрос, който си задават не само привържениците на здравословното хранене, но дори и професионалните спортисти и привържениците на активния начин на живот, тъй като трени..

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурат...

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурата си?

Искате ли да сте стройни? Тогава не пропускайте вечерята! Подготвили сме за Вас списък с храни, които можете и трябва да ядете на вечеря. Калоричното съдържание на идеалната вечеря трябва да бъде н..

Псилиум люспи - полезният пребиотик!...

Псилиум люспи - полезният пребиотик!

Семената на псилиум идват от растение, известно като Plantago ovata (яйцевиден живовляк), произхождащо от Южна и Западна Азия. Всяко растение произвежда около 15 000 малки, покрити с люспи семена. Таз..

Какво е Cheat meal и как влияе върху загубата на тегло?...

Какво е Cheat meal и как влияе върху загубата на тегло?

Накратко, това са дните по време на диетата, в които можете да ядете каквото Ви душа пожелае, а това по никакъв начин няма да се отрази на фигурата. Но има определени правила. Диетолозите по света ..

Храни и продукти, които разреждат кръвта...

Храни и продукти, които разреждат кръвта

Често недохранването води до повишен вискозитет. Преразглеждането на диетата дава възможност за своевременно елиминиране на потенциално вредни храни и предотвратяване на критично състояние на кръвта. ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™