Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

7 опасни и безполезни упражнения във фитнеса

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Спорт, тренировки и упражнения | Все още няма коментари. | 3756 прегледа на този пост

Спирайки правенето на тези безполезни упражнения, попитайте Вашия инструктор как се прави най-правилно упражнението-заместител.
Натурални хапчета за отслабване с акай бери и годжи бери

Дъвчащи добавки с акай бери. Отслабвайте пред телевизораВдигането на тежести за предната част на рамото

Само по себе си е добро упражнение, проблемът с него идва от там, че при повдигането в най-високата точка крие голям риск от прeскрипване на нерв в раменната област, като може да предизвика схващания или изтръпвания с трайна болка.

Заместител: Вземете два дъмбела или каквито имате свободни тежести и ги вдигайте перпендикулярно на Вашето тяло напред или настрани. Рискове няма.
био хранителни добавки за правилни тренировки

фитнес за здраве, био продукти за красиво тялоВдигане на щанга зад врата

Същите проблеми, като при дърпане на скрипеца.

Заместител: Същото движение, но пред Вас вместо зад вратa.


сващания във врата и мускулни болки - акай бери подобрява метаболизма

БИО хранителни добавки - БиомолДърпане на скрипец зад врата

Проблемът идва от там, че само най-мобилните хора могат да го практикуват правилно и си да изправят гръбначния стълб едновременно с дърпането на скрипеца. Така грешно направеното упражнение не само че не Ви помага, но и води до травми по врата и раменете. Ако успеете да дръпнете толкова лоста, че да си ударите врата, е много вероятно да си нараните шийните прешлени.

Заместител: Вместо това движение зад врата просто дърпайте лоста пред вас над гърдите.

Биотин помага за здрава нокви, кожа и кости.

Отслабете с упражнения преди лятотоКлякания с щанга на раменете

Проблемът при това упражнение идва от неправилната стойка на тялото. Можете да нараните всички мускулни групи и най вече краката и кръста, ако краката Ви са поставени пред тялото или зад него.

Заместител: Махнете фиксирания на машина лост, изправете кръста, краката на ширината на раменете, задните части така, че да изглежда, че сядате на стол. Целта Ви е при движението да се местите нагоре-надолу, без да криволичите. Ако не успявате, махнете всички тежести и тренирайте. Помнете: не сгъвайте колената повече от 90 градуса при никое упражнение. Няма да отслабнете по-ефективно, ако се контузите.

Трябва ви мотивация за да отслабнете постепенно. Фитнеса е трайно занимание.

Синхронно обслабващо тяло - траен ефект

Кардио пътеки за бягане и велоаргометри

Използвайте правилните обувки за пътека, а не тези, с които бягате на открито. Стойте изправени, не унивайте, съсредоточете се – много често допускани грешки при кардио упражненията.

Заместител: Правилните обувки. Хващайте се с една ръка за уреда за 1-2 минути и махайте напред назад с другата. Сменяйте ръцете като се изморите.

Свалете корема, паласките и други проблеми зони. Отслабнете цялостно с био продукти - акай бери.Упражнения за отслабване в дадена зона – забравете ги

Всеки втори спортист започва фитнеса с ясната идея да отслабне в дадена област – забравете го. Няма как да се получи. Ръце, корем, паласки – разбираме, че това са проблемни зони, но отслабването е пряко зависимо от храната и метаболизма Ви. Процесът на отслабване и стягане касае цялото тяло.

Съвет: Кардио тренировките ще намалят телесните Ви мазнини и ще горят калориите, но вдигането и използването на по-големи тежести ще засили изграждането на мускулна маса, ще ускори метаболизма, а както знаете, мускулите най-добре се справят с унищожаването на мазнини.
 

Загряване на тялото с хапчета - достъпен метод за отслабванеМитът за колана около кръста

Не носете колан, освен ако нямате проблеми с гръбнака или кръста, при вдигане на тежести. Така не заздравявате достатъчно кръстните си мускули и те ще Ви предадат в мига, в който го свалите.

крачка напред към здравословния натурален начин на живот

Носете правилните обувки за да избегнете контузиите

Преса за крака със свити колене

Биотин - безмилостен при проблеми с костите и ноктите

Това упражнение влияе много добре на квадрицепса, колената и ставите, но не трябва да преминавате 90-те градуса при коляното. Ако подминете правия ъгъл, рискувате да нараните кръстни връзки и мускули, както и гърба си.

7 опасни и безполезни упражнения във фитнеса Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™