Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Плодове и зеленчуци

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Плодове и зеленчуци

Много полезни новини и статии за всички плодове и зеленчуци. Плодовете и зеленчуците са храната, на която трябва да наблегнете ако искате да сте здрави и във форма, тонизирани и много щастливи. Можете да хапвате всякакви видове, по всяко време и в неограничени количества. Изследванията показват, че освен изключително полезни за здравето, плодовете и зеленчуците са един естествен начин да повишите настрението си. 

Здравословното хранене включва консумация на много сезонни плодове и зеленчуци всеки ден. Освен, че са по-евтини сезонните плодове и зеленчуци са важни за доброто състояние на тялото. Това е така, защото му осигуряват важни витамини и минерали през всеки сезон от годината. Плодовете и зеленчуците са природен дар - източник на здраве и дълголетие. Те са изключително богати на жизнено важни за организма вещества: витамини, минерални соли, лесноусвоими въглехидрати, влакнини, органични киселини, вода и други.

Разкрасяване с плодове – кожа, коса, нокти...

Разкрасяване с плодове –  кожа, коса, нокти

Как да разкрасим своята кожа, коса и нокти с плодове? Ползите от плодовете за кожата Да имаме здрава и красива кожа не се състои само в балансирана диета и добра рутинна грижа за кожата, ние същ..

Откъде идва запекът и защо се появява? – 2 част...

Откъде идва запекът и защо се появява? – 2 част

Задържането на изпражненията се появява периодично при всички хора, независимо от възрастта и пола. Запекът може да възникне по различни причини. Нека ги разгледаме по-подробно. Стрес Всички сит..

7 вида закуски, които да ядете, ако имате висок холесте...

7 вида закуски, които да ядете, ако имате висок холестерол

Може да е предизвикателство да разберете каква храна можете да ядете, ако имате висок холестерол, особено ако търсите нещо за закуска между храненията. Толкова много снаксове са пълни с наситени мазни..

6 факта за витамин К и връзката му с растителното хране...

6 факта за витамин К и връзката му с растителното хранене

Витамин К е важно хранително вещество, което, за съжаление, често се пренебрегва. Точно като витамините А, D и Е, витамин К е мастноразтворим. Има два вида витамин К: К1 (филохинон) и К2 (менахинон..

Плодове и горски плодове според сезона...

Плодове и горски плодове според сезона

Лятото в България е най-вкусният сезон! Времето, когато отивате на пазар, се превръща във форма на медитация, защото разнообразието от цветове, вкусове и миризми Ви спасява от всякакво еднообразие. То..

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане н...

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане на фигура - част 2

Плюсове и минуси: има ли ограничения? Според минималистите в храната човешкото тяло трябва да се третира като огромна, сложна, добре проектирана машина, която постоянно се нуждае от висококачествен..

Как да компенсираме пролетния дефицит на витамини?...

Как да компенсираме пролетния дефицит на витамини?

Пролетната авитаминоза e доста познато и често използвано понятие, под което хората погрешно разбират всяка липса на витамини. Но в медицината различните степени на дефицит имат свои собствени термини..

Храни, които влияят на психологическото състояние...

Храни, които влияят на психологическото състояние

В съвременният живот стресът често се появява в живота ни. Може да предизвика безпокойство, да развали настроението ни или да не усетим енергия през целия ден. Знаете ли, че има храни, които могат да ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™