Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Храни и напитки

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Храни и напитки

В тази категория ще намерите много статии и полезна информация за здравословните и вредни храни. Ще ви помогнем да решите кое е добро за вашето здраве и кои храни и напитки трябва да избягвате. Ще описваме подробно полезните свойства на храните, ще изброим с помощта на кои храни и сокове можете да пречиствате организма си. Ще видите още статии за храни, които пречистват черният дроб, които подобряват настроението и премахват депресията. Ще прочетете за различни напитки, които забързват метаболизма. 

Какво е триптофан?

Какво е триптофан?

Триптофанът е една от така наречените незаменими аминокиселини за човешкото тяло (химична формула C11H12N2O2.). Има две основни функции: да влезе в състава на протеини и РНК, а също и като предшествен..

Как да отслабнете, ако постоянно искате да ядете? ...

Как да отслабнете, ако постоянно искате да ядете?

Как да отслабнете, ако постоянно Ви се яде? Какво можете да ядете по време на диета? Една от основните причини, поради които сте постоянно гладни, са колебанията в нивата на кръвната захар, причине..

GI - какво е това? Гликемичен индекс на продукти - пълн...

GI - какво е това? Гликемичен индекс на продукти - пълна таблица

Гликемичният индекс (съкратено GI) на даден продукт е основната характеристика, която му позволява да бъде класифициран като полезен или вреден за здравословния метаболизъм. Храните с нисък ГИ обикнов..

Енергийни напитки - състав, ползи и вреда...

Енергийни напитки - състав, ползи и вреда

Интензивният ритъм на живот, липсата на пълноценна почивка са основните причини, поради които тийнейджъри и възрастни се обръщат към различни стимуланти. За някои контрастен душ помага да се ободри,..

33 най-добри храни за борба с мазнините по корема...

33 най-добри храни за борба с мазнините по корема

Опитвате се да отслабнете, но все още не виждате резултати? Може би е време да проверите какво има в хладилника! Какви храни Ви помагат да отслабнете? Много хора, опитвайки се да отслабнат, нама..

10 храни, които ще Ви помогнат да се оправите по-бързо ...

10 храни, които ще Ви помогнат да се оправите по-бързо при настинка и грип

Ако сте с настинка или грип, наблягайте на червени чушки, гъби и бульони Антивирусните и противовъзпалителните свойства на червения пипер го правят мощен съюзник в борбата с обикновената настинка.&..

Ползи от консумацията на зелени храни...

Ползи от консумацията на зелени храни

Балансираната диета, консумирането на разнообразни плодове и зеленчуци е от съществено значение за грижата за здравето и има страхотни резултати. Зелените храни обикновено се състоят от зеленчуци и..

Колаген и кафе – перфектната сутрешна фитнес двойка...

Колаген и кафе – перфектната сутрешна фитнес двойка

Колаген и кафе – неочаквано добра комбинация  Хранителните добавки с колаген, създадени от производителите на спортно хранене, съдържат малки частици от колагенови молекули - пептиди. Те..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™