Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Храни и напитки

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Храни и напитки

В тази категория ще намерите много статии и полезна информация за здравословните и вредни храни. Ще ви помогнем да решите кое е добро за вашето здраве и кои храни и напитки трябва да избягвате. Ще описваме подробно полезните свойства на храните, ще изброим с помощта на кои храни и сокове можете да пречиствате организма си. Ще видите още статии за храни, които пречистват черният дроб, които подобряват настроението и премахват депресията. Ще прочетете за различни напитки, които забързват метаболизма. 

Ползите от Клеева тинктура

Ползите от Клеева тинктура
  • Д И
  • 6 преглеждания
  • 0 коментари

Клеевата (прополисова) тинктура е действено средство от народната медицина, което дори в нашето прогресивно време не губи своята актуалност, независимо че медицинската промишленост пуска огромно ..

5 рецепти с дафинов лист от цял свят ...

5 рецепти с дафинов лист от цял свят
  • Д И
  • 45 преглеждания
  • 0 коментари

Дафиновият лист е известен още от древни времена. С него са украсявали императорите и героите в Древна Гърция и Древен Рим. Той е бил символ на доброто и защита от всичко лошо, бил е почитан и считан ..

17 болести, които лекува Дафинов лист...

17 болести, които лекува Дафинов лист
  • Д И
  • 107 преглеждания
  • 0 коментари

Дафинов лист е истински „цар“ на кухненските подправки. Едва ли би се намерил човек, на когото да не му е познат специфичният вкус и аромат на тази подправка. Кулинарите от цял свят я обич..

Интересни коледни рецепти за нестандартни празнични яст...

Интересни коледни рецепти за нестандартни празнични ястия

Какво да си приготвим за Коледа? Всички сме свикнали на обичайните ястия по Коледа и останалите зимни празници. Но в тази статия Biomall.bg Ви предизвиква да развихрите въображението си, да се отпу..

Каква е трапезата на Коледа при различните народи?...

Каква е трапезата на Коледа при различните народи?

За Коледните ястия в различните краища на света Датата на Рождество Христово е 25-ти декември за католиците и протестантите и 7-ми януари – за православните християни. В страните от Европа и ..

Диета с извара за отслабване: принцип и рецепти...

Диета с извара за отслабване: принцип и рецепти

Отслабване с помощта на извара? Как? Изварата отдавна е много популярен продукт, използван от човека. Изключително вкусна, не по-малко полезна, изварата притежава много полезни свойства. Богата..

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?...

Непоносимост към лактоза – как се живее с това?

Как се живее без млечните продукти? Повишеното образуване на газове, болките и другите признаци за дискомфорт в корема, които се появяват след употреба на млечни продукти, може да свидетелстват за ..

Най-добрите рецепти с хумус

Най-добрите рецепти с хумус

Вкусно с хумус Хумус е популярен хранителен продукт по цял свят и много страни от Израел и Турция до Гърция и Кипър го смятат за свое национално ястие. Невъобразимата паста от нахут, подправена с т..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™