Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Детоксикация

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Детоксикация

Детоксикацията представлява прочистване на организма, като се извеждат токсините и вредните вещества. Всеки ден ние вдишваме замърсен въздух, храним се с храни, които не са изцяло чисти. Преди години самият термин „детоксикация“ е означавал преодоляване към някаква зависимост, било то наркотична или зависимост към алкохол.

В днешно време обаче всеки един от нас знае, че детоксикацията на тялото е пречистване. Храносмилателната система и несамо са замърсени и задръстени от вредни вещества. Те по този начин немогат да функционират правилно. След това започва натрупване на килограми, обездвижване, проблеми с кожата, слаб имунитет и какво ли още не.

За да детоксикирате (прочистите) тялото си, трябва да поборите начина си на живот. Трябва да започнете да се храните правилно, да започнете да се движите повече. За тази цел е добре да изключите от менюто си храни, като захар и захарни продукти, алкохол, бял хляб, солени продукти, сосове и други.

Необходимо е да наблягате на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. Подходящи са пълнозърнести храни, семена, варива и ядки (сурови).

Упражненията всеки ден, ще подпомогнат процеса на детоксикация. Една гореща вана или сауна също е прекрасно за извеждане на токсините.

Голяма част от хората не проумяват, че повечето от заболяванията са резултат от наторен организъм, който е пълен с вредни вещества и токсини.

Домашно приготвена вода за уста с канела...

Домашно приготвена вода за уста с канела

Забравете за лошия дъх с нашата домашна вода с канела На всеки от нас му се е налагало да се бори с лошия дъх сутрин или през деня. На други се е случвало да търпят това в тяхната половинка, прияте..

Зелени суперхрани – толкова полезни!...

Зелени суперхрани – толкова полезни!

Зелените суперхрани – защо са толкова полезни за човека? От известно време е прието продуктите да се делят на обикновени и суперхрани. Доскоро си нямахме и на представа, какво е чия, годжи, а..

Лунна диета - календар за 2018

Лунна диета - календар за 2018

Лунната диета е древен и ефективен метод, който използва връзката на организма с фазите на луната. Той помага да се отслабне бързо и да се избавим от излишните шлаки и токсини. Лунна диета 2018..

Как токсините вредят на здравето ни?...

Как токсините вредят на здравето ни?

Към какво води интоксикацията на организма? Интоксикация означава отравяне на организма с отпадъците от жизнената дейност и токсини, постъпващи от околната среда. Тази интоксикация носи хроничен ха..

Колко полезна е Диатомичната пръст?...

Колко полезна е Диатомичната пръст?

6 Доказани ползи и приложения на Диатомичната пръст Какво представлява Диатомичната пръст? Диатомична пръст може да ви звучи като някакъв научен термин за почвеното състояние на планетата, ..

Черен бъз - ползи за здравето

Черен бъз - ползи за здравето

Добавките с черен бъз ще ви помогнат да преборите настинката и грипа! Продуктите от бъз са направени от плодовете или цветовете на бъзовото растение и най-често се използват за лечение настинк..

Детокс програмите - внимание!

Детокс програмите - внимание!

Макар да звучи примамливо и модерно, детоксикацията крие редица рискове! С настъпващото лято идва сезонът на изрязаните дрехи и банските, което кара много хора да прибягват към драстични, а често&n..

Лунна диета 2017 – какво трябва да знаем?...

Лунна диета 2017 – какво трябва да знаем?

Научно доказано е, че различните фази на Луната повлияват водните басейни на Земята като океани и реки. По-малко известен факт е, че фазите на Луната повлияват и водата, която се съдържа в човешкото т..

Лунна диета 2016

Лунна диета 2016

Луннaта диeтa е по-скоро хранителен режим за дeтоксикация на организмa. Тази диета добива все повече известност. Много често я разпространяват тези, които вече са я пробвали и са останали доволни. И м..

6 начина за лесна детоксикация на тялото...

6 начина за лесна детоксикация на тялото

Здравословното хранене е не само модерна тенденция, но и може да ви помогне да се справите с редица проблеми: главоболие, умора, висок холестерол, наднормено тегло. Най-общо здравословното хранене мож..

Детоксикация със смутита и суперхрани – как да я направ...

Детоксикация със смутита и суперхрани – как да я направим?

Сияен тен, подобрени умствени и физически възможности – това са най-общо казано ползите от това да си направим детоксикация. Разбира се, те са безброй повече. Какви точно са те, защо да се мотив..

Лунна диета 2015/2014 - Успешна диета за здравословно о...

Лунна диета 2015/2014 - Успешна диета за здравословно отслабване

Лунната диета 2015/2014 - най-популярната диета за бързо, лесно и здравословно отслабване.  Както казва почти всеки - по-добре късно, отколкото никога. Ако още не сте опитали тази диета, ..

Да прочистим бъбреците си

Да прочистим бъбреците си

Започнете с приемането на повече вода Бъбреците могат да се нарекат пречиствателната система на организма и заедно с черния дроб са едни от най-натоварените органи, през които минават редица вещест..

Еднодневна детокс диета

Еднодневна детокс диета

Чудите се как действат диетите за детоксикация и искате да извлечете най-доброто от тях? Не е необходимо да изключите захарта от режима си или да пиете само сокове дни или седмици наред. Можете да пре..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!