Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Детоксикация

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Детоксикация

Детоксикацията представлява прочистване на организма, като се извеждат токсините и вредните вещества. Всеки ден ние вдишваме замърсен въздух, храним се с храни, които не са изцяло чисти. Преди години самият термин „детоксикация“ е означавал преодоляване към някаква зависимост, било то наркотична или зависимост към алкохол.

В днешно време обаче всеки един от нас знае, че детоксикацията на тялото е пречистване. Храносмилателната система и несамо са замърсени и задръстени от вредни вещества. Те по този начин немогат да функционират правилно. След това започва натрупване на килограми, обездвижване, проблеми с кожата, слаб имунитет и какво ли още не.

За да детоксикирате (прочистите) тялото си, трябва да поборите начина си на живот. Трябва да започнете да се храните правилно, да започнете да се движите повече. За тази цел е добре да изключите от менюто си храни, като захар и захарни продукти, алкохол, бял хляб, солени продукти, сосове и други.

Необходимо е да наблягате на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. Подходящи са пълнозърнести храни, семена, варива и ядки (сурови).

Упражненията всеки ден, ще подпомогнат процеса на детоксикация. Една гореща вана или сауна също е прекрасно за извеждане на токсините.

Голяма част от хората не проумяват, че повечето от заболяванията са резултат от наторен организъм, който е пълен с вредни вещества и токсини.

Защо да консумираме антиоксиданти?...

Защо да консумираме антиоксиданти?

Антиоксидантите са всичко! Консумирани в естествената си форма, те насърчават здравословния начин на живот и са най-добрият начин за борба с оксидативния стрес, причинен от свободните радикали. Колкот..

Силата на антиоксидантите

Силата на антиоксидантите

Антиоксидант... Вече е почти вълшебна дума! Тези молекули, открити в нашата храна и козметика, се смятат за истински съюзници на здравето. Антиоксидантите се наричат ​​„фактори на младостта&ldqu..

Дехидратация: причини, симптоми и лечение...

Дехидратация: причини, симптоми и лечение

Човешкото тяло е 2/3 вода и не може да функционира правилно, ако тази цифра бъде намалена. Водата присъства в кръвта, нейните молекули присъстват в междуклетъчното пространство и във всяка клетка на в..

Видове и ползи от растителните масла - 2...

Видове и ползи от растителните масла - 2

Масло от тиквени семки Подобряват функционирането на жлъчния мехур и черния дроб Подобрява кръвообращението и дори облекчава стреса Премахва токсините и червеите Регулира хормоналния фон н..

Видове и ползи от растителните масла - 1...

Видове и ползи от растителните масла - 1

Във всяка къща има бутилка растително масло, а може би дори повече от едно: първото за пържене, а второто за дресинг за салата. А колко вида растителни масла познавате и какви са ползите от тях? Да се..

Всичко за антиоксидантите

Всичко за антиоксидантите

Какво представляват антиоксидантите и къде можете да ги намерите? Чуваме за антиоксиданти в рекламите за козметика, четем за магическите им свойства в интернет и вестниците и като цяло знаем, че ан..

Психическата подготовка действа по-добре от диетата...

Психическата подготовка действа по-добре от диетата

Ако просто не можете да отслабнете, имате нужда от нещо повече от фитнес треньор. Вашият мозък е много изобретателен и няма да спре да се отказва да Ви съблазнява отново и отново. Можете да му устоите..

Как да се предпазим от вирусни инфекции?...

Как да се предпазим от вирусни инфекции?

Ваканциите скоро ще свършат, децата ще тръгнат на детски градини или училища, възрастните ще тръгнат на работа. Мнозина са прекарали ваканциите си в селски къщи за почивка, летни лагери, в чужди стран..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™