Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Детоксикация

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Детоксикация

Детоксикацията представлява прочистване на организма, като се извеждат токсините и вредните вещества. Всеки ден ние вдишваме замърсен въздух, храним се с храни, които не са изцяло чисти. Преди години самият термин „детоксикация“ е означавал преодоляване към някаква зависимост, било то наркотична или зависимост към алкохол.

В днешно време обаче всеки един от нас знае, че детоксикацията на тялото е пречистване. Храносмилателната система и несамо са замърсени и задръстени от вредни вещества. Те по този начин немогат да функционират правилно. След това започва натрупване на килограми, обездвижване, проблеми с кожата, слаб имунитет и какво ли още не.

За да детоксикирате (прочистите) тялото си, трябва да поборите начина си на живот. Трябва да започнете да се храните правилно, да започнете да се движите повече. За тази цел е добре да изключите от менюто си храни, като захар и захарни продукти, алкохол, бял хляб, солени продукти, сосове и други.

Необходимо е да наблягате на плодове, зеленчуци, чайове и фрешове. Подходящи са пълнозърнести храни, семена, варива и ядки (сурови).

Упражненията всеки ден, ще подпомогнат процеса на детоксикация. Една гореща вана или сауна също е прекрасно за извеждане на токсините.

Голяма част от хората не проумяват, че повечето от заболяванията са резултат от наторен организъм, който е пълен с вредни вещества и токсини.

Как да се предпазим от вирусни инфекции?...

Как да се предпазим от вирусни инфекции?

Ваканциите скоро ще свършат, децата ще тръгнат на детски градини или училища, възрастните ще тръгнат на работа. Мнозина са прекарали ваканциите си в селски къщи за почивка, летни лагери, в чужди стран..

Плодове и горски плодове според сезона...

Плодове и горски плодове според сезона

Лятото в България е най-вкусният сезон! Времето, когато отивате на пазар, се превръща във форма на медитация, защото разнообразието от цветове, вкусове и миризми Ви спасява от всякакво еднообразие. То..

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане н...

Минимализъм в храната: една лесна диета за поддържане на фигура - част 2

Плюсове и минуси: има ли ограничения? Според минималистите в храната човешкото тяло трябва да се третира като огромна, сложна, добре проектирана машина, която постоянно се нуждае от висококачествен..

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2...

Ефективни начини за отслабване без спорт - част 2

Основните правила за отслабване с храна без спорт: Правилен режим на пиене – първата чаша вода трябва да се изпие 10-15 минути след събуждане и час преди закуска, не се препоръчва да се пие п..

Отказване на захарта: Какво се случва с тялото Ви?...

Отказване на захарта: Какво се случва с тялото Ви?

Прекомерното количество сладко в диетата ни води не само до наддаване на тегло, но и нарушава нормалното функциониране на метаболизма, повишава риска от развитие на диабет и други сериозни заболявания..

Режим на хранене и гладуване 8/16 ...

Режим на хранене и гладуване 8/16

Периодично гладуване 8/16 - Какво представлява този фастинг? Начинът на хранене 8/16 е метод за отслабване, известен още като гладуване или периодично гладуване. Изводът е храненето за ограничен пе..

Как да компенсираме пролетния дефицит на витамини?...

Как да компенсираме пролетния дефицит на витамини?

Пролетната авитаминоза e доста познато и често използвано понятие, под което хората погрешно разбират всяка липса на витамини. Но в медицината различните степени на дефицит имат свои собствени термини..

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурат...

Какво можете да ядете вечер без да навредите на фигурата си?

Искате ли да сте стройни? Тогава не пропускайте вечерята! Подготвили сме за Вас списък с храни, които можете и трябва да ядете на вечеря. Калоричното съдържание на идеалната вечеря трябва да бъде н..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™