Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

Видове и ползи от растителните масла - 2...

Видове и ползи от растителните масла - 2

Масло от тиквени семки Подобряват функционирането на жлъчния мехур и черния дроб Подобрява кръвообращението и дори облекчава стреса Премахва токсините и червеите Регулира хормоналния фон н..

Видове и ползи от растителните масла - 1...

Видове и ползи от растителните масла - 1

Във всяка къща има бутилка растително масло, а може би дори повече от едно: първото за пържене, а второто за дресинг за салата. А колко вида растителни масла познавате и какви са ползите от тях? Да се..

Фитотерапия – същност и произход, характеристики, ползи...

Фитотерапия – същност и произход, характеристики, ползи, рискове

Обща информация за фитотерапията От незапомнени времена човек се опитва да облекчи неразположенията си и да удължи своя живот. Въпреки това човечеството през 21 век не е успяло да избегне смъртта, ..

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение...

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение

В много страни, включително и в нашата, има лоша култура относно консумацията на здравословна храна. Това води до редица проблеми в здравето на населението. Според СЗО два милиона от възрастното ..

Какво е ароматерапия и какви са нейните ползи за здраве...

Какво е ароматерапия и какви са нейните ползи за здравето?

Историята говори... Ароматерапията е допълваща медицина, която използва лечебните сили на ароматите на етеричните масла за постигане на физически и емоционален баланс.  Думата "ароматерап..

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техн...

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техните ползи?

Kонопът или конопените семена са много питателни и служат за подобряване на паметта и ученето, лечение на акне и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, тъй като са богати на незаменими мастни..

Пикантна храна: плюсове и минуси...

Пикантна храна: плюсове и минуси

Повече вреди или ползи носят пикантните храни? Това е вечен въпрос, на който няма еднозначен отговор. В някои случаи пикантната храна дава несъмнен положителен ефект върху здравето, но този ефект може..

Естествени ноотропни добавки за когнитивното здраве...

Естествени ноотропни добавки за когнитивното здраве

Нашето здраве е основният ни актив в живота. С добро здраве другите ни грижи в живота, като парите, взаимоотношенията и кариерата – стават по-лесни. Без добро здраве всеки аспект от живота ни ст..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™