Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

С какво е полезен хрян за здравето?...

С какво е полезен хрян за здравето?

Всичко за хряна с подробности Всички познават ароматното растение хрян. Използваме хрян като пикантна подправка за различни ястия, добавяме го в бурканите при консервиране. А с какво е полезен хрян..

Всичко за черния пипер

Всичко за черния пипер

Още от древни времена към черния пипер е „прилепена“ титлата „крал на подправките“. Днес ние добавяме щипка от тези люти млени зрънца почти към всяко ястие. А някога тази подпр..

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?...

Какво е анасон и какви са полезните му свойства?

Анасон – едно чудодейно растение Анасон е най-популярното и ефективно средство. Лечебните му свойства са известни от древни времена (това е древен и уникален плод). Основата на състава на ана..

Маточина – полезна билка при различни болести...

Маточина – полезна билка при различни болести

С какво маточина е полезна за здравето ни? Популярната маточина се цени заради приятния си и изискан аромат. Много хора добре знаят, че тази билка има редица полезни свойства. Но какви точно? И как..

Многостранно полезната билка Жълт кантарион...

Многостранно полезната билка Жълт кантарион

Полезност, рецепти, вреди ли жълтият кантарион? В природата има над 400 вида жълт кантарион. Това е едно от най-действените и ефективни растения. Активно се използва в активната практика на фитотер..

Мащерка – какви полезни свойства крие?...

Мащерка – какви полезни свойства крие?

С какво е полезна мащерката? Искате да станете по-уверени без всякакви посещения на психолог или придържане към тренировки? Тогава вдишвайте по-често етерично масло от мащерка, за да забравите ..

Смрадлика: описание, полезни свойства, рецепти и против...

Смрадлика: описание, полезни свойства, рецепти и противопоказания

С какво е полезна древната смрадлика? Смрадлика е широколистен храст или малко дръвче, което достига до 5 метра. Стволовете на храста са силно разклонени, със сиво-кафява корона, а младите издънки ..

Очни болести – лечение и профилактика с народни средств...

Очни болести – лечение и профилактика с народни средства

Как да лекуваме очите си с билки и растения? В тази статия ще откриете много рецепти, чието приложение ще Ви помогне да запазите и укрепите зрението си. При това те са само с безвредни и достъп..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени!