Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

Суперхраните, за които може би все още не знаете...

Суперхраните, за които може би все още не знаете

Сигурно се питате защо супер храните набират такава популярност и стават все по-търсени. Отговорът е заради голямото количество полезни хранителни вещества, които съдържат и благодарение, на които пом..

Люцерната - обикновена билка с огромни ползи...

Люцерната - обикновена билка с огромни ползи

Обикновеният човек ще бъде привлечен от люцерна като красиво диво цвете. Може дори и да Ви се прииска да добавите към венец или букет. Но фермери, билкари и повечето кулинарни експерти познават много ..

Люцерна и нейните полезни свойства за човешкото тяло...

Люцерна и нейните полезни свойства за човешкото тяло

Нашите баби и прабаби са били най-добре запознати с народната медицина, използвайки различни растения за различни заболявания и неразположения. Основният им помощник за почти всеки повод е бил люцерна..

Ползи и употреба на етерично масло от пачули...

Ползи и употреба на етерично масло от пачули

Пачули е символ на индийските принцеси, незаменим участник в древните сватбени церемонии. Маслото от пачули се използва в Индия от векове като афродизиак. Този уникален аромат е в състояние да предизв..

Билките в помощ на бъбреците и отделителната система...

Билките в помощ на бъбреците и отделителната система

Бъбреците са един от най-уязвимите органи - неправилна храна, лоша питейна вода, лекарства - всичко това веднага се отразява на работата им. И заразата, която е възникнала във всяка част на тялото, се..

Етерично масло от Мащерка

Етерично масло от Мащерка

Положителният ефект върху здравето от билката Мащерка: Мащерката е добре известна като средство за облекчаване на кашлицата. Спира спазматичната кашлица и дори помага при магарешка кашлица. Изследв..

Мащерката - хранилище за вещества, които насърчават здр...

Мащерката - хранилище за вещества, които насърчават здравето, запазват младостта и красотата

От древни времена мащерката е почитана като божествена билка, способна да върне на човек не само здравето, но и живота. През Средновековието мащерката често се поставяла под възглавници, за да подобри..

Защо имунитетът е важен и как работи?...

Защо имунитетът е важен и как работи?
  • I G
  • 615 преглеждания
  • 0 коментари

Какво е имунитет? Е, първият въпрос е лесен: имунитетът ни поддържа здрави и позволява на тялото ни да отблъсква патогени, които иначе биха могли да нанесат хаос в телата ни или в най-лошия случай ..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™