Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение...

Култивирани гъби – хранително и лечебно значение

В много страни, включително и в нашата, има лоша култура относно консумацията на здравословна храна. Това води до редица проблеми в здравето на населението. Според СЗО два милиона от възрастното ..

Какво е ароматерапия и какви са нейните ползи за здраве...

Какво е ароматерапия и какви са нейните ползи за здравето?

Историята говори... Ароматерапията е допълваща медицина, която използва лечебните сили на ароматите на етеричните масла за постигане на физически и емоционален баланс.  Думата "ароматерап..

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техн...

Конопени семена – как да ги консумираме и какви са техните ползи?

Kонопът или конопените семена са много питателни и служат за подобряване на паметта и ученето, лечение на акне и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, тъй като са богати на незаменими мастни..

Пикантна храна: плюсове и минуси...

Пикантна храна: плюсове и минуси

Повече вреди или ползи носят пикантните храни? Това е вечен въпрос, на който няма еднозначен отговор. В някои случаи пикантната храна дава несъмнен положителен ефект върху здравето, но този ефект може..

Естествени ноотропни добавки за когнитивното здраве...

Естествени ноотропни добавки за когнитивното здраве

Нашето здраве е основният ни актив в живота. С добро здраве другите ни грижи в живота, като парите, взаимоотношенията и кариерата – стават по-лесни. Без добро здраве всеки аспект от живота ни ст..

Продуктите, които са богати на йод...

Продуктите, които са богати на йод

Както знаете, йодът е много важен за нормалното функциониране на щитовидната жлеза и човешкото тяло като цяло. Съпътстващи заболявания на йоден дефицит в организма са: Хронична умора Дефицит н..

Седем аюрведични билки за подмладяване...

Седем аюрведични билки за подмладяване

Аюрведа е една от най-древните и всеобхватни здравни системи, познати на човечеството. Това наистина е науката за живота, която ни казва как да подобрим качеството и продължителността на човешкия живо..

Билките в Аюрведа - част 2

Билките в Аюрведа - част 2

Вижте първата част на тази статия: Билките в Аюрведа Касмаря (Gmelina Arborea) Касмаря има слабително, диуретично и лактогенно действие върху организма. Перфектно премахва интоксикацията от ухап..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™