Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Начало Ново ! Промоции Всички Марки

Билки и растения

Категории
Търсене в блога
Горещо от Блога
Билки и растения

Тук ще намерите много информация и снимки за най-различни растения и билки. Още в древността човекът е осъзнал, че растенията и билките могат да бъдат много полезни на организма. Билките помагат и облекчават симптоми на различни заболявания. Хипократ описва около 200 вида лечебни растения, а малко по-късно Аристотел прави пълна класификация на около 500 вида растения.

Истината е, че човек използва  растенията от незапомнени праисторически времена. Екипът на БиоМол се стреми да ви предостави подробна информация за всяка билка или растение, което има доказани ефекти в борбата срещу различни болести и симптоми, както и за поддържане на тонуса и цялостното здраве.

Смрадлика: описание, полезни свойства, рецепти и против...

Смрадлика: описание, полезни свойства, рецепти и противопоказания

С какво е полезна древната смрадлика? Смрадлика е широколистен храст или малко дръвче, което достига до 5 метра. Стволовете на храста са силно разклонени, със сиво-кафява корона, а младите издънки ..

Очни болести – лечение и профилактика с народни средств...

Очни болести – лечение и профилактика с народни средства

Как да лекуваме очите си с билки и растения? В тази статия ще откриете много рецепти, чието приложение ще Ви помогне да запазите и укрепите зрението си. При това те са само с безвредни и достъп..

Царевица – полезни свойства и приложения...

Царевица – полезни свойства и приложения

Защо царевицата е толкова полезна? При думата „царевица“ много хора си спомнят за детството. Това е много ценно растение, доказало се във вековете. Родината на царевицата е Южна Афри..

Магданоз: как помага и може ли да навреди?...

Магданоз: как помага и може ли да навреди?

Магданозът – ползи и вреди Магданозът е удивителен зеленчук, известен още от времето на Адам. Използвали са го в Антична Гърция, но съвсем не с кулинарни цели. Традиционното днес растение гър..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 2 част

Маски за проблемна и застаряваща кожа Продължаваме с маските за прекрасна кожа на лицето, като в първата част на статията вече Ви запознахме с тези, предназначени за един или друг тип кожа. Тук ще ..

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 1 ча...

Маски с масла за лице: рецепти за всеки тип кожа – 1 част

Как да си приготвим маски за типовете кожа вкъщи с масла? Растителните и етеричните масла са незаменими помощници за допълнителна грижа за кожата на лицето. Може да се използват и като отделно сред..

Топ 20 натурални диуретици: какво са диуретиците и защо...

Топ 20 натурални диуретици: какво са диуретиците и защо са важни?

Кои натурални продукти са диуретици? Добрият диуретик може не само да Ви спаси от отоците, но да понижи и налягането, излишните килограми, без да причинява вреди за организма Ви. При това не е нужн..

Златна пръчица – основни полезни свойства и противопока...

Златна пръчица – основни полезни свойства и противопоказания

Кога не бива и кога се препоръчва да използваме жълт енчец? Ако Ви е препоръчано да използвате златна пръчица или продукт, в чийто състав присъства тази билка, задължително преди това се запознайте..

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2015 | Всички права запазени!