Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Onda Coolwaves - новата технология за оформяне на тялото

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Отслабване, Здравословни проблеми и състояния | Все още няма коментари. | 132 прегледа на този пост

Съдържание на Onda Coolwaves - новата технология за оформяне на тялото


Живеем във времена, в които чрез съвременните процедури за тяло е възможно да се оформят дупето, краката, талията и ханша. Също така е възможно да се премахнат любовните дръжки, да се намали целулитът и да се стегне кожата. Тези лечения за ремоделиране на тялото се извършват с помощта на високо прецизни техники, толкова напреднали, че позволяват фигурата да бъде изваяна, като се избегнат травматични разрези, шевове и големи белези.

Днес всеки може да твърди, че притежава най-добрата технология за оформяне на тялото. Обаче не всеки може да каже, че разполага с уникален, безопасен и ефективен механизъм, подходящ за 3 основни процедури за тяло: локализирани мазнини, отпуснатост и целулит.

Onda е технологична иновация на италианската компания DEKA, революция в оформянето на тялото. Това е единствената система, която използва Coolwaves: специални микровълни, насочени директно към мастните клетки за лечение на локализирани мазнини, целулит и стягане на тялото, което е безопасно, ефективно и неинвазивно.

Onda е устройство, което е изследвано от DEKA и независими медицински експерти с цел да получат напълно нов механизъм на действие, който емулира физиологичното действие на тялото за мобилизиране на мазнините. Чрез различни клинични тестове и хистологични изследвания е установено, че използването на електромагнитна енергия с честота, която никога досега не е използвана в естетиката, води до задействане на гореспоменатото физиологично действие. Тази енергия е в обхвата на микровълните и именно тя генерира "магията" на Onda. DEKA пренася тези микровълни в устройство, което в момента е най-предпочитано и използвано за оформяне на идеалното тяло. Работата на тази технология е безопасна и води до естествен резултат.

Защо „микровълните“ са толкова ефективни?

Труден въпрос, но лесен отговор - защото са умни! Благодарение на изключителната честота, използвана от вълната 2,45 GHz, кожата не абсорбира радиацията и тя се насочва директно към мастната тъкан, където упражнява своето действие.

Как работи Onda?

Локализирани мазнини

Локализираната мазнина е натрупване на мастна тъкан в определени области както при мъжете, така и при жените, въпреки че е по-често при жените. Естрогените, женските хормони, благоприятстват натрупването на мазнини. Натрупванията на мазнини обикновено се появяват в области като корема, хълбоците, външната част на бедрата, гърба или от вътрешната страна на коленете. Локализираните мазнини трудно изчезват, въпреки налагането на диетата или упражнения.

Няма естествен начин за премахване на мазнини специално от определена област.

Ето тук на помощ идва Onda Coolwaves технологията!

Микровълните предизвикват трептене на частиците на мастната тъкан, достигайки температура от около 55°C. В отговор на топлината адипоцитите (мастните клетки) страдат от ефект, известен като "бълбукане", който се състои в образуването на малки мехурчета или балончета от липиди извън мембраната. Наблюдава се процес, при който адипоцитът се „поти“.

Плазмената мембрана на адипоцита остава непокътната, извън изтичането на липиди. И благодарение на това е възможно да се генерира необходимата физиологична реакция за продължаване на процеса. Няколко часа след лечението е възможно да се наблюдава под микроскоп интерстициалното пространство, инфилтрирано от моноцити, които обграждат адипоцитите, за да бъде по-късно фагоцитирано от макрофаги, които се евакуират от лимфната система.

Описаният процес е напълно физиологичен и следователно няма промени в липидния или биохимичния профил. По същата причина целият процес на лечение с Onda отнема до 2 месеца. Времето на една процедура е от 8 до 10 минути на зона.

Целулит и отпуснатост

Целулит - увеличаване на броя и размера на адипоцитите (мастните клетки). Появява се в резултат на „херния“ на нормалната мазнина, която съществува под кожата, в хиподермата, между влакната на съединителната тъкан, които са малко по-слаби в типичните области, където се виждат тези характерни натрупвания - бедра, ханш и корем.

В този случай ONDA оказва въздействие по същия начин, като при локализираните мазнини - микровълните действат директно върху мастната тъкан точно под тъканта, богата на колагенови влакна. За лечение на целулит се използва по-повърхностен накрайник, тъй като нагряването трябва да е по-близо до съединителната тъкан под кожата. Има 2 важни реакции при повишаване на температурата:

  1. Намаляване на мастния обем, който заобикаля съединителната тъкан, което води до незабавно стягане на колагеновите влакна. Благодарение на това в много случаи резултатът от лечението на целулита може да се види веднага;
  2. Денатуриране на колагенови влакна, което кара фибробластите да започнат да произвеждат нов колаген (тип III, по-еластичен).

Енергията преминава през кожата, достига до мастната тъкан и освен че разгражда част от избраната излишна мазнина, предизвиква свиване на кожата (лифтинг ефект), което може да намали отпуснатостта.

Целулитът и задържането на течности престават да бъдат проблем още след първите процедури.

Последното подобрение, което е направено относно тази технология, е Onda Plus.

С това подобрение нехирургичната платформа на DEKA и „микровълните“ не са просто умни, но вече са и студени.

ONDA Plus включва нов наконечник, който действа върху микроциркулацията. Този интелигентен накрайник насочва електромагнитното поле към адипоцитите, за да предизвика липиден трансфер, докато интегрираната система за охлаждане запазва кожата непокътната, осигурявайки комфорт и безопасност.

Новият източник на микровълнова емисия на DEKA е разработен, за да осигури абсолютно неинвазивна система за ефективна намеса в основните несъвършенства, които изискват ремоделиране на тялото.

Накрайниците ONDA са специално проектирани да излъчват Coolwaves™ по контролиран начин, като фокусират енергията само там, където е необходима (подкожна мастна тъкан), като запазват всички съседни тъкани.

Само 20% от енергията остава в дермата и топлината, произведена в тази област, се поема от охладителната система. Останалите 80% проникват директно в мазнините.

Предимства на ONDA технологията:

  • Иновация: ONDA е единствената система, която използва специализирани микровълни за безопасно премахване на подкожната мазнина с максимален комфорт за пациента;
  • Няколко проблема - едно решение: Тази система дава ефективно решение с един уред както за локализирани мастни натрупвания, така и при целулит и отпусната кожа;
  • Охлаждане на кожата: Предлага интегрирана система за охлаждане на кожата;
  • Лесна за употреба: Екипът за научноизследователската и развойна дейност на DEKA дава на ONDA атрактивен и ергономичен дизайн с компактна структура и модерни линии. Също така опростен и интуитивен софтуер, който позволява на оператора да извърши лечението, докато охлаждащите и ергономични наконечници гарантират, че лечението се извършва правилно, като същевременно индикира предупреждения, ако някоя процедура е извършена неправилно;
  • Огромни ползи: Много бърза възвръщаемост на инвестицията и пълно удовлетворение на пациента.

Усъвършенстваното контуриране на тялото е най-съвременната терапия, която извайва фигурата без травматични спомени. Onda Coolwaves е възможно най-подходящата иновация в сектора на постоянна еволюция като естетичната медицина, и по-специално моделирането на тялото. Тази технология може да ни направи красиви и да ни помогне да изглеждаме страхотно.

Onda Coolwaves - новата технология за оформяне на тялото Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
×

Зеодерм хидратиращ крем - уникален, изключително хидратиращ крем, който заздравява и регенерира кожата и слага край на сърбежа и възпалената кожа!

#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™