Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

DHEA 25 мг 90 капсули | Jarrow Formulas

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 130 прегледа на този пост

Съдържание на DHEA 25 мг 90 капсули | Jarrow Formulas


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

DHEA 25 мг 90 капсули Топ Цена | Jarrow Formulas 

 • Препоръчва се за хора на възраст над 55 години
 • Хормон, наричан "Фонтан на младостта"
 • Прекурсор на хормоните тестостерон и естроген
 • Увеличава либидото
 • Подобрява сексуалните функции
 • Помага за нормален начин на живот без болести
 • Намалява риска от невродегенеративни заболявания
 • Подпомага имунната система
 • Повишава костната минерална плътност
 • Подобрява качеството на съня и физическото състояние
 • Повишава протеиновия синтез
 • DHEA 25 мг 90 капсули е на топ цена от Jarrow Fromulas

Какво знаем за DHEA?

DHEA 25 мг 90 капсули от Jarrow Fromulas на уникална цена забавя стареенето и подобрява имунитетаКато хранителна добавка DHEA 25 мг 90 капсули от Jarrow Fromulas на уникална цена доставя 25 мг дехидроепиандростерон (DHEA) в една капсула. Хората използват продукти, съдържащи DHEA със следната цел: за да повишат либидото, да изградят мускулна маса, да предотвратят процесите на стареене и за подпомагане на здравословното им състояние.

Стотици проучвания през последните двадесет години показват, че дехидроепиандростерон (DHEA) може да бъде основната биологично активна добавка, необходима за увеличаване продължителността на живот. Установено е, че приемането на DHEA намалява възможността за поява на заболявания, свързани с възрастта и може да забави самия процес на стареене. Към 70-годишна възраст нивото на дехидроепиандростерон намалява с 75-80% по отношение на пиковите стойности в разцвета на младостта. Този ефект може да има сериозно отрицателно въздействие върху здравето.

DHEA 25 mg 90 Capsules от Jarrow Formulas с отлична цена повишава енергията и мускулната силаРедица научни наблюдения показват, че намаляването на нивото на DHEA играе роля в появата на доста от „симптомите” на стареене, проявяващи се с възрастта. Има много проучвания, демонстриращи корелация между ниските нива на DHEA и повишения риск от смърт при по-възрастни мъже. Добрата новина е, че само двуседмичен прием на DHEA може да възстанови неговото ниво до стойностите в разцвета на младостта, което ще се отрази благотворно върху здравето на цялия организъм.

Приемът на продукта на Jarrow Fromulas – DHEA 25 мг 90 капсули с много изгодна цена, ще Ви предпази от дефицит на един от най-важните хормони в човешкия организъм – DHEA. Това ще намали вероятността от появата на болести, ще се отрази положително на либидото и цялостното Ви здравословно състояние.

Как действа DHEA на капсули?

DHEA 25 mg 90 Capsules от Jarrow Formulas ще Ви достави DHEA (дехидроепиандростерон) – естествен стероиден хормон, произвеждан в организма от холестерол от зона reticularis на надбъбречната кора. Поради сходството си с тестостерон и естрадиол, може лесно да се превърне в един от тях. Смята се, че най-голямото му производство се достига при хората на възраст около 35 години и след това непрекъснато пада, докато при старите хора се откриват незначителни количества от него. Известно е също, че намалено производство на DHEA се наблюдава при хора с нарушения на кръвоносната система, рак, остеопороза и депресия.

Съдържащият се дехидроепиандростерон в капсулите на DHEA 25 mg поддържа имунната система чрез неговия антиоксидантен и противораков ефект. Той увеличава и броя на клетките, отговорни за унищожаването на бактериите и вирусите. Проведени по-ранни проучвания доказват, че DHEA може да допринесе за намаляване на риска от невродегенеративни заболявания. Следователно може да се заключи, че той защитава централната нервна система. Хормонът, който доставя DHEA 25 mg 90 Capsules играе също ролята на невротрансмитер, участва в процесите на запаметяване, регулира настроението и подобрява качеството на съня.

DHEA 25 мг 90 капсули от Jarrow Fromulas с отлична цена подобрява качеството на съня

Установена е корелация между спадащата концентрация на DHEA в организма, свързана със застаряването и увеличаването на заболеваемостта от такива болести като: диабет, атеросклероза и затлъстяване. Доказано е, че колкото по-висока е концентрацията на дехидроепиандростерон от формулата на DHEA 25 мг 90 капсули, толкова по-голяма е концентрацията на HDL фракцията на „добрия” холестерол и по-малка на LDL „лошия” и общия холестерол. Поради това се смята, че дефицитът на DHEA допринася за повишения риск от метаболитен синдром и от усволията, които го предизвикват, както и от заболявания на сърдечно-съдовата система.

DHEA 25 mg 90 Capsules подобрява сексуалната функция и при мъжете, и при жените. Голяма част от мъжете на възраст между 40-60 години страдат от еректилни смущения. Това се дължи основно на хормоналните нарушения, включително намаляването на концентрацията на DHEA, свързано със застаряването. Клиничните проучвания при мъже с нарушена ерекция показват, че приемът на DHEA в количество от 50 мг дневно в продължение на четири месеца има положителен ефект върху потенцията и сексуалните функции при 90% от пациентите. Клиничните проучвания, проведени с жени, показват, че използването на DHEA е по-безопасно от естрогенната терапия, прилагана при жени по време на менопауза. Употребата на естрогени също е свързана с повишен риск от рак на гърдата и матката, което не се наблюдава при приема на дехидроепиандростерон. Също така се смята, че за жените с дефицит на DHEA има по-голям риск от развитие на рак на гърдата.

Приемът на DHEA 25 мг 90 капсули на чудесна цена подобрява качеството на съня, настроението и повишава устойчивостта Ви на стрес. Освен това повишава либидото и удовлетворението от сексуалния живот, както при мъжете, така и при жените, което косвено ще допринесе за по-голямата Ви увереност, самочувствието Ви и по-доброто Ви настроение.

DHEA 25 mg 90 Capsules от Jarrow Formulas на много добра цена подобрява сексуалната функция и при мъжете, и при жените

Капсулите дехидроепиандростерон допринасят още и за повишаване на минералната плътност на бедрената кост. Фрактурите на бедрената кост при възрастните хора са свързани с повишена смъртност. Наличието на дефицит на DHEA се установява при хора с остеопороза, а при допълването му се увеличава костната плътност, което може да има благоприятен ефект върху риска от фрактури.

Допълването с дехидроепиандростерон чрез DHEA 25 mg 90 Capsules може да се използва от физически активните хора и спортистите. Смята се, че като „прохормон” DHEA може да допринесе за повишаване нивото на стероидните хормони, като тестостерон, което от своя страна да предизвика повишена мускулна сила и по-големи постижения в спорта.

За да обобщим, формулата на DHEA 25 mg 90 Capsules е хранителна добавка, препоръчвана за хора, които поради остаряване или други фактори страдат от недостиг на DHEA. Може да се използва в случай на надбъбречна недостатъчност, в периода на менопауза или андропауза, както и за суплементиране на възможен дефицит.

Продуктът DHEA 90 капсули от Jarrow Formulas на страхотна цена може също така да се приема, за да се предотвратят заболявания, свързани с начина Ви на живот, като рак, метаболитен синдром и условията, които го предизвикват, заболявания на сърдечно-съдовата система и депресия. Добавката може да бъде полезна и за хора, които се занимават активно с различни спортове, поради възможния анаболен ефект.

DHEA 25 мг 90 капсули | Jarrow Formulas Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™