Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Нова година 2019: как да украсим елхата и да привлечем късмета?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Забавни | Все още няма коментари. | 707 прегледа на този пост

Съдържание на Нова година 2019: как да украсим елхата и да привлечем късмета?


За украсяването на новогодишната елха и за привличането на късмета

Новогодишната елха може да е не само основното украшение за празника, но и щастлив талисман. Предлагаме Ви да разберете как правилно да украсите елхата си за Новата 2019 година, за да донесе в живота Ви късмет и благополучие.

Елхата е един от основните атрибути на Нова година. Това дръвче не само създава в дома празнична атмосфера и радва гостите и домочадието, но и привлича късмета. Но за да стане елхата Ви талисман, трябва да усилите енергията и. За тази цел няма да трябва да провеждате сложни обреди и ритуали. Трябва само да я украсите правилно. През 2019 година посрещаме Свинята, така че трябва да имаме предвид вкусовете и желанията на покровителя, избирайки украшения за новогодишното дърво. Експертите ни насочват как правилно да украсим елхата за Новата 2019 година, за да ни донесе щастие и късмет.

Как да изберем елха, за да привлече късмет?

За да привлечем успех през 2019 година, трябва да украсим елхата правилно за годината на Свинята

Днес повечето хора избират изкуствената елха, тъй като тя може да служи повече от една година и след нея не остава мръсотия и елови иглички. Но в Китай хората са категорично против изкуственото дърво. Смята се, че то има мъртва енергия, а това значи, че може да привлича само беди и неуспехи. Съвсем друг ефект има живата елха, тъй като енергията и е толкова силна, че може кардинално да промени живота на притежателя си.

Живите елхи е по-добре да се купуват от проверени посредници. Така ще купите не отрязана от бракониери елха, а специално отгледано питомно дърво. При алергия към иглолистни дървета или големи проблеми с падащите иглички може да си вземете изкуствена елха.

От значение е и цветът на елхата. По традиция повечето хора избират зелена елха, тъй като тя изглежда по-естествено. С нея може да привлечете в живота си богатство и успех.

Но с всяка година все по-популярни стават белите елхи, тъй като те изглеждат по-необикновено и приказно. Освен позитивно настроение такова дърво създава в дома хармония и през 2019 година караниците и конфликтите ще са много редки в дома Ви.

Къде да поставим елхата за Нова година 2019 по фън-шуй?

Много хора правят грешка при избор на място за новогодишното дърво, заради което енергията на елхата може да отслабне веднага. За начало трябва да прецените какво не Ви достига в живота, а след това да я сложите по правилата на фън-шуй.

Важно е мястото на елхата вкъщи, за да може през 2019 година да получите това, което искате

Във всеки дом има сектори, които отговарят за определена сфера от живота на човека. Затова ако искате да имате това, което искате, през 2019 година, елхата трябва да бъде разположена в една от тези зони в жилището Ви:

  • Север – кариера, успех;
  • Юг – слава, саморазвитие;
  • Запад – творчески растеж, деца;
  • Изток – семейство, здраве;
  • Северозапад: пътешествия, командировки;
  • Североизток – знание, опит;
  • Югозапад – любов, брак;
  • Югоизток – пари, късмет, процъфтяване.

Преди да поставите елхата в един от гореизброените сектори, задължително го подредете и освободете от ненужните неща. До дървото не трябва да има антиквари, снимки, книги и предмети, които предизвикват у Вас негативни мисли и неприятни спомени. Тези неща могат да отслабят потока на положителна енергия, а това значи, че енергията на Вашата елха ще бъде много слаба.

С какво да украсим елхата за годината на Свинята?

От значение е коледната украса, тъй като точно тя усилва енергията на дървото. Най-важното е, че не трябва да претрупвате елхата с прекалено много играчки, иначе цялата и енергия ще се концентрира в това да се справи с този непосилен товар.

Много важен е цветът на играчките за новогодишната елха - трябва да преобладава златен, оранжев, бежов, жълт цвят на коледните играчки

Талисман на 2019 година е Жълтата Земна Свинята. Затова на дървото Ви задължително трябва да присъстват топки с жълт, златен, оранжев или бежов цвят. Не трябва да съчетавате всички тези цветове на едно дърво, тъй като елхата Ви би изглеждала нелепо.

Покровителствената стихия на 2019 година е Земята, затова на елхата може да окачите и природни украшения. Новогодишното дръвче може да се украси с шишарки, плодове, ядки. Освен това, така „облечена“, даже и изкуствената елха ще прилича на истинска.

Не забравяйте, че Свинята е чревоугодник: уместни ще са украшения от джинджифилови сладки, бисквити или бонбони. Ако искате през новата година желанието Ви да се изпълни, за няколко минути преди удрянето на камбанките сложете под елхата любимия си десерт, а в полунощ си намислете желание. На покровителката на годината ще и е приятно, че сте я посрещнали с лакомство, което значи, че тя със сигурност ще подпомогне към изпълването на мечтата Ви.

За да придадете на елхата по-празничен вид, може да я украсите с ярки ленти, гирлянди, снежинки. Ако искате през новата година в дома Ви да цари хармония, изберете бял или сребърен гирлянд. За да привлечете богатството, изберете украса със златен, жълт и зелен цвят. Червените ленти може да „притеглят“ любовта. Изберете най-добре гирлянди с разноцветни лапички или други формички тогава през 2019 година животът Ви ще е изпълнен с позитивни моменти.

Трудно е да си представим новогодишната елха без играчки под формата на приказни герои. Независимо от това, че тези украшения не носят силна енергия, те ще направят дръвчето Ви истински празнично.

Новогодишната звезда е завършващият елемент. Днес много хора не го ползват, но той има силна положителна енергия и помага да се привлече късметът. Всички знаят, че ако си намислим желание, когато видим падаща звезда, то задължително ще се изпълни. В този случай можете да осъществите мечтата си с помощта на новогодишната звезда. След като удари 12 се приближете до елхата и, гледайки звездата, помислете за това, за което мечтаете, и се съсредоточете. Това, което си помислите, трябва да се изпълни.

Нова година 2019: как да украсим елхата и да привлечем късмета? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™