Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson SWU700

Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson SWU700
Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson SWU700
Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson SWU700
145.80 лв.
Код на продукта : Magnesium L-Threonate 90 Veggie Capsules
Тегло: 0.12 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.62 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 45 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson SWU700

Magnesium L-Threonate 90 вегетариански капсули | Swanson

 • Подпомага нивата на магнезий в мозъка
 • Подобрява когнитивното здраве
 • Добро средство за подсилване на паметта и концентрацията
 • Подходящ за вегетарианци
 • Оказва положително влияние върху мозъчната дейност
 • Подходящо средство за добър сън
 • За насърчаване чувството на релаксация и поддържане на спокойствие
 • Оказва положително въздействие на паметта и концентрацията при възрастни хора
 • Магнезиев Л-Треонат веге капсули е на топ цена от Swanson

Какво знаем за Магнезиев Л-Треонат?

Магнезият е основен хранителен минерал и е вторият най-разпространен електролит в човешкия организъм. Дефицитът на магнезий е често срещан, въпреки че с липсата на този елемент са свързани редица неблагоприятни последици за здравето, включително слабост, мускулни спазми, безпокойство и високо кръвно налягане. Предлагаме Ви една уникална, висококачествена и чиста хранителна добавка от Swanson - Мегнезиев Л-Треонат - само при нас на специална цена!

Магнезиев Л-Треонат е сред най-усвоимите форми на магнезий, а ние предлагаме хранителна добавка на неговата основа, и то на невероятна цена. Магнезият L-Threonate е патентован под името Magtein. Има много допълнителни форми на магнезий, но това, което прави комбинацията от Magnesium L-Threonate уникална, е, че тази форма в частност може да подобри нивата на магнезий в мозъка и да поддържа паметта и цялостната когнитивна функция на Вашия организъм. Изследванията на Магнезий L-Threonate са показали, че той подпомага обучителния процес, припомнянето и когнитивното здраве.

Как действа Магнезиев Л-Треонат веге капсули?

Изследователите откриват и патентоват Магнезиев L-Треонат въз основа на уникалната му способност да повишава нивата на магнезий в мозъка.

Бързото усвояване и способността за навлизане в мозъка дава възможност на този магнезий структурно да обърне някои аспекти на стареенето на мозъка. Проучвания показват, че приемът на Магнезиев Л-Треонат спомага за възстановяването на мозъчните клетки, отговорни за паметта и концентрацията, с до 10 години, което обнадеждава много възрастни хора, а сега можете да го закупите под формата на добавка от BioMall на уникална цена.

Скорошно проучване демонстрира ползите от Magnesium L-Threonate (магнезий L-треонат) при възрастни с когнитивна дисфункция, нарушения на съня и тревожност.

MgT (произнася се "Mag T") или Магнезиев Л-Треонат е специален поради начина, по който повишава нивата на магнезий в мозъка, когато се приема перорално. Този ефект се дължи на уникалната му способност да преминава кръвно-мозъчната бариера.

Изследванията показват, че след като MgT (магнезиев л-треонат) попадне в мозъка, той увеличава плътността на синапсите, които са комуникационните връзки между мозъчните клетки.

Това е важно, тъй като загубата на синаптична плътност е свързана със свиване на мозъка и упадък на когнитивните връзки.

Ето как влияе Magnesium L-Threonate на Вашият мозък:

 • Ново изследване при хора, използващи тази уникална форма на магнезий - Магнезий-L-Треонат или MgT, показва, че прилагането в продължение на 12 седмици повишава ефективността при индивидуалните когнитивни тестове.
 • Мозъците ни се свиват с напредване на възрастта, жертви сме на постоянно спадане на броя и функциите на мозъчните ни клетки и техните мозъчни „табла“, известни като синапси. Употребата на Magnesium L-Threonate забавя тези процеси, а в момента можете да се сдобиете с него на топ цена.
 • Загубата на тези синапси е най-добрият индикатор за когнитивен упадък, такива „показатели“ са и забавянето и лутането на умовете ни с напредване на възрастта.
 • Учените смятат, че предотвратяването на загубата на синапси и насърчаването на тяхната плътност има невероятен потенциал за предотвратяване на когнитивен упадък.

При направено, в продължение на 12 седмици, проучване какво се случва с човешкия мозък при употреба на Magnesium L-Threonate, се установяват следните ползи:

1. Магнезиев Л-Треонат подобрява нивата на магнезий в тялото. След 12 седмици изследователите установяват значително повишаване на концентрацията на червени кръвни клетки и на отделянето на магнезий в урината.

2. MgT подобрява когнитивните способности. Използвайки тест за визуално внимание и превключване на различни задачи, изследователите забелязват значително увеличение на скоростта на изпълнение и когнитивна обработка.

3. Магнезиев Л-Треонат преобръща клиничните данни за стареене на мозъка. Това е значителна констатация, която ще обясним подробно:

Мозъците Ви не функционират със същата скорост, каквато е хронологичната възраст на цялото тяло. Например 60-годишният човек може да има мозъчна възраст до 70 години, което означава, че мозъкът му функционира на "по-старо" ниво. Тази промяна в стареенето на мозъка се основава на измерими показатели и физиологични параметри.

В проведените изследвания на Магнезиев Л-Треонат средната хронологична възраст на всички субекти в е 57,8 години. Средната им основна „функционална“ мозъчна възраст обаче се изчислява на 68,3 години. С други думи, изследваните са били с около 10 години по-големи/стари по отношение на познавателната си функция.

Средната функционална възраст на мозъка на хора, получаващи Магнезиев Л-Треонат хранителни добавки, една от които сега при нас е на страхотна цена, намалява от по-стари 69,6 години в началото на до 60,6 след само шест седмици употреба.

Това е деветгодишно намаляване на възрастта на мозъка за няколко седмици, благодарение на Магнезиев Л-Треонат.

Ето защо е важно да запомните:

Синаптичната плътност е мярка за структурната цялост на мозъчните синапси. Колкото по-голяма е синаптичната плътност, толкова по-ефективна е когнитивната обработка.

• Пластичността е мярка за това колко лесно синаптичните връзки могат да се променят спрямо нови стимули.

Получаването на повече магнезий с добавки като Магнезиев Л-Треонат на Swanson в мозъчните клетки не е толкова просто, колкото добавянето му към диетата. Това се дължи на сложните регулаторни функции на кръвно-мозъчната бариера.

В резултат на това консумацията на типично магнезиево съединение, а не Магнезиев L-Треонат (MgT), не влияе на мозъчните функции като познание и памет, тъй като голяма част от него не достига до мозъка. Всъщност проучванията показват, че повишаването на нивата на магнезий в кръвта на човека с 300% променя магнезия в цереброспиналната течност с по-малко от 19% .

Изследванията показват, че MgT увеличава синаптичната плътност точно в мозъчните клетки, които са най-важни за изпълнителната функция и паметта.

Магнезиев Л-Треонат помага и за преодоляване на безпокойството

Редица други прочувания доказват, че MgT помага за намаляване на спомените, свързани със страха, и предотвратява появата на свръх генерализирани спомени - действия, които пряко допринасят за намаляване на тревожността.

Докато страхът играе важна роля, за да ни предпази от реални заплахи, постоянните страшни спомени от конкретно травматично събитие, като автомобилна катастрофа, могат да ни причинят тревожност.

Минералът магнезий се очертава като основен принос за целостта на микроскопичните синаптични структури на мозъка, но получаването на големи количества магнезий в мозъка е сложно, тъй като има затруднения при проникването през кръвно-мозъчната бариера.

Магнезиеви L-Треонат, или MgT, е уникален продукт на топ цена, той навлиза в мозъка по-ефективно и достига до мозъчните клетки.

Магнезиевият L-Треонат веге капсули се предлага като хранителна добавка за всеки, който се интересува от проактивна защита от стареене на мозъка, подходящ е за вегетарианци.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, вземете 1 капсула следобед и 2 капсули вечер с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Магнезий (от Magtein ™ магнезий L-треонат) 48 мг 11 %
Magtein™ магнезиев L-треонат 670 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: кафяво оризово брашно, хипромелоза (растителна капсула), калциев палмитат.

Важно: Само за възрастни. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате този или който и да е продукт, ако сте бременна или кърмите, приемате лекарства или имате медицинско заболяване! Да се съхранява на хладно и сухо място. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Magtein™ (Magnesium L-treonate) е запазена марка на Magceutics Inc. и се разпространява изключително от AIDP Inc, Magtein ™ е обхванат от американски патенти #8,178,118 и #8,142,803 и чакащи патенти.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™