Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Healthy Life

Healthy Life е дъщерна компания на UniComs AG Group, Швейцария, която гарантира високо качество на цялата си продукция и едновременно с това предлага доказана ефективност на всички съставки, с които работи.

Healthy Life предлагат достъпни цени на всеки продукт, който произвеждат, за да могат да достигнат до повече хора, които имат нужда и искат да подкрепят здравето си с висококачествени продукти.

Healthy Life си партнира с едни от най-добрите специалисти при разработването и производството на своите продукти.

В Healthy Life държат на доброто здраве и затова целта им е да произвеждат и предлагат най-високо качество и чистота на продуктите си, а в разработването им се доверяват на здравни специалисти, за да са сигурни, че вървят по правилния път към здравето, което искат да осигурят на своите клиенти.

Доверете се на Healthy Life и бъдете здрави!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
17.59 лв
Bucconox 10 капсули | Healthy Life Премахва дискомфорта и паренето по време на уриниране Предпазва от поява на цистит Намалява повтарящите се епизоди Ефективен още след първия прием Буко..
35.17 лв
Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life Ускорява активирането на оздравителните процеси в тялото Помага за възстановяване на увредените нервни влакна Допринася за регенерирането на миелиновата об..
35.17 лв
Selenogin 60 таблетки | Healthy Life За по-добра памет и концентрация При наличие на шум в ушите Нормализира функциите на щитовидната жлеза Селеногин за Памет, Оросяване и Шум в Ушите на т..
17.59 лв
Stamatin 30 капсули | Healthy Life Активира защитните сили на организма Подсилва имунитета Ефективно елиминира оксидативния стрес Имунна подкрепа в сезона на грип и настинки Стаматин Иму..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™