Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bucconox 10 капсули | Healthy Life

Bucconox 10 капсули | Healthy Life
Bucconox 10 капсули | Healthy Life
17.59 лв.
Код на продукта : Bucconox 10 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 3.52 лв.


 
Бърза поръчка
Bucconox 10 капсули | Healthy Life

Bucconox 10 капсули | Healthy Life

 • Премахва дискомфорта и паренето по време на уриниране
 • Предпазва от поява на цистит
 • Намалява повтарящите се епизоди
 • Ефективен още след първия прием
 • Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт на капсули е на топ цена от Healthy Life

Какво знаем за Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт? 

Най-честите причинители на инфекция на пикочните пътища са бактерии. Те се пренасят в чистите пикочни пътища основно от ануса – където естествено пребивават. Бактериите се разпространяват в пикочните пътища и предизвикват възпаление. Типичните симптоми са чести позиви за уриниране и болка при уриниране.

Човешкият организъм има няколко механизма за предпазване. Сравнително прост, но много важен процес е уринирането. По този начин се промиват пикочните пътища и се предотвратява задържането на микроби. Киселата среда на влагалището при жените служи като защитна бариера срещу бактериите. 

Пикочните пътища са дренажната система на тялото за отстраняване на урината, която се състои от отпадъци и допълнителна течност. За да се случи нормално уриниране, всички части на тялото в пикочните пътища трябва да работят заедно и в правилния ред. Пикочните пътища включват два бъбрека, два уретера, пикочен мехур и уретрата. 

 • Бъбреците са два органа с форма на боб, всеки с размерите на юмрук. Те се намират точно под гръдния Ви кош, по един от всяка страна на гръбначния Ви стълб. 
 • Уретерите са тънки мускулни тръби, които свързват бъбреците с пикочния мехур и пренасят урината до пикочния мехур. 
 • Пикочният мехур е кух мускулест орган с форма на балон, който се разширява, докато се пълни с урина. 

Здравето на бъбреците, уретерите и пикочния мехур е особено важно за Вас. Тези така важни органи често пъти биват съпровождани от неблагоприятни състояния. Появата на цистит е едно от тях.

Доставете си здраве и сигурност, че Вашите бъбреци и уринарен тракт ще функционират правилно с Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на ниска цена от Healthy Life на Biomall.bg.

Как действа Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт на капсули? 

За да уринирате, мозъкът Ви сигнализира на сфинктерите да се отпуснат. След това сигнализира на мускулната стена на пикочния мехур да се стегне, изстисквайки урината през уретрата и извън пикочния мехур. Колко често трябва да уринирате, зависи от това колко бързо бъбреците Ви произвеждат урината, която изпълва пикочния мехур, и колко урина може удобно да задържи пикочният Ви мехур.

Мускулите на стената на пикочния мехур остават отпуснати, докато пикочният мехур се пълни с урина, а мускулите на сфинктера остават свити, за да задържат урината в пикочния мехур. Докато пикочният Ви мехур се пълни, сигналите, изпратени до мозъка, Ви подсказват, че трябва да отидете до тоалетната, и то бързо. 

Уринарният тракт е важен, защото филтрира отпадъците и излишната течност от кръвния поток и ги отстранява от тялото. Количеството урина, което произвеждате, зависи от много фактори, като количеството течност и храна, които консумирате, и количеството течност, което губите чрез изпотяване и дишане. 

Някои медикаменти, заболявания и видове храни също могат да повлияят на количеството урина, което произвеждате. Децата произвеждат по-малко урина от възрастните. 

Как можете да поддържате пикочните си пътища здрави?

Можете да помогнете да поддържате пикочните си пътища здрави, като следвате някои основни съвети. Ако спазвате някои от тях, в комбинация с натурални средства като Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на достъпна цена от Healthy Life, здравето на пикочните Ви пътища е гарантирано.

 • Пийте достатъчно течности, особено вода. Ако сте здрави, опитайте се да пиете шест до осем чаши вода всеки ден. Може да се наложи да пиете повече, ако имате камъни в бъбреците или пикочния мехур. Поне половината от приема на течности трябва да бъде вода. Може да се наложи да пиете по-малко вода, ако имате определени състояния като бъбречна недостатъчност или сърдечно заболяване
 • Поддържайте червата си здрави. Редовните движения на червата са важни за здравето на пикочния мехур. Можете да насърчите здравето на червата и пикочния мехур чрез избор на здравословна храна. Можете да поддържате пикочните си пътища здрави, като се придържате към хранителен план, който включва постни протеини, пълнозърнести храни, хляб, богат на фибри, ядки, цветни плодове, плодове и зеленчуци, за да насърчите редовното движение на червата.
 • Водене на здравословен начин на живот. Здравословната храна, заедно с Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на невероятна цена от Healthy Life, ще подпомогне здравето на бъбреците и уринарния тракт.
 • Бъдете физически активни, ограничете приема на алкохол, намалете вредната храна и напитките с кофеин и не пушете.

Често хората задържат урината си, защото не е подходящо време да ходят до тоалетната. Въпреки това задържането на урината Ви твърде дълго може да отслаби мускулите на пикочния мехур и да затрудни пълното му изпразване. Урината, останала в пикочния Ви мехур, може да позволи на бактериите да растат и да предразположи развитието на инфекция на пикочните пътища (UTI).

Това състояние е познато като цистит, като по-често се среща при жените. За да се предпазите от него, потърсете естествения продукт Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на супер цена от Healthy Life още сега.

Отделете достатъчно време, за да изпразните напълно пикочния си мехур, когато уринирате – не бързайте. Уринирайте след секс, за да отмиете бактериите, които може да са влезли в уретрата по време на половия акт. Почиствайте гениталната област преди и след секс. Ако сте жена, се бършете отпред назад, особено след движение на червата, за да предотвратите попадането на бактерии в уретрата.

Останете в хармония с тялото си. Обърнете внимание колко често изпитвате желание за уриниране. Ако уринирате по-често от обикновено, ако уринирането Ви стане по-трудно и смятате, че не можете да изпразните напълно пикочния си мехур, тези промени може да са ранни признаци на различни проблеми с пикочните пътища.

Правете упражнения за мускулите на тазовото дъно. Упражненията за тазовото дъно, наричани още упражнения на Кегел, могат да поддържат мускулите на тазовото дъно силни и да спомогнат здравословна функция на пикочния мехур и червата. И мъжете, и жените могат да се възползват от упражненията за мускулите на тазовото дъно.

Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на идеална цена от Healthy Life се състои от бучу (южноафриканско растение) и добре позната Ви червена боровинка:

 • Бучу е известен диуретик и притежава както антимикробни, така и противовъзпалителни свойства – характеристики, които го правят идеален за профилактика на инфекции на пикочните пътища.

Като диуретик buchu насърчава по-честото уриниране, което помага за изчистване на бактериите от пикочните пътища. Антимикробните свойства на бучу означават, че той е ефективен при унищожаването на бактериите, отговорни за UTI (най-често Escherichia coli или Proteus bacilli), а противовъзпалителните му свойства помагат за облекчаване на болката, свързана с инфекция.

Маслото, извлечено от листата на бучу, съдържа различни вещества, които са отговорни за неговите полезни за здравето свойства. Те включват диосфенол, набор от флавоноиди – включително рутин, дизомин, хесперидин и кверцетин и производни на кверцетин. Маслото от бучу също е богато на витамини А, В и Е, както и на калций и желязо.

 • Червената боровинка, която също може да бъде открита в Буконокс за Здравето на Уринарния Тракт капсули на достъпна цена от Healthy Life, предпазва от развитие на цистит при жените. За да се появи UTI, бактериите трябва да се придържат и да нахлуят в лигавицата на пикочния мехур. Червените боровинки съдържат А-тип проантоцианидини (PACs), които пречат на способността на бактериите да се прикрепят към стената на пикочния мехур, намалявайки вероятността от инфекция.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: При остър дискомфорт: 2 капсули на ден, приети наведнъж с много вода за 5 дни. За профилактика: по 1 капсула на ден за 10-дни всеки месец.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 5

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Бяла бреза (Betula alba) стандартизиран екстракт от листа 350 мг **
Мечо грозде (Arctostaphylos uva-ursi) екстракт 300 мг **
Бучу (Barosma betulina) екстракт 150 мг **
Стандартизиран екстракт от червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) с 60% проаннтоцианиди 120 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! В случай на бременност и кърмене е необходимо да се консултирате с Вашия лекар, преди прием на хранителни добавки. В случай на прием на антикуагуланти или предстояща операция, моля консултирайте се с Вашия лекар преди приема на хранителна добавка.

Състав
Bifidobacterium infantis (1 милиард живи клетки)
Bifidobacterium lactis (2,5 милиарда живи клетки)
EpiCor 250 мг
Lactobacillus acidophilus (2,5 милиарда живи клетки)
Витамин D D3 400IU (10mcg)
Коластра 200 мг
Фруктоолигозахариди 100 мг
Прием и дозировка
Прием и употреба При Деца над 1 годишна възраст е 10 ml дневно, като може да се приеме наведнъж или на два равни приема (2 пъти по 5 ml), в продължение на 30 дни. При деца от 1 до 5 години - 10 ml на ден, 30 последователни дни. Има приятен вкус на шоколад и лешници.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™