Stamatin 30 капсули | Healthy Life

Stamatin 30 капсули | Healthy Life Активира защитните сили на организма Подсилва имунитета Ефективно елиминира оксидативния стрес Имунна подкрепа в сезона на грип и настинки Стаматин Имунитет на Макс ка Stamatin 30 капсули | Healthy Life Активира защитнит
Stamatin 30 капсули | Healthy Life
Stamatin 30 капсули на топ цена от Healthy Life подпомага вродения и придобития имунитет и нормалното им функциониране. Стаматин Имунитет на Макс спомага за защита от оксидативен стрес и добър общ тонус. Научете повече
23.45 лв.
Без данък: 23.45 лв.

Stamatin 30 капсули | Healthy Life

 • Активира защитните сили на организма
 • Подсилва имунитета
 • Ефективно елиминира оксидативния стрес
 • Имунна подкрепа в сезона на грип и настинки
 • Стаматин Имунитет на Макс капсули е на изгодна цена от Healthy Life

Какво знаем за Стаматин Имунитет на Макс?

Силната имунна система е много важна, особено когато нашите защитни сили са изложени на стрес, смяна на сезоните и неправилно хранене. Комбинацията от тези фактори може да причини по-голяма уязвимост и в резултат на това тялото да не може да устои на опасните микроорганизми и да се разболее.

В сезона на вирусите трябва да активирате защитните сили на организма. Защитете най-ценното, което имате – здравето, като накарате имунитета си да работи със Stamatin!

Stamatin 30 капсули на топ цена от Healthy Life активира защитните сили на организма

Процесът на укрепване на имунитета е актуален през цялата година. В крайна сметка, добрата имунна система е достоен помощник в борбата с патогенните микроорганизми. Освен стремежа за здравословен начин на живот, по-пълноценно хранене и намаляване на стреса, може да заредите имунната си система с вещества, които засилват имунния отговор.

Силната имунна система е единствената добра защита за човека. Затова се погрижете за нейното здраве. Съдържащите се натурални съставки в продукта Stamatin 30 капсули от Healthy Life го превръщат в ефективен стимулатор на имунната система. Вземете Stamatin на страхотна цена от Biomall.bg и възстановете защитните механизми на организма си.

Как действа Стаматин Имунитет на Макс на капсули?

Стаматин Имунитет на Макс капсули на добра цена съдържа специално разработената формула IMN3X и един от най-популярните и най-разпознаваемите витамини – витамин С, които помагат за правилната работа на имунната система и за поддържане на добра дееспособност на организма.

В много отношения добрият имунитет зависи от съдържанието на витамин С в имунните клетки. Ако нивото на витамин С е ниско, имунитетът също ще намалее. Стаматин съдържа оптимална доза витамин С, който традиционно се свързва с имунитета, но обхватът на неговата активност в организма е много по-голям и подходящата му концентрация в кръвния серум носи много ползи за здравето.  

Витамин С е мощен антиоксидант, който подпомага работата на макрофагите – клетки, които се борят с бактериите и токсините. Той ефективно елиминира оксидативния стрес, който ескалира, особено при стресови ситуации, както и по време на тежки, интензивни физически натоварвания. 

Витамин С също е от съществено значение за синтеза на колаген (основният структурен протеин), карнитин (ефективен транспортер на мастни киселини) и няколко важни невротрансмитера. Освен това подпомага укрепването и изглаждането на стените на кръвоносните съдове, което води до подобряване на транспортната ефективност на биологично активните съединения в организма и по-нисък риск от сърдечно-съдови заболявания.

Стаматин Имунитет на Макс 30 капсули на супер цена от Healthy Life облекчава симптомите на грип и настинка

Витамин С подпомага имунната система, улеснява усвояването на желязото, а също така подобрява липидния метаболизъм. Изследванията показват, че този витамин може да бъде ефективен и за намаляване на нивото на хистамин, което го прави ефективен антиалерген.

Формулата IMN3X от състава на Стаматин Имунитет на Макс капсули на прекрасна цена комбинира минерала цинк с екстрактите на растения, произхождащи от Африка и Азия, доказали своята ефективност в традиционната медицинска практика – африкански здравец и радикс исатидис.

Цинкът е част от специално разработената формула IMN3X в капсулите Стаматин, защото е от съществено значение за функционирането на имунната система. Този елемент е важен за развитието както на клетъчния, така и на хуморалния имунен отговор, като помага за повишаване на устойчивостта на организма към инфекции

Той допринася за правилния растеж, развитие и активност на клетките на имунната система, които включват неутрофили, NK клетки и макрофаги. Минералът също така подпомага фагоцитозата и синтеза на цитокини. Освен това подходящото ниво на цинк в тялото е важно за поддържане на баланса на Th1/Th2, от който зависи правилният имунен отговор.

Друга важен компонент от Стаматин е радикс исатидис (екстракт от изсушен корен на растението Isatis tinctorial L), който има дълга и добре документирана история като лечебно растение в традиционната китайска медицина заради своите антибактериални, противовирусни и имуностимулиращи свойства. Радикс исатидис е източник на аминокиселини, флавоноиди, стероли, нуклеозиди, серосъдържащи алкалоиди и много други.

Противовирусните свойства на Радикс Исатидис се осъществяват по няколко механизма. Билката има способността да защитава здравите човешки клетки, като не позволява на вирусите да се прикрепят и навлизат в тях и така прекъсва инфектирането.

Освен това радикс исатидис предотвратява размножаването на вирусите при вече заразена клетка, тъй като блокира вирусната ДНК и РНК (носители на генетичната информация на вируса) и по този начин намаляват вирусното мултиплициране.

Друга интересна съставка в Стаматин Имунитет на Макс капсули на страхотна цена е не много позната билка африкански здравец, която отдавна се използва в южноафриканската традиционна медицина при настинки, възпалено гърло, бронхити и синузити. Билката се бори с инфекции на горните дихателни пътища, включително обикновена настинка

Стаматин Имунитет на Макс 30 капсули на чудесна цена от Healthy Life подпомага организма при стресови ситуацииТя действа като муколитично средство, като стимулира отделянето на слуз, което е важно за микробния баланс в горните дихателни пътища. Екстрактът съдържа главно полифенолите катехин и галокатехин, протеини, минерали и в по-ниски концентрации 7-хидроксикумаринови производни. 

Тези кумаринови производни се различават по химическа структура от известните антикоагулантни кумарини и не са свързани с антикоагулантна активност. Тяхното действие косвено е свързано със стимулиране синтеза на интерферон и повишават активността на клетките убийци. Проучванията също така потвърждават, че африканският здравец увеличава фагоцитозата.

Благодарение на своя състав Стаматин Имунитет на Макс капсули на достъпна цена има много ефикасно действие, когато се приеме още при първите симптоми на вирусната инфекция, а също и като профилактика в периодите с повишен риск от заразяване с вируси.

При първи симптоми на грип и настинка приемът на Стаматин Имунитет на Макс капсули на много добра цена се извършва по интензивна схема, която има бърз и мощен ефект за активиране на защитните механизми на организма. Когато се приема за профилактика и подсилване на имунитета, 2 капсули на ден са достатъчни, като е препоръчително приемът да продължи 3 месеца. Благодарение на антиоксидантното си действие Стаматин подобрява имунитета и противодейства на външните стресогенни фактори.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули на ден след хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 15

Състав в 1 доза (2 капсули)Стойност%ПДД

IMN3X формула, съдържаща:

   Екстракт от Радикс Исатидис

   Екстракт от африкански здравец

   Цинк (цинков цитрат)

540 мг

500 мг

30 мг

10 мг

**

**

**

100%

Витамин С (L-аскорбинова киселина)400 мг500%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: пълнители: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат; антислепващи агенти: силициев диоксид; желиращ агент: желатин; оцветител: титанов диоксид.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Консултирайте се с Вашия личен лекар преди приема на продукта, ако сте бременна или кърмите! Съхранявайте на сухо и проветриво място, при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Stamatin 30 капсули | Healthy Life

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.