Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life

Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life Ускорява активирането на оздравителните процеси в тялото Помага за възстановяване на увредените нервни влакна Допринася за регенерирането на миелиновата обвивка Намалява Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life Ускорява активи
Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life
Fenaxon 30 таблетки на добра цена от Healthy Life спомага за намаляване на острия и хроничен дискомфорт при възпален нерв. Фенаксон за Периферната Нервна Система намалява симптоми като изтръпване и скованост. Научете повече
35.17 лв.
Без данък: 35.17 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Healthy Life
 • Модел: Fenaxon 30 Tablets

Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life

 • Ускорява активирането на оздравителните процеси в тялото
 • Помага за възстановяване на увредените нервни влакна
 • Допринася за регенерирането на миелиновата обвивка
 • Намалява сковаността и изтръпването
 • Спомага за намаляване на дискомфорта при възпален нерв
 • Подобрява двигателната активност
 • Фенаксон за Периферната Нервна Система таблетки е на добра цена от Healthy Life

Какво знаем за Фенаксон за Периферната Нервна Система?

Възпален или притиснат периферен нерв, това е причината всеки втори човек да изпитва силна болка и цялостен дискомфорт, който нарушава и ограничава ежедневните дейности и влошава качеството на живот. Болки в гърба или кръста, скованост във врата, изтръпвания или мравучкания по крайниците са сигналите, които не трябва да се пренебрегват.

Всички тези неприятни усещания са в резултат от увреждане на нервната тъкан, която вече не може да предава правилно нервните импулси по тялото, предизвикано от нарушаването на целостта на миелиновата обвивка на нерва. Появява се болка, която с времето става хронична.

Fenaxon 30 таблетки на добра цена от Healthy Life поддържа здравето на периферната нервна система

Повече от 50% от посещенията при невролог са заради болести на периферната нервна система (ПНС). Те включват радикулит, невралгия, болезнени промени в гръбначния стълб. Все по-често активните хора след 30-годишна възраст също страдат от постоянна скованост, която ограничава подвижността и качеството им на живот.

Нарушенията на периферната нервна система могат да бъдат причинени както от външни, така и от вътрешни фактори, поради което се нарушава кръвообращението на нервите, храненето им и следователно техните функции. Това повлиява негативно на двигателната дейност и моторната активност на тялото, за които е отговорна периферната нервна система. В резултат се появяват хронични заболявания като радикулит, дископатии, ишиас, плексити.

За да се преодолее неврологичният дефицит, трябва да се подпомогне възстановяването на увредения периферен нерв и неговата нормална функция. Така в увредената област постепенно ще отшумят възпалението и отокът и това ще допринесе за трайно подобрение.

Специално разработеният комплексен продукт Fenaxon 30 таблетки от Healthy Life е предназначен да подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система, а на Biomall.bg ще го откриете на най-добра цена.

Как действа Фенаксон за Периферната Нервна Система на таблетки?

Не позволявайте на болката в гърба и кръста да ограничава и нарушава ежедневните Ви дейности. Една от причините за дискомфорт и болка в тялото е увреждане на периферните нервни влакна, по-специално миелиновата обвивка. Това покритие е най-уязвимата част на периферния нерв.

Фенаксон за Периферната Нервна Система 30 таблетки на чудесна цена от Healthy Life намалява дискомфорта при възпален нервВъзстановяването на увредените нервни структури изисква дълго време и определени компоненти. Съдържащите се 11 съставки във Фенаксон за Периферната Нервна Система на добра цена, го превръщат в мощена подкрепа за възстановяване на нервните влакна, като помагат за синтеза на миелин – тяхното защитно покритие, подобряват нервната проводимост, намаляват възпалението в увредената област и подобряват общото състояние на организма.

Много важна съставка във Фенаксон е уридин монофосфат – най-важният нуклеотид, необходим за поддържане на метаболитните процеси (метаболизъм) в нервната тъкан и образуването на миелинови обвивки на нервните влакна. Подпомага адекватното снабдяване с ензими на нервните клетки, стимулира деленето на клетките, жизнената активност и регенерацията на периферните нерви. 

Нервните клетки нямат собствени енергийни ресурси за синтеза на нуклеотиди, поради което снабдяването на нервните клетки с уридин се осъществява чрез кръвния поток от други клетки, както и с храната или добавки, съдържащи уридин-5-монофосфат. Затова съдържащият се във Фенаксон уридин монофосфат е от особено значение за ускоряване на възстановяването на увредените нервни влакна

При поражения на периферните нерви се увеличава нуждата от пиримидинови нуклеотиди, като уридин монофосфат. Следователно навлизането му в тялото чрез приемът на Фенаксон на чудесна цена е от първостепенно значение в хода на процесите на възстановяване и регенерация на нервните влакна.

Друга от основните съставки във Фенаксон е уникалното вещество куркумин – фенолно съединение, извлечено от коренището на рестението куркума (Curcuma longa). Той е много силен антиоксидант, който ефективно неутрализира свободните радикали и реактивните кислородни видове. Нещо повече, той е мощен инхибитор на възпалителните медиатори и проявява аналгетични свойства.

Неговите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, засягащи както нервната система, така и периферните тъкани, спомагат за инхибиране на образуването на маркерите за стареене на нервната система, например продуктите на гликоксидацията, или протеините, липидите и нуклеиновите киселини, които са били променени в процес на окисление.

Действието на куркумин като активна съставка във Фенаксон на отлична цена допринася за ефективността на продукта, когато се прилага при остри и хронични състояния на периферната нервна система.

Магнезият във Фенаксон на изгодна цена подпомага правилното функциониране на нервната система и подобрява регенерацията на нервните клетки, и така спомага за намаляване на оплаквания като мравучкане и изтръпване. Той е от съществено значение за правилното провеждане на нервните импулси от мозъка към мускулите и помага за поддържане на възбудимостта на клетките на правилното ниво.

Fenaxon 30 таблетки на супер цена от Healthy Life намалява симптомите като изтръпване и скованостЗаедно с магнезия и ацетил-L-карнитин, включен в състава на Фенаксон, има благоприятен ефект при намаляване на хроничния дискомфорт. Ацетил-L-карнитин, благодарение на своите антиоксидантни свойства, има и силен невропротективен ефект. Той също така стимулира активността на супероксид дисмутаза (антиоксидантен ензим), който намалява увреждането на ДНК и клетъчната мембрана, причинено от свободни радикали, реактивни кислородни видове. Това води до общо подобряване на така наречената антиоксидантна бариера.

Фенаксон за Периферната Нервна Система на ниска цена съдържа още витамини от група В и витамин Д, които имат доказан ефект за подпомагане функциите на периферната нервна система. Витамините от група В участват активно в биохимичните процеси, осигуряващи нормалното функциониране на различни структури на нервната система. Те са тясно свързани помежду си и допринасят за образуването на защитната обвивка на нервните влакна. 

Нервната система се нуждае от витамин Д, който играе важна роля в мозъчните дейности – участва в предаването на нервните импулси. Витаминът подпомага структурата и целостта на невроните, като потиска възпалението.

Фенаксон за Периферната Нервна Система на много добра цена от Healthy Life помагат за възстановяване на структурата на нервната тъкан и предотвратява по-нататъшното увреждане на нервните влакна. Фенаксон подпомага активната терапия както при различни остри заболявания на периферната нервна система, възникнали заради възпален нерв, така и за намаляване на хроничния дискомфорт.

Фенаксон е чудесна помощ за поддържане на добра двигателна активност, която е необходима, за да се радвате на по-добро здраве и качествен живот. 

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблеткa дневно. Продуктът може да се приема в продължение на 3 месеца, при необходимост след 10 дни почивка 3-месечният курс може да се повтори.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Магнезий150 мг40%
Ацетил-L-карнитин100 мг**
Уридин монофосфат60 мг75%
Куркумин50 мг**
Ниацин (никотинамид)10 мг NE63%
Витамин В18 мг727%
Витамин В66 мг429%
Витамин В20,7 мг50%
Фолиева киселина400 мкг200%
Витамин В1215 мкг600%
Витамин D2,5 мкг50%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: помощни вещества: малтодекстрин; пълнител: микрокристална целулоза, талк; антислепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид, натриева кроскармелоза; глазиращи агенти: полиетиленгликол, поливинил алкохол.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Да не се приема от бременни и кърмещи жени преди консултация с лекар! Консултирайте се с Вашия личен лекар преди прием! Съхранявайте на сухо и проветриво място, при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Fenaxon 30 таблетки | Healthy Life

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.