Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Happy Valley

През 1975 г. марката Happy Valley е основана от Бен и Дот Раунсли в Окланд, Нова Зеландия, където местните жители ходят, за да се сдобият с буркан с мед от фермата на Роунсли. Роунсли вярват в силата на пчелните продукти, захранвани от природата, и това е началото на марката Happy Valley, която е по рафтовете на магазини по целия свят повече от 40 години.

Happy Valley винаги са имали ангажимент да предоставят най-качествените продукти с възможно най-малко човешка намеса. Днес те работят неуморно като компания, за да почитат традициите на своя основател, като използват най-добрите възможни практики за отглеждане на пчелите, най-чистите и най-модерните производствени процеси и водещи продуктови гами.

Happy Valley е семейно управлявана компания, която иска да предостави на своите клиенти възможно най-качествените продукти от Нова Зеландия. Ангажиментът им към Вас е, че можете да им се доверите, че Ви предоставят възможно най-качествения продукт от новозеландски мед.

Екипът на Happy Valley се грижи за пчелите в 10 000 кошера в естествените и местните гори и полета в района на Нова Зеландия. 30 пчелари са заети с поддържането на кошерите през зимните месеци, а здравето на кошерите е първото и най-важно нещо при създаването и събирането на качествен чист мед.

Пчеларите използват технология и традиции от времето, за да наблюдават здравето на пчелите. Медът и пчелните продукти на Happy Valley са напълно проследими обратно до източника. Happy Valley управляват пълния процес, като гарантират качеството на продуктите от началото до края. От притежаването на собствена земя и насаждения на Манука до 30-те пчелари на място, отглеждайки кошерите в естествена среда, до екипите за добив и производство в собствена фабрика, до магазините за търговия на дребно - всичко е един уникален процес,  включващ много професионалисти.

Happy Valley имат система за качество, която гарантира, че медът и пчелните продукти отговарят на най-високи стандарти и че предлагат само качествени продукти, които са чисти, и не само отговарят на правителствените разпоредби, но и ги надхвърлят.

Компанията разполага със специализирано съоръжение за опаковане на мед в Окланд, което опакова както собствена марка мед, така и за международни марки. Happy Valley имат повече от 20 години опит в опаковането на новозеландски мед и заедно с това фабриката има няколко акредитации, които могат да Ви гарантират, че продуктите, които предлагат, са с най-високо качество и стандарт.

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
29.40 лв
15% Propolis Extract 25 мл Happy Valley Действа като антиоксидант Помага при възпаление Намалява възпалението и болката при синини и възпалени мускули Стимулира имунната система Уби..
57.40 лв
Bee Pollen Гранули 250 гр | Happy Valley Естествен източник на енергия Помага за поддържане на имунитета Облекчава възпалителни процеси Работи като антиоксидант Подобрява здравето на чер..
49.00 лв
Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley Стимулира имунната система Има антибактериални свойства Сладък, мек флорален вкус 100% чист натурален продукт С високо съдържание на витамини и..
58.80 лв
Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley Силно имуностимулиращо действие Най-високо съдържание на естествената киселина 10-HDA в света Повишава физическата работоспособност Подобрява..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™