Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley

Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley Стимулира имунната система Има антибактериални свойства Сладък, мек флорален вкус 100% чист натурален продукт С високо съдържание на витамини и минерали Бог Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley Стимулира им
Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley
Прополис и Мед 375 гр на топ цена от Happy Valley е мощен стимулатор на имунната система с високо съдържание на витамини и минерали. Propolis & Honey 375 гр е 100% чист натурален продукт, богат на антиоксиданти. Научете повече

Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley

 • Стимулира имунната система
 • Има антибактериални свойства
 • Сладък, мек флорален вкус
 • 100% чист натурален продукт
 • С високо съдържание на витамини и минерали
 • Богат на антиоксиданти
 • Прополис и Мед 375 гр е на уникална цена от Happy Valley

Какво знаем за Прополис и Мед?

Прополис и мед 375 гр от Нова Зеландия е уникален продукт, комбиниращ екстракт от новозеландски прополис и мед от новозеландска полска детелина. Естествен антиоксидант, известен като „Най-добрата защита от природата“, прополисът има много високи нива на биофлавоноиди и други биоактивни съединения, за да стимулира реакцията на имунната система.

Прополис и Мед 375 гр на супер цена е мощен стимулатор на имунната системаМед от детелина също често се използва при настинка и кашлица, поради уникалните си стимулиращи здравето свойства, включително антибактериалните си качества и успокояващ ефект при болки в гърлото. Медът от детелина е популярен поради сладкия си, мек флорален вкус. Той е богат на антиоксиданти и противовъзпалителни съединения, които могат да са от полза за Вашето здраве.

Цветовете на детелината са важен източник на семена за нови пасища, а също така осигуряват нектар за медоносните пчели. Кремообразният мед от бяла детелина е популярен в Нова Зеландия, предимно се събира от пасища и ниви, покрити с детелина. Незаконно е внасянето на мед в Нова Зеландия, така че всичко, което се прибира, опакова и продава, е 100% истински мед. Детелиновият мед има ниско водно съдържание и киселинно pH. Наличието на калий, желязо, мед и витамин С ускорява лечебния процес.

Прополис и Мед 375 гр на много добра цена от Happy Valley комбинира антибактериалните свойства на мед от детелина с антиоксидантните свойства на прополиса.

Как действа Прополис и Мед 375 гр?

Медът от дива детелина е 100% чист натурален мед, който идва от различни кошери в южните пасища на Южния остров на Нова Зеландия. Това е районът на Нова Зеландия, където се произвежда най-чистият и най-добрият мед от полска детелина. Бялата детелина е бобово растение, което има голяма полза за околната среда, като значително намалява необходимостта от добавяне на азотни торове към почвите. Опрашвайки бялата детелина, пчелите играят критична роля в този процес.

Растенията детелина са много разпространени, устойчиви на атмосферни влияния и предпочитан източник на нектар за пчелите, поради което медът от детелина е широко разпространен.

Медът от дива детелина е без всякакви примеси, добавки, антибиотици и добавена захароза и е чудесен естествен източник на енергия. Глюкозата се абсорбира много бързо от тялото, като незабавно усилва енергията, докато други захари в този мед, като фруктоза, дават устойчива енергия, която се освобождава с течение на времето.

Прополис и Мед 375 гр на супер цена е е без всякакви примеси, добавки, антибиотици и добавена захароза и е чудесен естествен източник на енергия.Медът от детелина е пълен с антиоксиданти, които са съединения, които могат да предотвратят или намалят клетъчните увреждания, причинени от нестабилни молекули, известни като свободни радикали. Това може да понижи риска от заболявания. Медът от детелина е особено богат на противовъзпалителни антиоксиданти флаванол и фенолова киселина. Флаванолите могат да подобрят здравето на сърцето и белите дробове, докато фенолните киселини укрепват централната нервна система.

Медът от детелина има много приятен мек вкус със сладък флорален аромат. Прополис и Мед 375 гр на супер цена от Happy Valley е кремообразен с дъвчаща консистенция и нежни аромати на ванилия, кокос, ананас и цитрусови плодове.

Медът в Propolis & Honey 375 гр е събран от девствените, но все пак здрави хълмове и долини на Централен Отаго в Южния остров на Нова Зеландия, комбиниран със 100% природен, суров, чист пчелен прополис в един буркан. Нефилтриран, непастьоризиран, гладък.

Прополисът е естествена смола, намираща се в младите пъпки на дърветата. Пчелите събират прополис, смесват го със собствените си ензими и пчелен восък и го използват за уплътняване на кошера. Това създава най-стерилната среда, позната в природата, и предпазва кошера от болести.

Прополисът се използва като традиционен здравен продукт от векове. Използван е като балсамиращо средство от древните египтяни, за лечение на рани, язви и кашлица и за орални инфекции от гърците. Съвременните научни изследвания потвърждават, че защитните свойства на прополиса могат да осигурят значителна подкрепа за човешкото здраве.

Прополисът се използва за гнойни рани и инфекции, причинени от бактерии (включително туберкулоза), вируси (включително грип, "свински" грип H1N1 и обикновена настинка), гъбички и едноклетъчни организми, наречени протозои. Прополисът се използва и за повишаване на имунната система; при стомашно-чревни проблеми, включително инфекция Хеликобактер пилори при пептична язва. Прополисът се използва и като антиоксидант и противовъзпалително средство. Хората понякога прилагат прополис директно върху кожата за почистване на рани, генитален херпес и настинки; за изплакване на устата за ускоряване на оздравяването след орална хирургия; както и при леки изгаряния.

Прополисът е БЕЗОПАСЕН, когато се приема през устата или се прилага върху кожата по подходящ начин. Той може да причини алергични реакции, особено при хора, които са алергични към пчели или пчелни продукти.

Прополис и Мед 375 гр на супер цена е е с високо съдържание на витамини и минерали, включително витамин В1, В2, В6, С, Е и Р, калций, мед, йод, желязо, магнезий, калий, натрий и цинк.Прополисът е с високо съдържание на витамини и минерали, включително витамин В1, В2, В6, С, Е и Р, калций, мед, йод, желязо, магнезий, калий, натрий и цинк. Той също така съдържа висока концентрация на флавоноиди, които допринасят за полезни аминокиселини и други съединения.

Някои от предимствата, които предлага, когато се консумира или използва от хората, включват:

 • Неговите противовъзпалителни свойства намаляват възпалението в цялото тяло, подобрявайки цялостното здраве и намалявайки симптомите на хронични състояния като ревматоиден артрит, астма, псориазис и възпалителни заболявания на червата.
 • Антивирусните му свойства помагат на тялото да отблъсне и да се възстанови от вирусите по-бързо.
 • Неговите фунгицидни свойства предотвратяват и помагат на тялото да се самоизлекува от гъбични инфекции като candida albicans, което е най-често срещаният вид гъбична инфекция.
 • Като антипаразитно средство може да помогне на организма да се бори и да се възстанови от наличие на паразити.
 • Може да помогне на раните да зараснат и да предотврати инфекция и белези.
 • Това е мощен антиоксидант, помага да защитите тялото си от въздействието на свободните радикали, които са свързани със стареенето и много здравословни състояния.
 • Той поддържа и стимулира имунната система, повишавайки естествената устойчивост на организма срещу бактерии и инфекции.

Препоръчителен прием: Приемайте 1 чаена лъжичка според нуждите за енергия и изграждане на имунитет.

Дозировка: 20 гр

Дози в опаковка: ~19

Съставки: 99% новозеландски мед и 1% прополис.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Не се препоръчва, ако страдате от алергия към мед и пчелни продукти.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Propolis & Honey 375 гр | Happy Valley

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.