Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley

Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley Силно имуностимулиращо действие Най-високо съдържание на естествената киселина 10-HDA в света Повишава физическата работоспособност Подобрява паметта и концен Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley Си
Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley
Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки на изгодна цена от Happy Valley има мощно имуностимулиращо действие, спомага за поддържане на цялостното здравословно състояние и благополучие. Пчелно Млечице & Коластра активира жизнената сила и увеличава енергията. Научете повече

Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley

 • Силно имуностимулиращо действие
 • Най-високо съдържание на естествената киселина 10-HDA в света
 • Повишава физическата работоспособност
 • Подобрява паметта и концентрацията
 • Засилва кожния метаболизъм
 • Стимулира растежа на косата и ноктите
 • Подобрява здравето
 • Увеличава енергията и активира жизнената сила
 • Повишава настроението
 • Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки е на топ цена от Happy Valley

Какво знаем за Пчелно Млечице & Коластра?

Като хранителна добавка Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки на невероятна цена от Happy Valley съдържа пчелно млечице в най-чиста форма и с най-високо съдържание на специалната хидрокси киселина 10-HDA в света. Към тази уникална съставка е добавена коластра, за да има Royal Jelly още повече ползи за Вашето здраве и благополучие.

NZ Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки на невероятна цена от Happy Valley има висока хранителна и биологична стойност

От древни времена продуктите на пчеларството се смятат за едно от най-лековитите и наистина уникални природни лекарства. Медът, прополисът и пчелният хляб служат като основа на народни рецепти за лечение на много заболявания, но пчелното млечице не може да се сравнява с тях. Това специфично вещество, наричано „пчелно млечице“, се използва от насекомите за храна на потомството им и царицата-майка, което означава, че съдържа всичко най-добро, което пчелите могат да подарят. Богатият състав на този еликсир обяснява интереса на човека към него – едва ли е възможно да се срещне друг състав, притежаващ същите лечебни качества като пчелното млечице.

Пчелното млечице представлява белезникаво лепкаво вещество, което се произвежда от гълтъчните (фарингеалните) жлези на младите пчели на възраст от 5 до 15 дни – впоследствие те губят тази способност и се превръщат в пълноценни „работещи" насекоми. То има специфичен аромат, кисело-сладникав вкус и изключително висока хранителна и биологична стойност. Хранейки се с вълшебното пчелно млечице, царицата-майка живее 5-6 години. Работещите пчели, хранещи се с мед и цветен прашец, живеят само 6 седмици.

Учените не са успели да проучат изцяло състава на пчелното млечице: това вещество има променливи характеристики в зависимост от особеностите на насекомите, тяхното местоположение, сезон, цъфтящи растения и други обстоятелства. Независимо от това, получената условна формула е съставена толкова хармонично, че едва ли е възможно да се намери нейн аналог в природата – пчелното млечице, ползата от което е неоспорима, включва повече от 400 активни съставки, включително най-ценните витамини, незаменими аминокиселини, протеини, ензими, хормони и други съставки.

Как действа Пчелно Млечице & Коластра на дъвчащи таблетки?

Пчелно Млечице & Коластра 60 дъвчащи таблетки с топ цена е уникална комбинация на новозеландско пчелно млечице и коластра във вкусна таблетка за дъвчене, която подпомага вътрешното здраве и благосъстоянието. Забележителните свойства на тази комбинация допринасят за осигуряване на ползи за здравето като повишена физическа работоспособност, памет, кожен метаболизъм и здраве, стимулиране на растежа на косата и ноктите.

Пчелно Млечице & Коластра 60 дъвчащи таблетки от Happy Valley има мощно имуностимулиращо действиеВсяка таблетка Royal Jelly се произвежда по нова технология за обработка и съхраняване на пчелното млечице. Чрез този процес се поддържа хранителната стойност и биологичните характеристики на прясно събраното пчелно млечице. То се съдържа в най-чист и свеж вид в таблетките и е с най-голямо съдържание на 10-HDA. Съхранено в най-свежата си форма, новозеландско пчелно млечице има многобройни ползи за здравето и благополучието.

То се събира в Окланд – Нова Зеландия от производителя Happy Valley. Това е най-големият производител, предлагащ най-чистото пчелно млечице в света. В техния продукт нивото на 10-HDA е 3,1% и е ненадминато в световен мащаб. 10-HDA (10-хидрокси-2-деленонова киселина) е естествена хидрокси мастна киселина, която се срещат само в пчелното млечице и е ключов компонент за неговото качество. Именно това е активната съставка, която прави този пчелен продукт единствен по рода си и спомага за засилването на имунната система. Киселината притежава антитуморни, антибиотични, имуномодулаторни, естрогенни, неврогенни свойства.

Уникалният пчелен продукт е храната на пчелата майта. Тя се храни с тази супер храна от деня, когато се излюпи, и се смята, че именно на това се дължи нейното дълголетие и плодородие. Пчелната майка расте много по-едра от пчелите работнички, живее по-дълго и снася над 1500 яйца на ден! Пчелното млечице съдържа неизвестна все още за учените субстанция, която е четири на сто от теглото му. Не е установено още какво точно представлява тя. Известно е само, че съдържа необичайни непознати катализатори или ензими, които спомагат подмладяването. Така че това е едно от онези редки неща в природата, които не могат да бъдат повторени.

Пчелното млечице съдържа също минерали и мастни киселини, включително естествено срещащото се вещество 10-HDA. Пчелният продукт е богат на хранителни вещества като флавоноиди, нуклеинова киселина, деканова киселина, ензими и хормони. Съдържа също многобройни витамини и минерали като витамини В1, В2, В3, В5, В6, ацетилхолин и цинк, които подпомагат обновяването на кожата, здравето и общото благосъстояние.

NZ Royal Jelly 60 таблетки за дъвчене на топ ценаповишава паметта и концентрациятаПчелно Млечице & Коластра 60 дъвчащи таблетки е със силно енергизиращ и хранителен ефект, тъй като е изключително сложен компонент, богат на аминокиселини, мастни киселини, ензими, витамини и минерали. Съдържа ацетилхолин, който е от решаващо значение за добре функциониращата нервна система. Той ни помага да запаметяваме повече, да се концентрираме, да мислим по-бързо, да сме в добро настроение. Ацетилхолинът е важен както за централната, така и за периферната нервна система. В периферната той се свързва с активирането на мускулите. Подобрява контракциите не само на скелетната мускулатура, но и на сърдечния мускул.

В ЦНС ацетилхолинът формира невротрансмитерна система, която се нарича холинергична, и има антивъзбуждащ ефект. Участието му в ЦНС се свързва със събуждането от сън, качеството на съня, запазването на фокус, паметта, мозъчната дейност като цяло, вземането на решения и контролирането на движенията.

Пчелното млечице съдържа В1, В2, В3, В4, В5, В6, В7, В8, В9, В12, 22 аминокиселини (някои от които са от съществено значение). Благодарение на голямото количество пантотенова киселина (В5), Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки има успокояващ ефект и дава възможност за постигането на душевен баланс. Този витамин от група В е необходим за всяка жива клетка. Пантотеновата киселина определя правилния метаболизъм на протеини, захари и мазнини, тя е нужна за енергийния метаболизъм. Ускорява заздравяването на рани, успокоява възпаленията, участва в производството на надбъбречни хормони, предотвратява умората и подобрява сърдечно-съдовата система. Също участва в регенерацията на тъканите, подобрява пигментацията и състоянието на косата. Освен това витамин В5 действа в процесите на растеж на телесната система, както и влияе върху регенерацията на кожата, косата и ноктите.

Royal Jelly 60 Chewable Tablets, заради антибактериалните си свойства и съдържанието на бета-глобулин, стимулира имунната система. Бета-глобулин в човешкото тяло изпълнява антибактериални, антивирусни и антитоксични функции. В резултат пчелното млечице е мощно имуномодулиращо средство, което нормализира работата на цялата имунна система. То има противовъзпалителни ефекти. Подпомага здравето на храносмилателната и дихателната система. По своя аминокиселинен състав е идентично с млякото, месото и яйцата. Обаче лизинът, глутаминът, пролинът и аспарагиновата киселина в него са много повече.

 Пчелно Млечице & Коластра има отлични трофични качества. Чувствително засилва метаболизма, подобрява тъканното дишане. Поради това значително се ускорява синтезът на протеини. Друго свойство на пчелното млечице е подобряването на усвояването на кислорода от човешкия мозък, което съществено подобрява мозъчната дейност на човек: сънливостта отминава, вниманието, паметта и работоспособността се подобряват. Пчелното млечице има огромни енергийни запаси, така че синтезът на енергийния акумулатор АТФ се подобрява значително, когато се консумира.

NZ Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки на страхотно изгодна цена от Happy Valley стимулира растежа на косата и ноктитеRoyal Jelly 60 таблетки за дъвчене/смучене е изключителна комбинация на новозеландско пчелно млечице и коластра. Действието на двете съставки правят продукта мощен имуностимулатор. Коластрата стимулира храносмилателната система; намалява риска от инфекции, влияе положително на метаболизма. Нейните основни предимства са високото съдържание на минерали (фосфор, калий, магнезий, натрий и калций), витамини (А, В1, В2, В6, С и Е), ензими, протеини, мастни киселини, наличието на имуноглобулини, лактоферин, лизоцим и лактопероксидаза. Това я прави прекрасно превантивно и терапевтично средство, което подпомага имунните процеси.

Имуноглобулинът е протеин, секретиран от В-лимфоцитите по време на хуморалния имунен отговор. Той се характеризира със способността специфично да разпознава антигени. Имуноглобулините играят важна роля в защитата на организма срещу патогени, като свързват антигена и позволяват неговата фагоцитоза, стимулиране на имунната реакция, бактериостатично действие и неутрализиране на токсини и вируси.

Лактоферинът е протеин от групата на трансферините. Той играе важна роля при усвояването на желязо през чревната лигавица, участва във фагоцитоза и оказва голямо влияние върху имунния отговор на организма. Свързвайки железни йони, ги прави недостъпни за патогенните бактерии.

Лизозимът показва бактерицидни свойства. Активността му се повишава от имуноглобулините и лактопероксидазата. Лизозимът прониква във външната клетъчна стена на бактериите, което води до дегенерацията им.

Лактопероксидазата показва силна бактерицидна активност срещу грам-положителните бактерии и бактериостатична активност срещу грам-отрицателните бактерии. Освен това някои вируси са чувствителни към токсичните свойства на тази протеинова фракция.

Специфичната формула на Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки на страхотно изгодна цена от Happy Valley спомага за поддържане на цялостното здравословно състояние и благополучие. Вие ще разполагате с един абсолютно натурален продукт с уникален състав и мощно действие.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Абсорбирано новозеландско пчелно млечице132 мг**
Новозеланска коластра50 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Съдържа пчелни продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не употребявайте, ако страдате от астма или имате алергии към млечни и пчелни продукти! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Royal Jelly 60 дъвчащи таблетки | Happy Valley

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.