Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

DIM Complex 100 мг 30 капсули | Swanson

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 1030 прегледа на този пост

Съдържание на DIM Complex 100 мг 30 капсули | Swanson


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

ДИМ Комплекс Добавка при Хормонален Дисбаланс Цена | Swanson

 • Подхранва процесите за здравословен метаболизъм на естрогена
 • Предпазва естрогена и неговите метаболити от оксидативен стрес
 • Осигурява хранителни вещества, които подпомагат отделянето на естрогенни метаболити
 • Поддържа здрави тъкани на простатата и гърдата
 • Поддържа здрава цервикална тъкан при жените
 • ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на топ цена от Swanson

Какво знаем за ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс?

Дииндолилметанът, известен още като DIM, е стомашен метаболит на индолови съединения, намиращи се в кръстоцветните зеленчуци. DIM насърчава здравословния естрогенен метаболизъм, като помага за разграждането на естрогените в организма, измествайки естрогенния баланс към образуването на полезни метаболити и далеч от вредните. Уникалната формула ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на супер цена от Swanson съдържа терапевтични дози на дииндолилметан (DIM) и неговите кофактори - пълен набор от хранителни вещества, които действат синергично за поддържане на нормални съотношения на естроген.

Връзката между DIM и естрогена се дължи на молекулярните им сходства. За да може естрогенът да се използва в организма, той трябва да се метаболизира. DIM също влияе върху тестостерона, който е важен принос за здравословния баланс на хормоните както при мъжете, така и при жените. Този хормон е класифициран като анаболен хормон поради способността му да насърчава синтеза на протеини. Активният синтез на протеин произвежда по-големи мускули и по-здрави кости, както и увеличава метаболизма и усвояването на мазнините. Тестостеронът също поддържа либидото, интереса към секса и настроението. Тестостеронът обаче упражнява действията си по различен начин в зависимост от това дали е свободен или се свързва с протеините-носители в кръвта. Чрез въздействието си върху метаболизма на естрогена DIM подпомага тестостерона, като помага да се поддържа нивото на свободния или активен тестостерон.

Как действа ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на капсули?

DIM Complex 100 мг 30 капсули от Swanson на топ цена подобрява хормоналния балансDIM Complex е високо хранително съединение, което обикновено се намира в зелените зеленчуци като брускелско зеле, броколи и зеле. DIM Complex 100 мг 30 капсули от Swanson може да Ви даде мощна доза ценни хранителни вещества, без да се налага да консумирате големи количества от тези зеленчуци. Високите нива на естроген бързо се превръщат в универсална грижа за здравето. В допълнение, ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на уникална цена от Swanson може да помогне и при други състояния, като увеличена простата или човешки папиломен вирус (Hpv).

ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на уникална цена от Swanson помага за здравословния метаболизъм на естроген, който от своя страна може да повлияе на живота Ви при:

 • Превенция на рака, по-специално свързаните с половите хормони (например гърдата, простатата, матката и яйчниците). Първо, стимулирането на "добрия" естрогенен продукт води до едновременно намаляване на "лошия" естроген, което не им позволява да увреждат клетките и потенциално да причинят рак. Второ, „добрият“ естроген намалява клетъчното делене на анормални клетки и елиминира предраковите клетки. И накрая, „добрият“ естроген действа като антиоксидант, предпазвайки организма от увреждане на свободните радикали, което също помага за предотвратяване на рака.
 • Регулира енергийния метаболизъм чрез насърчаване на активното освобождаване на натрупаните мазнини за по-добра енергия, особено по време на тренировка.
 • Насърчава баланса от придобития естрогенен дисбаланс при мъжете и жените. Това е свързано с наследствените проблеми в метаболизма на естрогена, както се наблюдава при фамилна анамнеза за рак на гърдата и влиянието на диетата и химикалите върху полезния метаболизъм на естрогена.
 • Защита на простатата при мъжете чрез намаляване на доминирането на естрогена. Повишаването на естрогена се превръща в проблем при мъжете на средна възраст. Тестостеронът все повече се превръща в естроген, особено при мъже с наднормено тегло. Естрогенът се натрупва в простатната жлеза, за която се смята, че допринася за доброкачествена хипертрофия на простатата и вероятно рак.
 • Засилен мускулен растеж. Подкрепяйки по-ефективния метаболизъм на мазнините и помагайки тестостерона да се освободи от протеините му носители, „добрият“ естроген увеличава развитието на по-силни и метаболитно активни мускули.
 • Насърчаване на загуба на тегло. Балансът на „добрия“ естроген и свободен тестостерон помага първо да се освободи съхраняваната мазнина, а след това подпомага хормоните за изгаряне на мазнини, за да подпомогне загубата на тегло.
 • Подкрепя перименопаузата. По-бавният метаболизъм на хормоните може да означава по-високи от нормалните нива на естроген и дефицит на „добър“ естроген. Фалтиращият метаболизъм на естрогена често се появява при жени по време на перименопаузата. Това може да бъде подпомогнато от действията на DIM по отношение на хормоналния баланс и метаболизма.
 • Намален риск от сърдечен удар. Мъжете с най-високо ниво на естроген имат най-висок риск от ранен сърдечен удар. ДИМ Комплекс добавка при хормонален дисбаланс на много добра цена от Swansonможе да помогне за нормализиране на сърдечния риск както при мъжете, така и при жените, свързани с нездравословен или недостатъчен метаболизъм на естроген.
DIM Complex 100 мг 30 капсули | Swanson Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™