Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Proxel 30 капсули | NaturPharma

Proxel 30 капсули | NaturPharma
Proxel 30 капсули | NaturPharma
24.55 лв
Код на продукта : Proxel 30 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.82 лв.

 
Бърза поръчка
Proxel 30 капсули | NaturPharma

Proxel 30 капсули | NaturPharma

  • Срещу симптоми на доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ)
  • Добро средство за регулиране на честотата и болката при уриниране
  • За овладяване на симптомите на свръх-активен пикочен мехур
  • Намалява риска от развитие на рак на простатата
  • Оказва положително влияние върху сексуалната и репродуктивната функция
  • За поддържане на здравето и функциите на простатната жлеза
  • За поддържане на нормалните нива на тестостерон
  • Проксел Капсули за Простата е на топ цена от NaturPharma

Какво знаем за Proxel?

Проксел Капсули за Простата​ на невероятна цена осигурява комбинация от няколко хранителни вещества, които поддържат здравето и функцията на простатата. Съставките в Proxel се набавят от най-висококачествените екстракти от тиквени семки, босвелия, азиатска центела, хелихризум и чаено дърво. Добавките от хиалуронова киселина и витамин Е в съдържанието на хранителната добавка Проксел, която в БиоМол е на уникално добра цена, работят синергично за подобряване на доказаните ползи от растителните екстракти.

Вероятността за развитие на състояния като доброкачествена простатна хипертрофия (ДПХ) при мъжете нараства с възрастта. Всъщност ДПХ е толкова често срещана, че се твърди, че всички мъже ще имат увеличена простата, ако живеят достатъчно дълго. Промените, които могат да се появят, могат да доведат до повишена честота на уриниране, нарушаване на нормалната струя на урината, както и болезнено уриниране, а нерядко проблемите с простата оказват неблагоприятно въздействие върху сексуалната функция и спермогенезата.

Механизмите, водещи до ДПХ, се задействат заради увеличаващото се образуване на дихидротестостерон (DHT), който е метаболит на тестостерона. DHT се синтезира в простатата от циркулиращия тестостерон под действието на ензим 5α-редуктаза. Синергичната комбинация от вещества и билки във формулата на Proxel на супер цена спомага за поддържането на нормална, здравословна структура и функция на простатната жлеза, тъй като нормализира и поддържа нормалната активност на ензима 5α-редуктаза, като по този начин поддържа нормални, здравословни нива на DHT.

Проксел Капсули за нормално уриниране и сексуална функция също влияе върху свързването на DHT с клетките на простатата, което позволява на нормалната и здрава жлеза да функционира правилно. Опитът показва също, че Proxel помага на мъжете да поддържат нормален и здравословен поток на урина.

Проксел Капсули за Простата​ на супер цена може да бъде полезна хранителна добавка за мъже, които желаят да поддържат здравата функция на простатата както преди, така и след появата на признаци на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ).

Как действа Проксел Капсули за Проста​?

Proxel капсули на НатурФарма, продукт, който при нас е на страхотна цена, за първи път комбинира седем съставки в един продукт, който улеснява грижата за простатата благодарение на удобните капсули, които съдържат активните съставки в оптимална концентрация.

Екстракт от тиквени семки

Тиквените семки може да са малки, но те са пълни с ценни хранителни вещества. Дори в малки количества те съдържат значително количество здравословни мазнини, магнезий и цинк. Те също съдържат много антиоксиданти (каротеноиди и витамин Е) и прилично количество полиненаситени мастни киселини, калий, витамин В2 (рибофлавин) и фолати. Изследванията са установили, че добавки, съдържащи тиквени семки, като Proxel капсулите за мъже, имат потенциал да забавят растежа на клетките на рака на простатата. Тиквените семки могат също да помогнат за облекчаване на симптомите на доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). Допълнителни изследвания предполагат, че приемането на тиквени семки или техните продукти като добавки могат да помогне за овладяване на симптомите на свръхактивен пикочен мехур.

Тиквените семки са един от най-добрите природни източници на магнезий и цинк – минерали, които често липсват в диетите на много западни народи. Ниските нива на цинк са свързани с понижено качество на спермата и повишен риск от безплодие при мъжете. Тъй като тиквените семки са богат източник на цинк, те могат да подобрят качеството на спермата. Освен това е установено, че богатите на каротеноиди хранителни добавки като Проксел капсули на перфектна цена намалява риска от ДПХ, докато фитостеролите могат да помогнат за облекчаване на симптомите на ДПХ. Тиквените семки също са с високо съдържание на антиоксиданти и други хранителни вещества, които могат да допринесат за здравословни нива на тестостерон и да подобрят цялостното здраве. Заедно всички тези фактори могат да обобщят въздействието на Проксел за нормално уриниране и сексуална функция на капсули върху нивата на фертилитета и репродуктивната функция. 

Екстракт от босвелия

Босвелия е билков екстракт, извлечен от дървото Boswellia serrata. Смолата от босвелия се използва от векове в азиатската и африканската народна медицина. Смята се, че помага при хронични възпалителни заболявания. Тъй като босвелия е ефективно противовъзпалително средство, Проксел Капсули за Простата​ може да бъде ползван и като болкоуспокояващо средство.

Аюрведичната билка също е класифицирана като фитофармацевтик. Boswellia Serrata, чрез активните си босвелиеви киселини, благоприятства производството на ензим, наречен 5-липоксигеназа, който намалява симптомите на възпаление. Тези противовъзпалителни ефекти са изследвани за техните ползи при остеоартрит. Забележително е, че босвелия изглежда има противоракови свойства, тъй като е мощен инхибитор на ангиогенезата и клетъчната инвазивност. Досегашните изследвания доказват, че босвелия може силно да потисне растежа на тумори (панкреатичен, колоректален) и в някои случаи всъщност да предизвика изчезване на туморните клетки (простатен). Изглежда, че босвелия е много обещаваща антиракова билка и поради тази причина е добавена в състава на Проксел Капсули за Простата​, който предлагаме за Вас на страхотна цена.

Екстракт от азиатска центела

Centella asiatica е традиционна билка, която се използва и е популярна най-вече в Аюрведа, но има известна употреба и в традиционната китайска медицина. Азиатската центела усилва освобождаването на противовъзпалителни сигнални молекули от имунните клетки, известни като макрофаги. Това намалява времетраенето за реакция на организма при инфекции и възпаления и съкращава времето за възстановяване. Освен това, това растение може да инхибира група ензими, които разграждат колагена, като едновременно увеличава скоростта на синтез на колаген. Смята се, че това е в основата на свойството му да увеличава скоростта на зарастване на рани. Възстановителната мощ на центелата допълва чудесно свойствата на останалите растителни екстракти в Proxel Капсули за Проста.

Екстракт от хелихризум

Helichrysum е латинското наименование за цъфтящо растение, което означава „безсмъртен“ или „вечен“. Расте в средиземноморския регион на Южна Европа. Хелихризумът е известен с екзотичния си пикантен аромат и много производители на парфюми го използват в своите продукти.

Цветовете и листата на растенията от хелихризум имат допълнителни приложения в традиционната медицина в Европа. Изследователи са потвърдили, че в състава на Proxel капсули екстрактът от хелихризум има антимикробни и противовъзпалителни свойства. Това означава, че може да помогне в борбата срещу бактерии, вируси и гъбички, които могат да причинят инфекции. Противовъзпалителните свойства на хелихризума могат да намалят симптомите, свързани с инфекция, като подуване, болка и зачервяване. Наблюдавано е силното му влияние при справяне със симптомите в случаите на ДПХ. Хелихризумът може да се използва и за контролиране нивата на инсулин, и за постигане на здравословна инсулинова резистентност.

Екстракт от чаено дърво и витамин Е

Маслото от чаено дърво идва от листата на Melaleuca alternifolia, малко дърво, типично за Австралия, екстракт от него е включен в състава на Проксел. Маслото от чаено дърво съдържа редица съединения, включително терпинен-4-ола, за които е доказано, че убиват определени бактерии, вируси и гъбички. Терпинен-4-ола също така повишава активността на белите кръвни телца, които помагат в борбата с микроби и други чужди нашественици.

Проучванията свързват по-доброто урологично здраве с общата консумация на чай. Мъжете, участващи в проучвания за влиянието на екстракта от чаено дърво, са знаели или подозирали ДПХ и са докладвали подобрено уриниране, стабилна струя, намаляване на неприятното усещане от възпалението и подобряване качеството на живот. Полифенолите са едни от активните съставки в чаеното дърво, които може да са отговорни за подпомагането на управлението на доброкачествената простатна хиперплазия или ДПХ.

Витамин E е смес от различни антиоксидантни токофероли, които са особено ефективни срещу ненаситени мастни киселини и предпазват от увреждане на клетъчните мембрани. Изглежда също понижават нивата на тестостерон. Витамин Е е антиоксидант, намиращ се в растителни масла, пълнозърнести храни и листни зеленчуци. Проучванията върху алфа-токоферол за превенция на рак съобщават за 30-40% намаление на честотата на поява на рак на простатата при мъже, което обяснява мястото му в състава на Проксел Капсули за Проста​, за нормално уриниране и сексуална функция.

Хиалуроновата киселина

Хиалуроновата киселина е прозрачно, лепкаво вещество, което се произвежда естествено от тялото Ви. Установено, че хиалуроновата киселина помага за облекчаване на болката и честотата на уриниране, причинени от уголемена простата при мъжете. Основната хипотеза за това свойство на веществото е, че помага за възстановяване на увреждането на тъканите на пикочния мехур, правейки го по-малко чувствителен към болка. Хиалуроновата киселина в Проксел също помага на ранените тъкани да заздравеят по-бързо, като регулира нивата на възпалението и сигнализира на тялото да изгради повече кръвоносни съдове в увредената зона, което може да редуцира репликирането на зловредни туморни клетки.

Проучванията подчертават, че приемането на Проксел Капсули за Простата​ на супер цена редовно за продължително време оказва засилващо действие. Всъщност препоръчителният период на приемане на продукта е от 3 до 6 месеца за постигане на оптимални резултати.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в една доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от тиквени семки (Cucurbita pepo) 120 мг **
Сух екстркт от азиатска центела (Centella asiatica) 100 мг **
Екстракт от босвелия (Boswellia serrata) 50 мг **
Сух екстракт от жълт смил (Helichrysum stoechas) 50 мг **
Хиалуронова киселина 25 мг **
DL - алфа токоферил ацетат (12 мг витамин Е) 24 мг α -TE **
Масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia) 1 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, малтодекстрин (стабилизатор), магнезиев стеарат, тиксозил (емулгатори).

Важно: Не приемайте, ако имате свръхчувствителност към някоя от съставките. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Съхранение: На сухо място, при температура под 25 градуса. Да не се използва след изтичане на срока на годност. Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™