Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Естроген Формула 468 мг 60 капсули | Webber Naturals

Естроген Формула 468 мг 60 капсули | Webber Naturals
Естроген Формула 468 мг 60 капсули | Webber Naturals
Естроген Формула 468 мг 60 капсули | Webber Naturals
49.60 лв.
Код на продукта : FemmeCalm™ Еstrogen Formula 60 V Caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Продуктът не е наличен

КатегорииЕстроген Формула 468 мг 60 капсули | Webber Naturals

  • Подпомага здравословния метаболизъм на естроген
  • Поддържа здравето на гърдите и цервикалната тъкан
  • Намалява дискомфорта, свързан с менструалния цикъл, PMS и менопаузата
  • Доставя полезни вещества, съдействащи за чернодробната детоксификация
  • Премахва излишния естроген
  • Антиоксидантна активност
  • Естроген Формула 468 мг 60 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Естроген Формула?

Естрогенът е необходим за правилното функциониране на организма. Когато всички хормони са балансирани, тогава тялото работи така, както трябва, но при излишък на хормони възникват различни проблеми. Метаболизмът на естрогените е много деликатен, сложен и уязвим процес, който може да бъде разрушен от редица неблагоприятни фактори на околната среда. Това води до развитие на хормон-зависими заболявания от пролиферативен характер: мастопатия, миома на матката, ендометриоза.

В тялото естрогените под въздействието на ензими, произвеждани в черния дроб, преминават през трансформация с образуването на метаболити, условно разделени на „добри", „лоши" и „опасни". Организмът на здравата жена сам поддържа физиологичното равновесие между „лошите" и „добрите" естрогенни метаболити. Понякога в този процес обаче се намесват неблагоприятните фактори на околната среда като контактът с естрогеноподобни вещества, стресът и диетата, които въздействат на организма. Системата започва да функционира неправилно. Прекомерният брой „лоши" метаболити на естрогените стимулира пролиферацията (засилено нарастване) на клетките в женските органи – матката, млечните жлези. И вследствие на това се развиват хормоно-зависими заболявания (мастопатия, ендометриоза, фибромиома и полипи на ендометриума на матката).

Учените са открили цял клас биоактивни вещества (фито-съединения), които могат да повлияят на метаболизма на естрогените в тялото на жената. Именно такива ващества съдържа формулата на продукта Естроген Формула 468 мг 60 капсули от Webber Naturals на уникална цена, който ще подпомогне здравословния метаболизъм на естроген във Вашия организъм.

Как действа Естроген Формула на капсули?

FemmeCalm™ Еstrogen Formula 60 V Caps съдържа ефективна комбинация от фитонутриенти, за които е известно, че могат да повлияят върху метаболизма на естрогените и да го държат в здравословни граници. Тази хранителна добавка е чудесно средство за борба с обезпокоителните заболявания, дължащи се на високите естрогенни нива, които докосват все повече жени. Тя е част от продуктите FemmeCalm на Webber Naturals. Всички добавки от тази линия са формулирани на базата на научни наблюдения и съдържат стандартизирани екстракти от ключови растителни продукти, известни с подпомагането на специфичните здравословни проблеми на жените.

Един от растителните екстракти, включени при формулирането на FemmeCalm Естроген Формула 468 мг на капсули, е индол-3-карбинол. Това е органично съединение, което е създадено от глюкозинолати, подложени на действието на ензима мирозиназа. Източник на естествената му форма са кръстоцветните зеленчуци (като брюкселско зеле, броколи, карфиол, зеле). Това хранително вещество стимулира здравословния естрогенен метаболизъм чрез променяне баланса на естрогенните метаболити в организма Ви към „безопасната" форма, наречена 2-хидроксиестрон. Свързва свободните кислородни радикали и почиства Вашия организъм чрез премахване на метаболитните отпадъци от тялото.

Също така FemmeCalm™ Еstrogen Formula съдържа DIM (дииндолилметан), естествено срещащ се фитонутриент, който има способността да балансира естрогенните съединения. Спомага за поддържането на подходящите нива на "добър" естроген и намалява вредните метаболити, както и защитава от рак на гърдата, ендометриума и на маточната шийка. Дииндолилметан се образува в тялото Ви в резултат на хидролитичното разграждане на глюкозинолатите, които се срещат в зеленчуците от семейство Brassicaceae. Към тях принадлежат броколите, зелето и карфиолът. За съжаление, това съединение е доста нестабилно и се разпада при топлинна обработка, което води до значително понижаване на неговата бионаличност.

Основният механизъм на действие на DIM се основава на способността му да променя модела на естрогенните трансформации. Съединението допринася за повишаване на нивото на полезен 2-хидроксиестрон по отношение на 16а-хидроксиестрон, за който се смята, че има канцерогенни свойства.

DIM насърчава нормализирането на естрогенните нива – предотвратява колебания и предпазва от прекомерен растеж или намаление на нивата на естроген. Освен това DIM е инхибитор на ароматазата, така че да ограничи превръщането на тестостерон в естроген. Механизмът на действие на дииндолилметан допринася за намаляване на активността на естрогените във Вашия организъм, както и за свеждане до минимум на вредните им форми.

Продуктът Естроген Формула 468 мг на капсули с добра цена съдържа екстракти от зелен чай, стандартизиран до 80% катехини, 45% EGCg; куркума, стандартизиран до 95% куркуиноиди и млечен бодил, стандартизиран до 60% флавоноиди и Ви ги осигурява в постоянна и ефективна доза с всяка капсула.

В зеления чай са открити четири основни катехини: епикатехин (ЕС), епигалокатехин (EGC), епикатехин галат (ECG) и епигалокатехин галат (EGCG). Epigallocatechin gallate (EGCG) е мощен антиоксидант – 100 пъти по-силен от витамин С и 25 пъти по-силен от витамин Е и мощен инхибитор на топоизомеразата, някои химиотерапевтични лекарства работят подобно, благодарение на това има антитуморни свойства.

Куркуиноидите – активната съставка на куркумата – са една от най-ефективните мерки в борбата срещу реактивните кислородни видове, тъй като ефективно предпазва клетките от увреждане. Те показват широко въздействие в борбата срещу продължителните възпаления, които са механизми, свързани с раковите и други дегенеративни заболявания. Индикациите за такива свойства включват спад на нивото на С-реактивен протеин в резултат от приема на тези съединения. Учените са установили също повишаване нивото на адипонектин, произвеждан от мастните клетки, който има противовъзпалителен потенциал. Потвърдено е също така, че куркуиноидите влияят върху нивата на определени интерлевкини, от чието наличие до голяма степен зависи нормалното функциониране на имунната система.

Флавоноидният комплекс, съдържащ се в млечния бодил, има мощни антиоксидантни свойства. Техният основен представител е силимарин, който показват много широк спектър от про-здравни свойства. Използва се главно за поддържане на множество чернодробни функции. Състои се от флавонолигнани (силибин, изосилибин, силикристин, силидианин, таксофилин). Наличните източници показват, че силимарин е с много широко приложение: има антиоксидантни, противовъзпалителни, детоксикиращи, антипролиферативни и антиспазмодични свойства, предпазва черния дроб от токсини и стабилизира структурата на клетъчните мембрани.

За да обобщим, Естроген Формула 468 мг 60 капсули от Webber Naturals на супер изгодна цена е добавка, която позволява възстановяване на правилното хормонално регулиране при жените. Тя е чудесно средство за борба с обезпокоителните заболявания, дължащи се на високите естрогенни нива. Приемът на продукта ще Ви помогне да се справите с дискомфорта, придружаващ PMS, проблеми с менструацията и също така позволява да се облекчат симптомите на менопаузата. Освен това ще бъде една добра превенция на хормоно-зависимите заболявания – мастопатия, ендометриоза, фибромиома, полипи на ендометриума на матката и рак на гърдата.

Препоръчителен прием: 3 капсули дневно с храна или според указанията на лекар. Консултирайте се с Вашия лекар за по-дълга употреба от 12 седмици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Калциев Д-Глюкарат 75 мг **
Индол-3-Карбинол 75 мг **

Зелен чай екстракт /Camellia sinensis/ (листа)

(80% катехини, 45% EGCG, < 1% кафеини)

50 мг **
DIM (Дииндолилметан) 25 мг **

Куркума екстракт /Curcuma longa/ (коренище)

(95% куркуминоиди)

25 мг **

Бял трън екстракт /Silybum marianum/ (семена),

стандартизиран до 60 % силимарин

25 мг **

Розмарин екстракт 6:1 /Rosmarinus officinalis/ (листа)

(6% карнозинова киселина)

12,5 мг **
Домат екстракт / Lycopersicon esculentum/ (плод) 50 мг **
Ликопен 2,5 мг **
Броколи пудра /Brassica oleracea var. italic / (покълнали) 27,5 мг **
Сулфорафан 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (карбохидратна гума, пречистена вода), микрокристална целулоза, магнезиев стеарат с растителен произход (лубрикант), силициев диоксид.

Не съдържа пшеница, глутен, млечни продукти, захар, яйца, соя, риба, фъстъци, миди, сол, животиснки продукти, изкуствени аромати, подсладители, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се използва по време на бременност и кърмене! Спазвайте препоръчаната дневна доза! Не употребявайте продукта като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да се съхранява на сухо и хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™