Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Защо да избираме само качествени парфюми?

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Коса, кожа и нокти, Забавни | Все още няма коментари. | 1436 прегледа на този пост

Съдържание на Защо да избираме само качествени парфюми?


Парфюмите ни дават повече увереност и самочувствие. Казват, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Отдавна обаче фразата може да се перифразира: „По дрехите и парфюма посрещат...”. Защо парфюмът ни е толкова важен? По-силно ли влияе върху впечатлението ни обонянието в сравнение с другите сетива? Отговорите на тези въпроси прочетете по-долу.

7 причини парфюмът да е важен:

Промяна на настроението

Когато срещнем човек, чийто аромат усещаме, той е винаги по-добре възприеман. В съзнанието ни този човек е старателен и грижещ се за себе си. Затова и носенето на дълготраен парфюм, който останалите хора могат да усещат цял ден (собственото ни обоняние се адаптира към аромата и трудно го разпознава), е показател за това колко добре желаем да бъдем приети. Освен това съзнанието, че ухаем добре, няма да позволи настроението ни да падне, мислейки си обратното.

Добро прикритие на неприятни миризми

Да, душът е най-добрият и хигиеничен вариант за справяне с неприятните миризми от тялото. Но при напрегнат дълъг ден това обикновено не е вариант. Затова и качественият дълготраен парфюм е много добро решение.

Забелязват Ви

Няма как силният отличителен парфюм да не бъде забелязан от останалите, независимо дали самият аромат им харесва или не. И в двата случая присъствието Ви ще бъде затвърдено и ще се чувствате по-уверени в себе си.

Силно впечатление

Качественият парфюм не само ще накара другите да Ви забележат, но и ще им направите силно впечатление. Той е като част от имиджа на човека, който иска да бъде оценен високо. Някак си е трудно да си представим човек със скъп костюм, но без силен и отличителен парфюм.

Ароматите правят по-добро впечатление в чуждите очи.

Качествените парфюми са навик

Веднъж свикнали със силното трайно ухание, трудно ще се разделите с него и с предимствата, които то Ви носи. Тоалетната вода, която губи своето действие след часове, няма да се вписва в изискванията Ви. Затова просто превъзпитайте вкуса си.

Заблудата да се чувстваме по-богати

Тази заблуда никак не е за пренебрегване, тъй като според психолозите позитивното мислене е пътят и посоката към това да постигаме целите си. Затова ако се чувстваме по-богати и по-уверени, психологически ще се доближаваме до целите си. А парфюмът е средство за постигане на този психологически ефект.

По-добро впечатление

Парфюмът не само ще накара да Ви забележат, да имат по-трайно впечатление за Вас, но и това впечатление ще бъде по-положително. Ароматът и паметта са тясно свързани в съзнанието ни и често се сещаме за даден човек именно по аромата, който той е оставил в паметта ни.

Самата Шанел дава като съвет винаги да се носи качествен парфюм, а това в днешно време е въпрос на избор, тъй като новите начини за производство и съхранение на ароматите предлагат на пазара редица качествени и силни парфюми.

Защо да избираме само качествени парфюми? Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™