Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Водата ускорява метаболизма, а той яде мазнини

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Здравословно хранене, Отслабване, Полезни съвети за здраве | Все още няма коментари. | 4478 прегледа на този пост

Съдържание на Водата ускорява метаболизма, а той яде мазнини


Поемането на вода ви кара да се чувствате сити или с пълен стомахПолзите от питейната вода са много. Както земята, така и човешкото тяло са съставени от 70% вода. Мнозина от нас не консумират достатъчно вода дневно и при 80% от тях се забелязват затлъстяване, наднормено тегло, отпадналост. С попълването на този резервоар дневно ще започнете да усещате промяната още от първия ден. Ние ще Ви дадем 5 съвета как да улесните създаването на този навик. Целта е поемането на 2-3 литра всеки ден.

1. Поемането на вода Ви кара да се чувствате сити или с пълен стомах. Изследвания показват, че ако пиете 2 чаши вода преди хранене, това ще Ви накара да поемете 75 калории по-малко. Това може за Вас да е нищо – за целия ден – 150 калории – едно пакетче солети, но тогава погледнете го за една година – това са 52,800 калории по-малко. около 7,000 калории са 1 килограм, разделете 52,8/7 и ще получите отслабване 7,5 килограма за година. Впечатляващо, нали?

2. Целта Ви, като сваляте килограми, надали е свалянето на мазнини от черния дроб или бъбреците. От друга страна, един бърз урок може да Ви помогне да разберете какво правят те. Бъбреците премахват остатъците, а черният дроб превръща усвоените мазнини в енергия (метаболизъм). Ако бъбреците не получат достатъчно вода, за да преработят остатъците, те се обръщат към черния дроб за помощ. Отвръщайки на този зов за помощ, черният дроб няма достатъчно време да Ви спаси от недостига на вода и от мазнините. Естествено е, че мазнините остават неразградени и се натрупват в организма Ви. Поемайки повече вода, Вие помагате на бъбреците да се справят сами и дават възможност на черния дроб да изгори мазнините и да Ви даде енергия. Нещо като кафето сутрин, само че с целодневен ефект.

Пиенето на вода спомага образуването на мускулна маса.3. Липсата на вода значи липса на енергия. Ако се върнете към урока, липсата на вода е пряко свързана с липсата на енергия. Отслабването е пряко свързано с движение, с активност, с живия организъм. Как ще практикувате своето хоби, ако не сте жизнени, енергични? Енергията е жизнено важна храна и за мозъка и неговите функции и пряко влияе на креативността.

4. Пиенето на вода спомага образуването на мускулна маса. Не си го представяйте, че ще станете културисти(ки) само с вода. Всеки знае, че загубата на тегло е пряко свързана с мускулите – повече мускули – повече площ, горяща мазнини, дори в покой. От друга страна, пренасянето на хранителните вещества и кислорода в тялото става чрез кръвта. Тя е 90% вода, затова дайте на тялото си достатъчно вода и може само да се наслаждавате на желания ефект.

емски учени са изследвали влиянието на метаболизма спрямо прието количество вода5. Метаболизмът  ключът при премахването на мазнините. Немски учени са изследвали влиянието на метаболизма спрямо приетото количество вода. При състояние на покой, ако поглъщате 2 чаши вода, след 10 минути метаболизъта видимо ще се забърза. По-интересното е, че след 40 минути метаболизмът ще се забърза с 30% и ще се задържи в това състояние повече от 1 час. На всеки час поемайте по 2 чаши вода (400 мл.) и това ще Ви гарантира 10 часа по-бърз метаболизъм през деня. Пресметнато в изгорени калории, можете да отслабнете още 2 кг. на година, добавени към 7,5-те кг. от първия съвет.

Какво се получава накрая: 9.5 кг. на година може да свалите, без да си променяте хранителния режим. Пийте вода.

Автор: Данаил Делчев | Източник: http://www.webmd.com/

Водата ускорява метаболизма, а той яде мазнини Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™