Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Топ хранителни добавки, подпомагащи зрението

Търсене в блога
Горещо от Блога

Съдържание на Топ хранителни добавки, подпомагащи зрението


Поради редица причини от нашето ежедневие като напрегнатата работа на компютър и постоянното използване на таблети, телефони, телeвизори, очите ни често са преуморени и раздразнени. Затова включването на подходящите хранителни добавки със сигурност може да ни помогне за остротата на зрението, за поддържането на очите здрави и за предпазването им от преждевременно остаряване. Кои са топ хранителните добавки за по-добро зрение?

5 топ хранителни добавки за по-добро зрение и здрави очи:

Формула за зрението Ocu Support 60 капсули Now Foods

Ежедневните ни навици увреждат очите. Тази формула за зрението съдържа в себе си най-активните компоненти за по-добро зрение и за по-здрави очи. Това именно са:

 • Лутеин, чиято основна функция е да предпазва очите от развитие на перде на очите, както и от развитие на макулна дегенерация на окото, към която са най-вече предразположени хора, страдащи от диабет, както и пушачите. Лутеинът е силен антиоксидант и предпазва от вредното въздействие на околната среда, на изкуственото осветление и на компютърните екрани.
 • Зеаксантин е друг силен антиоксидант, който се бори с процесите на остаряване и най-вече се прилага за предпазване от преждевременно остаряване на клетките.
 • Червена боровинка е едно натурално средство за борба с преуморените и раздразнени очи. При напредване на възрастта тя е особено препоръчителна.
 • Селен е минерал, който предпазва от очното заболяване катаракта.

 Astaxanthin 12 мг 30 гел-капсули I Jarrow Formulas

Астаксантин е каротиноид, природен пигмент с ярко червен цвят. Веществото е получено за пръв път през 1938 година от месо на омари, след което е открито и в други морски продукти (скариди, раци), риба, червен хайвер, в птиче месо и дори в растителни влакна. Най-голямо количество Астаксантин се съдържа в клетките на микро-водораслите Haematococcus pluvialis, обитаващи хавайските брегове.

Астаксантин играе ролята на важен антиоксидант, който предпазва клетките, включително тези на очите, от вредното въздействие на свободните радикали. По този начин този продукт защитава ретината и я прави значително по-здрава.

Best Lutein 20 мг 30 гел-капсули I Doctor`s Best

Лутеин не е витамин, а ксантофил – пигмент, който се отнася към групата на каротиноидите. Максимално това вещество е концентрирано в окото, което обуславя неговата голяма роля във физиологията на зрението. Човешкият организъм се нуждае от лутеин, но не е в състояние да синтезира собствен. За очите лутеин е много важен:

 • За по-голяма яснота на зрението;
 • Подобрява здравето на очите;
 • Съхранява целостта на ретината;
 • Защитава зрението от вредното въздействие на УВ-лъчите;
 • Играе ролята на антиоксидант – предпазва очите от въздействието на свободните радикали;
 • Помага при заболяването катаракта;
 • Използва се срещу ретинна дистрофия.

Хранителните добавки помагат да подобрим зрението си. Beta Carotene 25,000 IU 100 дражета I Now Foods

Каротин е жълто-оранжев растителен пигмент, който се намира в плодовете, цветчетата и листата на растенията и им придава съответния цвят. Каротините се образуват в растенията в процеса на фотосинтеза, а също така биват произвеждани от гъбите, бактериите и водораслите. Те се явяват предшественици на витамин А, попадайки в организма са способни да се превръщат в ретинол. По своята структура представляват ненаситени въглехидрати, като се разделят на четири вида: алфа-, бета-, гама- и делта-каротин. За най-значим сред тях се счита бета-каротин, тъй като, за разлика от останалите форми, той се преобразува на 100% във витамин А.

Като хранителна добавка, Beta Carotene 25,000 IU 100 дражета от Now Foods, е антиоксидант и стимулатор на имунната система. Той играе съществена роля във формирането на епителната тъкан, влизаща в състава на кожата, жлезите и лигавиците, които покриват органите на дихателния, храносмилателния, пикочно-половия тракт, както и на очите. Затова бета-каротин със сигурност подобрява зрението и се грижи за здравето на очите.

Blackcurrant + Lutein 60 капсули I Jarrow Formulas

Blackcurrant Lutein е комбинация от касис, лутеин и зеаксантин, съдържа полифеноли и антиоксиданти, които играят важна роля както за зрението на човека, така и за цялостното му здравословно състояние.

Като хранителна добавка Касис Лутеин и Зеаксантин от Jarrow Fromulas на уникална цена представлява мощно средство за укрепване здравето на очите, тъй като в съчетанието на неговите съставки има намаляващи умората, повишаващи защитата на очите и облекчаващи очния дискомфорт свойства. Има невероятен цялостен ефект върху човешкия организъм.

Топ хранителни добавки, подпомагащи зрението Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™