Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Офис упражнения за тонус

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Спорт, тренировки и упражнения | Все още няма коментари. | 4375 прегледа на този пост

Съдържание на Офис упражнения за тонус


Можем да спортуваме и на стола

Разтягане на гръбнака.

Натоварени с много работа, често не намираме време за спорт. По-лошото е, че много хора по цял ден не стават от компютрите си и така напълно се обездвижват. Ако искате да вкарате тялото си отново във форма, но нямате време да отскачате до фитнеса, ето няколко лесни упражнения, подходящи за изпълнение в офиса. Те ще Ви помогнат да раздвижите и тонизирате тялото си, за да изкарате по-лесно остатъка от работния ден.

Разтягане на гръбнака

Останете седнали на стола си. Разперете ръцете встрани, като ги държите много стегнати. След това ги изнесете догоре, като се опитвате максимално да разтегнете гръбнака и врата. След това отново свалете до средата на тялото и додолу. В тази последователност повторете упражнението 10-15 пъти, докато почувствате облекчение и разтягане в гърба.

Огъване на гърбаОгъване на гърба

Застанете с прав гръбнак седнали на стола и хванете с длани едното си коляно. Пренасяйки напрежението върху него, опитайте да огънете максимално напред гръбнака, като трябва да чувствате напрежение в долните мускули на гърба. Повторете огъването напред няколко пъти. След това изпълнете същото, но извийте гръбнака назад, като котка. Наведете цялото тяло леко надолу и задръжте. Повторете упражнението с двете извивания последователно 10 пъти.

Упражнение за бедратаУпражнение за бедрата

Изправете гръбнака. Може да се подпрете с ръце на стола. Изнесете единия си крак точно напред. Стегнете много силно и задръжте. В тази позиция раздвижете глезена, като го развъртите на едната и на другата посока. Можете да раздвижите и колянната става, като правите кръгчета от колената в ляво и в дясно. Повторете 20 пъти. За изгаряне на телесните мазнини и постигане на мечтаната фигура опитайте Fitmiss Burn капсули.

КлековеКлекове

Станете от стола. Застанете зад него и с ръце се подпрете на облегалката му. Придържайки се за опора към стола, започнете да правите клекове. Ако предпочитате, може да вдигнете ръцете горе над главата си, за да разтягате и гърба. Направете толкова клекове, колкото Ви е приятно, но опитайте да изпълните поне 15 броя. Ако искате да се разделите с досадните мазнини и да отслабнете трайно, изберете ABC Акай бери.

Упражнение за крака и равновесие

Упражнение за крака и равновесие

Застанете зад стола. Хванете се за облегалката и се завъртете настрани. Вдигнете единия крак със свито коляно. Дръжте крака много стегнат, като опитвате да изтеглите максимално нагоре. След това развъртете прасеца от коляното. Ако можете, изнесете крака прав напред и задръжте. За подобряване на равновесието свалете ръката си от стола и изнесете ръцете встрани и нагоре. Опитайте се да запазите баланс. Повторете в тази последователност 10 пъти.

Упражнение за глезен и прасци.

Красиви глезени и стегнати прасци

Застанете зад стола. Изправете гръбнака и цялото тяло. Стегнете всички мускули. Вдигнете се на пръсти и задръжте. Повторете 10-15 пъти с по-бързо темпо. Направете почивка и след това отново повторете. След като приключите разтърсете и развъртете глезените и прасците. Ако искате да отслабнете, вижте Подробна програма на 90-дневната диета.

Офис упражнения за тонус Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
×

Зеодерм хидратиращ крем - уникален, изключително хидратиращ крем, който заздравява и регенерира кожата и слага край на сърбежа и възпалената кожа!

#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™