Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson

Търсене в блога
Горещо от Блога
| Публикувано в Новини, Хранителни добавки и продукти | Все още няма коментари. | 752 прегледа на този пост

Съдържание на Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson


Това е информативна статия! Този продукт не се предлага!

Мелатонин (Melatonin) 3 мг капсули Цена | Swanson

 • Повишава имунната защита на тялото
 • Бори се с проблемите със съня и смяната на часовите пояси
 • Регулира циклите на период на сън и период на бодърстване
 • Има противораково действие
 • Бори се със състоянията на депресия и стрес
 • Подпомага секрецията на други важни хормони
 • Помага в периода на менопаузата
 • Подобрява съня и възстановяването след трениране
 • Има антиоксидантно свойство
 • Мелатонин (Melatonin) 3 мг 60/120 капсули на топ цена от Swanson спира процеса на стареенето

Какво знаем за Melatonin?

Мелатонин от Swanson има антиоксидантно действие и помага при менопауза

Много хора вече са чували за хормона на съня – Мелатонин. Наричат го също хормона на живота или дълголетието. Учените и до днес изучават свойствата на това вещество, но положителното му въздействие върху организма на човека и неговата необходимост за нормалния живот вече са установени.

Мелатонин се „появява” в човешкия организъм по няколко начина:

 • По естествен начин се продуцира в организма
 • Постъпва заедно с някои хранителни продукти в тялото
 • Може да постъпи в организма чрез лекарствени продукти и био добавки като хранителната добавка на Swanson Мелатонин 3 мг капсули, която е на страхотна цена.

В организма Мелатонин се синтезира от епифизата, неговата главна функция е способността му да ръководи денонощния ритъм на организма на човека. Изследвания от 60-те години на миналия век доказали, че Мелатонин притежава още редица други свойства – животните с премахната епифиза стареели забележимо по-бързо от нормалните животни, а включването в организма на обикновените животни на екстракти от епифизната жлеза довело до значително удължаване на техния живот.

Как действа Мелатонин на капсули?

Мелатонин на супер цена подобрява качеството на съня и регулира денонощния цикъл

Мелатонин е ключовият координатор на биологичните ритми. В този аспект Melatonin 3 мг 60 или 120 капсули поддържа циклите на съня и бодърствуването, денонощните промени на двигателната активност и температурата на тялото. Помага на хората, страдащи от хронични нарушения в циркадния ритъм, да заспиват по лесно – например на хора, които работят нощем. Също така ефективно помага и на тези, които сменят часовите пояси. Действа добре при безсъние и подобрява качеството на съня при тези хора, които привидно спят нощем, но на сутринта все пак се чувстват уморени и „разбити”. Мелатонин 3 мг капсули влияе на секретирането на други хормони и невромедиатори. Основното му влияние е върху ендокринната система, като спира секретирането на гонадотропини. Освен това намалява секрецията на други тропни хормони от предния дял на хипофизата – кортикотропин, тиротропин, соматотропин. Намалява чувствителността на клетките на хипофизата към гонадотропин-освобождаващия фактор и спира неговото секретиране. При проведени експерименти е доказано, че може да повишава съдържанието на гама-аминомаслената киселина (ГАМК) и снижава съдържанието на серотонин в средния мозък и хипоталамуса.

Melatonin 3 mg 60/120 capsules от Swanson неутрализира разрушителните последици от окислителните процеси, които са основната причина за остаряването и отпускането на кожата.

Мелатонин от Bulgaricus се бори със стареенето и намалява риска от развитие на рак

Най-важната функция е неговата антиоксидантна активност, която се проявява в организма навсякъде, тъй като той прониква във всички органи и тъкани. Механизмът на антиоксидантното действие на този продукт е следното: мелатонин има способността да свързва свободните форми на кислород, включително и тези, образували се при пероксидация на липидите, хидроксилните радикали и екзогенните канцерогени, и активира пероксидацията на глутатион – фактор, който защитава организма от свободно-радикалното увреждане. Основната антиоксидантна функция на Мелатонин от 3 мг на капсули е насочена към защитата на ДНК. В по-малка степен защитава и протеините и липидите.

Мелатонин е най-силният от известните ендогени, поглъщащи свободните радикали. Хранителната добавка има и антистресов ефект. Защитава организма от неблагоприятни въздействия и стресове. Сменя отрицателното емоционално състояние, намалява тревожността, която е предизвикана от различни видове стрес, и стабилизира дейността на различните системи с нарушени функции поради стрес. Също така блокира и процесите по производство на кортизол от надбъбречните жлези по време на различни раздразнения и нервозност.

Мелатонин на изумителна цена осигурява почивка и се грижи за доброто настроение

Melatonin от 3 мг капсули подпомага регулирането на функциите на имунната система. Продуктът регулира функциите на тимусната и щитовидната жлеза, като повишава активността на Т-клетките и фагоцитите, което предпазва от редица заболявания и забавя растежа на раковите клетки. Ако в организма попадне някаква инфекция, имунните клетки я неутрализират. Мелатонин стимулира тези имунни клетки, те стават по-активни и повече и това води до по-голямата устойчивост на организма към инфекциозни заболявания.

Мелатонин 60/120 капсули на изгодна цена има антираков ефект. Съдейства за преустановяване пролиферацията и повишава нивата на апоптоза в туморните клетки, намалява тяхната активност и спира деленето им. При употребата на тази добавка съществено се снижава рискът от развитие на рак на гърдата, като въздейства върху естрогеновите рецептори и намалява нивата на естроген. Melatonin 3 мг на капсули намалява депресията, изчезват симптомите на сезонното афектно разстройство, свързано с недостатъчната осветеност в зимния период. Той често работи по-ефективно от много известни антидепресантни, но няма тези странични ефекти, които се проявяват при тежките медикаменти срещу депресията.

Този продукт оказва влияние и върху продължителността на живота. Доказано е, че веществото мелатонин може да удължи човешкия живот с 20%. Също така като хранителна добавка Мелатонин от 3 мг 60/120 капсули на Swanson намалява процента на мазнините в организма и може да бъде профилактично средство при затлъстяване. Намалява оксидативния стрес след тренировка, подобрява съня и ускорява възстановяването след упражнения, което е много важно в културизма и другите спортни дисциплини. Продуктът способства и намаляването на симптомите на менопаузата. Това е така, тъй като подобрява работата на щитовидната жлеза и хипофизата.

Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson Автор: Biomall.bg | .
Биомол - Магазин за хранителни добавки за здраве и красота!
Биомол се стреми да Ви предложи интереси статии на теми - живота, хранителни добавки, здравословно хранене и различни болести и превенцията им.
Рейтинг: 4.9


Коментари (0)

Напишете коментар

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML не е преведен!
Рейтинг: Лош            Добър

Въведете кода за сигурност от картинката:
×

Зеодерм хидратиращ крем - уникален, изключително хидратиращ крем, който заздравява и регенерира кожата и слага край на сърбежа и възпалената кожа!

#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™