Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson

Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson
Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson
Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson
9.70 лв
Код на продукта : Melatonin 3 mg 60/120 Capsules
Тегло: 0.30 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 60
Цена на доза: 0.16 лв.

* Вид опаковка: 
Бърза поръчка
Melatonin 3 мг 60/120 капсули | Swanson

Мелатонин 3 мг 60/120 капсули | Swanson

 • Повишава имунната защита на тялото
 • Бори се с проблемите със съня и смяната на часовите пояси
 • Регулира циклите на период на сън и период на бодърстване
 • Има противораково действие
 • Бори се със състоянията на депресия и стрес
 • Подпомага секрецията на други важни хормони
 • Помага в периода на менопаузата
 • Подобрява съня и възстановяването след трениране
 • Има антиоксидантно свойство
 • Мелатонин (Melatonin) 3 мг 60/120 капсули на топ цена от Swanson спира процеса на стареенето

Какво знаем за Melatonin?

Мелатонин от Swanson има антиоксидантно действие и помага при менопауза

Много хора вече са чували за хормона на съня – Мелатонин. Наричат го също хормона на живота или дълголетието. Учените и до днес изучават свойствата на това вещество, но положителното му въздействие върху организма на човека и неговата необходимост за нормалния живот вече са установени.

Мелатонин се „появява” в човешкия организъм по няколко начина:

 • По естествен начин се продуцира в организма
 • Постъпва заедно с някои хранителни продукти в тялото
 • Може да постъпи в организма чрез лекарствени продукти и био добавки като хранителната добавка на Swanson Мелатонин 3 мг капсули, която е на страхотна цена.

В организма Мелатонин се синтезира от епифизата, неговата главна функция е способността му да ръководи денонощния ритъм на организма на човека. Изследвания от 60-те години на миналия век доказали, че Мелатонин притежава още редица други свойства – животните с премахната епифиза стареели забележимо по-бързо от нормалните животни, а включването в организма на обикновените животни на екстракти от епифизната жлеза довело до значително удължаване на техния живот.

Как действа Мелатонин на капсули?

Мелатонин на супер цена подобрява качеството на съня и регулира денонощния цикъл

Мелатонин е ключовият координатор на биологичните ритми. В този аспект Melatonin 3 мг 60 или 120 капсули поддържа циклите на съня и бодърствуването, денонощните промени на двигателната активност и температурата на тялото. Помага на хората, страдащи от хронични нарушения в циркадния ритъм, да заспиват по лесно – например на хора, които работят нощем. Също така ефективно помага и на тези, които сменят часовите пояси. Действа добре при безсъние и подобрява качеството на съня при тези хора, които привидно спят нощем, но на сутринта все пак се чувстват уморени и „разбити”. Мелатонин 3 мг капсули влияе на секретирането на други хормони и невромедиатори. Основното му влияние е върху ендокринната система, като спира секретирането на гонадотропини. Освен това намалява секрецията на други тропни хормони от предния дял на хипофизата – кортикотропин, тиротропин, соматотропин. Намалява чувствителността на клетките на хипофизата към гонадотропин-освобождаващия фактор и спира неговото секретиране. При проведени експерименти е доказано, че може да повишава съдържанието на гама-аминомаслената киселина (ГАМК) и снижава съдържанието на серотонин в средния мозък и хипоталамуса.

Melatonin 3 mg 60/120 capsules от Swanson неутрализира разрушителните последици от окислителните процеси, които са основната причина за остаряването и отпускането на кожата.

Мелатонин от Bulgaricus се бори със стареенето и намалява риска от развитие на рак

Най-важната функция е неговата антиоксидантна активност, която се проявява в организма навсякъде, тъй като той прониква във всички органи и тъкани. Механизмът на антиоксидантното действие на този продукт е следното: мелатонин има способността да свързва свободните форми на кислород, включително и тези, образували се при пероксидация на липидите, хидроксилните радикали и екзогенните канцерогени, и активира пероксидацията на глутатион – фактор, който защитава организма от свободно-радикалното увреждане. Основната антиоксидантна функция на Мелатонин от 3 мг на капсули е насочена към защитата на ДНК. В по-малка степен защитава и протеините и липидите.

Мелатонин е най-силният от известните ендогени, поглъщащи свободните радикали. Хранителната добавка има и антистресов ефект. Защитава организма от неблагоприятни въздействия и стресове. Сменя отрицателното емоционално състояние, намалява тревожността, която е предизвикана от различни видове стрес, и стабилизира дейността на различните системи с нарушени функции поради стрес. Също така блокира и процесите по производство на кортизол от надбъбречните жлези по време на различни раздразнения и нервозност.

Мелатонин на изумителна цена осигурява почивка и се грижи за доброто настроение

Melatonin от 3 мг капсули подпомага регулирането на функциите на имунната система. Продуктът регулира функциите на тимусната и щитовидната жлеза, като повишава активността на Т-клетките и фагоцитите, което предпазва от редица заболявания и забавя растежа на раковите клетки. Ако в организма попадне някаква инфекция, имунните клетки я неутрализират. Мелатонин стимулира тези имунни клетки, те стават по-активни и повече и това води до по-голямата устойчивост на организма към инфекциозни заболявания.

Мелатонин 60/120 капсули на изгодна цена има антираков ефект. Съдейства за преустановяване пролиферацията и повишава нивата на апоптоза в туморните клетки, намалява тяхната активност и спира деленето им. При употребата на тази добавка съществено се снижава рискът от развитие на рак на гърдата, като въздейства върху естрогеновите рецептори и намалява нивата на естроген. Melatonin 3 мг на капсули намалява депресията, изчезват симптомите на сезонното афектно разстройство, свързано с недостатъчната осветеност в зимния период. Той често работи по-ефективно от много известни антидепресантни, но няма тези странични ефекти, които се проявяват при тежките медикаменти срещу депресията.

Този продукт оказва влияние и върху продължителността на живота. Доказано е, че веществото мелатонин може да удължи човешкия живот с 20%. Също така като хранителна добавка Мелатонин от 3 мг 60/120 капсули на Swanson намалява процента на мазнините в организма и може да бъде профилактично средство при затлъстяване. Намалява оксидативния стрес след тренировка, подобрява съня и ускорява възстановяването след упражнения, което е много важно в културизма и другите спортни дисциплини. Продуктът способства и намаляването на симптомите на менопаузата. Това е така, тъй като подобрява работата на щитовидната жлеза и хипофизата.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 30 минути преди сън.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60/120

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Мелатонин 3 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: ориово брашно, желатин.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Приемът на този продукт не се препоръчва за лица под 18 години. Не приемайте тази хранителна добавка, ако сте бременна, кърмите, страдате от автоимунно заболяване или имате депресивно разстройство! Не се препоръчва работа с машини и шофиране след приема на тои продукт! Ако имате продължителни проблеми стс съня, страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™