Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Golden Snail

Golden Snail е марка природни, натурални продукти на фирма „Алекс-1977“ – компания с български произход, която предлага асортименти за грижа за човешкото здраве на основата на екстракти от охлюви, доказали ефективността си във възстановяването на крепкото здраве и изящната красота.

Golden Snail е линия, която предлага както продукти, които се грижат за силния имунитет и доброто състояние на организма, така и козметични средства, предназначени за грижа с абсолютно естествени природни компоненти за външния вид на мъжете и жените. Golden Snail е екологично чиста продукция, направена с участието на екстракт от охлюви, като при извличането на екстрактите, по никакъв начин не е причинявана вреда на животните.

Фирмата е наградена с важни в научната сфера награди, с което доказва не само ефикасността, но и чистотата на продуктите, които произвежда. Продукти с гарантирано качество и безопасност при употреба!

Производители
Категории
Покажи :
Сортиране по :
10.20 лв.
Детокси Ливър 200 мл GOLDEN SNAIL Детоксикира ефективно Подобрява чернодробните функции и дейности Стимулира регенерацията на чернодробните клетки Подобрява състава на кръвта и я пречиства..
16.20 лв.
Снейл Еликсир 200 мл GOLDEN SNAIL При патологии на стомаха и корема като язва, гастрит, нарушена перисталтика Подпомага здравето на белодробната система Богата на полезни елементи хранителна..
На база ( 1)  Коментара
18.70 лв.
Хеликс и Флекси 200 мл GOLDEN SNAIL За заздравяване на ставите, хрущялите, връзките, костите Предотвратява дегенерацията на тъканите Помощник при ставни патологии За по-добра подвижност в ..
4.90 лв.
Гел за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail Висока и устойчива остатъчна активност за дълготрайна защита Нежна формула, която поддържа кожата в добро състояние Подходящ за кожата, б..
4.90 лв.
Спрей за Хигиена на Ръцете DERMO 100 мл | Golden Snail Почиства и омекотява кожата на ръцете Убива 99,9% от микробите Свеж аромат Бързо абсорбиращ се Без изплакване Без усещане за лепк..
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™